Kazachstán – Švédsko 2:6 (kon.) | Německo – Kanada 1:4 (kon.) | USA – Česko 4:3 (po pr.)
Slovensko – Švýcarsko 2:7 (kon.)
konec
Německo
1:4 (0:1, 0:2, 1:1)
Kanada
Pondělí 30.12.2019, 15:08 • Ostravar Aréna, Ostrava • Mistrovství světa do 20 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:51 Ty DELLANDREA - 1:4
     
    59:51
    Kanada právě vstřelila branku!
    Ale teď už je nejspíš o všem rozhodnuto, Kanaďané se totiž devět vteřin před sirénou dostávají znovu do tříbrankového náskoku! Rovnou dva hráči Kanady se dostali za německou obranu a TY DELLANDREA měl už jednoduchou práci s uklizením puku do opuštěné klece – 1:4. Asistence: Liam Foudy, Jared McIsaac.
    58:53 Yannik VALENTI - 1:3
     
    58:53
    Německo právě vstřelilo branku!
    Dvojnásobnou početní výhodu Německo rychle využilo a jeho naděje na body v tomto mači ještě žijí! Od brankové lajny putoval puk na pravý kruh, odkud jej YANNIK VALENTI uklidil kolem bližší tyče do sítě – 1:3. Asistence: Tim Stützle, Justin Schütz.
    34:01 Calen ADDISON - 0:3
     
    34:01
    Kanada právě vstřelila branku!
    Dvojnásobná přesilovka využita, kanadští fanoušci jsou potřetí v zápase na nohou! Nolan Foote posunul puk po modré čáře CALENU ADDISONOVI, jenž si dovezl touš na vrchol levého kruhu a parádní bombou uklidil černou pryž do protilehlého horního rohu – 0:3. Asistence: Nolan Foote, Dylan Cozens.
    32:24 Liam FOUDY - 0:2
     
    32:24
    Kanada právě vstřelila branku!
    Teď si Němci nerozebrali dobře protihráče, čehož Kanaďané využili a vedou už o dvě branky! LIAM FOUDY sebral na modré čáře nahrávku, měl dostatek prostoru k nabruslení až na levý kruh, odkud využil clony před brankářem a uklidil puk kolem bližší tyče do brány – 0:2. Asistence: Ty Dellandrea, Jared McIsaac.
    11:50 Nolan FOOTE - 0:1
     
    11:50
    Kanada právě vstřelila branku!
    Teď už ale nepomohl ani skvěle chytající brankář, Kanada jde do vedení! Kevin Bahl vystřelil zprostřed modré čáry a k vyraženému puku se dostal NOLAN FOOTE, který se nad ničím nerozmýšlel a uklidil hrací předmět do protipohybu gólmana pod horní tyč – 0:1. Asistence: Kevin Bahl.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 59. Valenti (Stützle, Schütz) – 12. Foote (Bahl), 33. Foudy (Dellandrea, McIsaac), 35. Addison (Foote, Cozens), 60. Dellandrea (Foudy, McIsaac)


    Německo: Hane (Ancicka) – Seider (C), Mik, Wirt, Hüttl (A), Mass, Dersch, Heinzinger – Jentzsch, Reichel, Bokk – Stützle, Schütz (A), Peterka – Schinko, Kinder, Lobach – Fleischer, Brune, Valenti – Nijenhuis.
    Kanada: Hofer (Daws) – Byram, Bernard-Docker, McIsaac, Smith (A), Bahl, Addison, Drysdale – McMichael, Hayton (C), Foote – Foudy, Dellandrea (A), Cozens – Lavoie, Thomas, Dudas – Byfield, Mercer.

    Rozhodčí: MacFarlane (USA), Morozov (RUS) – Hagerstrom (SWE), Šalagin (RUS)

    Diváci: 6 102
    bahis siteleri