Barys – Kunlun 2:1 (kon.) | Čeljabinsk – Omsk 1:5 (kon.) | Minsk – Riga 0:2 (kon.)
CSKA Moskva – Jaroslavl 4:3 (po pr.) | Jokerit – Viťaz 4:1 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
4:1 (0:1, 3:0, 1:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Pondělí 30.12.2019, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:43 Peter REGIN - 4:1
     
    40:43
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí vedou už o tři góly! Mikko Lehtonen vyslal do útoku PETERA REGINA, který dojel na pravý kruh a zápěstím se trefil ke vzdálenější tyčce Saprykinovy svatyně – 4:1. Asistence: Mikko Lehtonen..
    37:23 Petri KONTIOLA - 3:1
     
    37:23
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí zvyšují na rozdíl dvou branek! Henri Ikonen přenechal na levém kruhu puk PETRIMU KONTIOLOVI, který zamířil do vzdálenějšího horního růžku branky Viťazu a přidal svůj druhý zásah v utkání. Asistence: Henri Ikonen a Mikko Lehtonen.
    32:00 Petri KONTIOLA - 2:1
     
    32:00
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí skóre během 54 sekund! Viktor Lööv zavezl puk do útočného pásma, kde ho posunul doleva na Nicklase Jensena. Ten vypálil, Saprykin puk vyrazil tak, že ten se snesl obloučkem přímo k PETRIMU KONTIOLOVI a ten ho zblízka dopravil do zcela odkryté klece. Platnost gólu opět muselo potvrdit video, ale o úmyslné kopnutí ze strany autora branky se rozhodně nejednalo. Asistence: Nicklas Jensen a Viktor Lööv.
    31:06 Brian O'NEILL - 1:1
     
    31:06
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají! Jesse Joensuu našel přihrávkou zpoza branky nepokrytého BRIANA O'NEILLA a ten se z první trefil k levé tyčce hostující branky – 1:1. Asistence: Jesse Joensuu.
     
    17:57
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru bleskově využívají! Skóre zápasu otevřel PEKKA JORMAKKA. Asistence: Joonas Nättinen a Ville Lajunen.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 32. O'Neill (Joensuu), 32. Kontiola (Nicklas Jensen, Lööv), 38. Kontiola (H. Ikonen, Lehtonen), 41. Regin (Lehtonen) – 18. Jormakka (Jo. Nättinen, V. Lajunen)


    Jokerit Helsinky: Kalninš (A. Niemi) – D. Sklenička, Lehtonen, Lööv, Lepistö (A), Eronen, Kivistö, E. Räsänen – O'Neill (C), Regin, Joensuu – Nicklas Jensen, Kontiola, H. Ikonen – Moses, Norman, Haapala (A) – Anttila, M. Niemi, Oksanen.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (41. I. Ježov) – Jeřábek, Katičev, Šinkevič, V. Lajunen (A), Voronkov, Pautov, Vorobej – Makejev, Q. Howden, Varfolomejev – Jormakka, Byvalcev, Jo. Nättinen – Arťuchin (C), P. Černov (A), Mons – Grebenščikov, Koltygin, Laričev – Mojsejev.

    Rozhodčí: Hribik, Ravodin – Sazonov, Savodnikov

    Diváci: 9005
    bahis siteleri