Trenčín – Banská Bystrica 2:3 (kon.) | Michalovce – Nové Zámky 4:1 (kon.) | Miskolc – Zvolen 2:6 (kon.)
Detva – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Poprad – MAC Budapešť 5:3 (kon.) | HC Slovan – Nitra 2:3 (kon.)
konec
DVTK Jegesmedvék Miškovec
2:6 (2:1, 0:3, 0:2)
HKM Zvolen
sk Pondělí 30.12.2019, 18:00 • Ice rink, Miškovec (Maďarsko) • Tipos Extraliga (SR) • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:18
    Zvolen dal gól!
    Hostia ešte v úplnom závere pridávajú šiesty klinec do rakvy nebohých domácich! JAKUB MELIŠKO potiahol puk po pravej strane do útočnej tretiny, podržal ho na hokejke v pravom kruhu a potom prudkou strelou k ľavej žŕďke zaskočil brankára Rajnu. Asistencie: Marco Halama, Allan McPherson.
     
    53:50
    Zvolen dal gól!
    Zvolen využíva obrovskú chybu domácej obrany a zrejme definitívne rozhoduje o víťazovi dnešného zápasu! Brankár Rajna sa nedohodol s Ládom, kto bude hrať puk letiaci za bránku Miškovca a puk tak nakoniec nezasiahol ani jeden. Hrací predmet sa tak dostal k úplne voľnému JAKUBOVI MELIŠKOVI, ktorý ho bez problémov poslal do prázdnej domácej bránky. Bez asistencie.
     
    37:41
    Zvolen dal gól!
    Hostia navyšujú svoj náskok už na rozdiel dvoch gólov! Domáci pri svojom útoku v strednom pásme prepadli a hostia sa dostali do prečíslenia 3 proti 1. Trotter si vymenil puk s McPhersonom a prihrávkou dozadu ho potom posunul k SLAVOMÍROVI TOMKOVI prichádzajúcemu z druhej vlny. Ten prvou strelou trafil brankára Rajnu, od ktorého sa puk odrazil naspäť k nemu a dorážkou už ho okolo brankára Miškovca poslal do siete. Asistencie: Brock Alexander Trotter, Allan McPherson.
     
    32:59
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania v priebehu pol minúty otáčajú skóre a prvýkrát v zápase sa dostávajú do vedenia! Trotter podržal puk na ľavej strane útočného pásma a prihrávkou do druhej vlny na modrú čiaru vyzval k strele WILLIAMA BLAISA CORRINA. Ten tvrdou ranou príklepom nedal gólmanovi Rajnovi absolútne žiadnu šancu. Asistencie: Michael Ralph Parks, Brock Alexander Trotter.
     
    32:31
    Zvolen dal gól!
    Hostia sa dočkali zaslúženého vyrovnávajúceho gólu! Betker našiel prihrávkou spoza bránky nepokrytého MARCA HALAMU, ktorý spred bránkoviska domácich usmernil z prvej puk za chrbát brankára Miškovca Rajnu. Asistencia: Ben Betker.
     
    17:42
    Zvolen dal gól!
    Zvolen napokon využíva túto presilovku a znižuje! Betker tvrdo vystrelil príklepom od modrej čiary a puk sa za brankárom Rajnom, ktorý svojim zákrokom strelu iba zbrzdil, pomaly kĺzal za bránkovú čiaru. Ako prvý si voľný puk za maďarským brankárom všimol WILLIAM BLAIS CORRIN, ktorý ho pohotovo dorazil do odkrytej bránky Miškovca. Asistencie: Ben Betker, Bruno Mráz.
     
    13:01
    Miškovec dal gól!
    Domáci po krásnom sóle FRANCISA BEAUVILLERA navyšujú svoj náskok! Beauviller si prevzal puk v strednom pásme a prekľučkoval sa stredom zvolenskej obrany až pred bránku hostí, odkiaľ rutinérsky ponad ľavé rameno Tomeka zavesil pod hornú žŕďku. Asistencie: László Ritó, Bence Szirányi.
     
    03:53
    Miškovec dal gól!
    Domáci otvárajú skóre! Beauviller potiahol puk za bránku Zvolena a prihrávkou na prednú žŕďku našiel presnou prihrávkou pred bránkovisko JÁNOSA VASA. Ten usmernil puk z prvej pod hornú žŕďku Tomekovej bránky. Asistencie: Francis Beauviller, Balázs Göz.

    Michal Sadlek

    Branky a nahrávky: 4. Vas (Beauviller, Göz), 14. Beauviller (Ritó, Szirányi) – 18. Corrin (Betker, Mráz), 33. M. Halama (Betker), 33. Corrin (Parks, Trotter), 38. Tomko (Trotter, McPherson), 54. Meliško, 60. Meliško (M. Halama, McPherson)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Rajna – Vandane, Láda, Dudás, Göz, Vojtkó, Szirányi, D. Kiss – Beauviller, Vas, Ritó – Tousignant, St. Pierre, Beach – Magosi, Galanisz, Harrison – P. Kiss, Miskolczi, Farkas
    HKM Zvolen: Tomek – Švarný, Corrin, Maier, Betker, Tomko, Drgoň – Parks, Trotter, Tibenský – Meliško, M. Halama, McPherson – Štrauch, Mráz, Marcinek – Chlepčok, P. Halama, Petráš

    Rozhodčí: Kalina, Snášel ml. – Jurčiak, Šoltés

    Diváci: 1 967
    thejrc.org