Kazachstán – Švédsko 2:6 (kon.) | Německo – Kanada 1:4 (kon.) | USA – Česko 4:3 (po pr.)
Slovensko – Švýcarsko 2:7 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
VHK ROBE Vsetín
Pondělí 30.12.2019, 17:30 • Budvar aréna, České Budějovice • Chance liga - o pořadí v play-off • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:39 Radek PROKEŠ - 5:2
     
    58:39
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A se čtvrtou brankou se Motor nespokojí a domácí kotel odbíjí pátou! RADEK PROKEŠ dostal pas od Conora Allena a z mezikruží propálil Bláhu střelou nad pravé rameno, zatímco gólman čekal střelu nalevo! Asistence: Conor Allen.
    58:29 Miroslav HOLEC - 4:2
     
    58:29
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A po devíti sekundách toho Motor využívá! MIROSLAV HOLEC dostal za svou brankou přihrávku do pravého rohu, odtud se napřáhl a puk doletěl přes prázdné kluziště až k pravé tyči prázdné vsetínské klece!
    39:42 Radim KUCHARCZYK - 3:2
     
    39:42
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín se ale přesto prosazuje a před druhou přestávkou je to opět jen o gól! Jakub Teper našel ve změti hráčů na vrcholku levého kruhu RADIMA KUCHARCZYKA, který se natáhl a trefil se k zadní tyči! Asistence: Jakub Teper.
    35:11 Jan VESELÝ - 3:1
     
    35:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tentokrát ale Motor síťku rozvlnil a odskakuje na dvě branky! JAN VESELÝ dostal d o Bláhovo levého rohu puk, udělal oblouček, natlačil se do brankoviště a z pádu obstřelil Bláhu k zadní tyči! Asistence: Martin Novák.
    29:15 Zdeněk DOLEŽAL - 2:1
     
    29:15
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A přesilovku pět na tři Motor využívá! Pavel Pýcha od modré přihrál na pravou stranu Janu Klozovi, který si najel až k brankové čáře, odkud poslal křížnou přihrávku na nikým nehlídaného ZDEŇKA DOLEŽALA, který z první poslal puk za bezmocného Bláhu! Asistence: Jan Kloz a Pavel Pýcha.
    18:13 Miroslav HOLEC - 1:1
     
    18:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme srovnáno a to velmi komicky! Ondřej Bláha vyjel za branku pro nahození, to se ale před ním odrazilo o mezeru v mantinelu, kde panty drží vrata rolby, a tyčku zpět před branku a MIROSLAVU HOLCOVI stačilo udělat jeden krok a zamířit do naprosto prázdné klece! Ondřej Bláha hned věděl, že nemá šanci a smutně jen dojel pro puk. Asistence: Zdeněk Doležal.
    16:55 David TŮMA - 0:1
     
    16:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín se ale prosazuje a otevírá skóre! Antonín Pechanec se rozjel od modré, mezi kruhy vypálil do vrchní poloviny branky, což ještě Jan Strmeň vyrazil. Za ním ale udělal dva rychlé kroky DAVID TŮMA, sebral kotouč a přehodil Strmeňovo levé rameno! Asistence: Antonín Pechanec a David Březina.

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 19. Holec (Z. Doležal), 30. Z. Doležal (J. Kloz, Pýcha), 36. J. Veselý (M. Novák), 59. Holec, 59. Prokeš (Allen) – 17. D. Tůma (Pechanec, Březina), 40. Kucharczyk (Teper)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Klouček) – Pýcha (C), Allen, Suchánek (A), Pavel, Vydarený, Plášil – Karabáček, Gilbert, J. Veselý – M. Novák (A), J. Kloz, Babka – Šimánek, Prokeš, Z. Doležal – Christov, Venkrbec, Holec – Beránek.
    VHK ROBE Vsetín: Bláha (Gába) – Slováček, Teper, Hryciow, Holomek, J. Drtina, Jeřábek, Pernický – Jonák, Kucharczyk, Dostálek – Březina, Pechanec, D. Tůma – Karafiát, Rehuš, Gorčík – Hořanský, Šilhavý, L. Volf.

    Rozhodčí: Wagner, Souček – Hejl, Podrazil

    Diváci: 6 421
    ocianews.com