Trenčín – Banská Bystrica 2:3 (kon.) | Michalovce – Nové Zámky 4:1 (kon.) | Miskolc – Zvolen 2:6 (kon.)
Detva – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Poprad – MAC Budapešť 5:3 (kon.) | HC Slovan – Nitra 2:3 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
2:3 (1:2, 0:1, 1:0)
HK Nitra
sk Pondělí 30.12.2019, 18:30 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • Tipos Extraliga (SR) • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:38
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan vyhral buly, RADOVAN PULIŠ si puk vytiahol z kruhu a pred Šimbochom ho najskôr poslal po kľučke do jeho pravého betónu, aby v dorážke už splnil svoju úlohu. Asistencia: Milan Kytnár.
     
    38:46
    Nitra dala gól!
    Nitra zakombinovala a Blackwater posunul puk po modrej z pravej strany na ľavú, kde napriahol k streľbe príklepom COLTON YELLOW HORN a puk skončil v Habalovej bránke. Asistencie: Judd Blackwater a Kenney Morrison.
     
    11:24
    Nitra dala gól!
    Na pravý kruh s pukom na hokejke nakorčuľoval PATRIK LUŠŇÁK, ktorý strelou zápästím spoza obrancu puk poslal do siete domácich. Asistencia: Judd Blackwater.
     
    06:13
    Nitra dala gól!
    Nitra sa dostala s pukom do pásma belasých a z pravého kruhu strieľal BRANISLAV MEZEI, ktorý okolo vyrážačky Habala puk poslal do siete domácich. Asistencie: Colton Yellow Horn a Judd Blackwater.
     
    01:37
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan zakombinoval s pukom v pásme, Zigo z pravého kruhu našiel na druhej strane svojho kolegu a z ľavého kruhu zakončil švihom ANDREJ MESZÁROŠ, ktorý puk zavesil pod brvno bránky Nitry. Asistencie: Tomáš Zigo a Jindřich Abdul.

    Vladimír Korduliak

    Branky a nahrávky: 2. Meszároš (Zigo, Abdul), 56. Puliš (Kytnár) – 7. Mezei (Yellow Horn, Blackwater), 12. Lušňák (Blackwater), 39. Yelow Horn (Blackwater, Morrison)


    HC Slovan Bratislava: Habal (Sabo) – Bačik, Sersen (C), Štajnoch, Meszároš (A), Šedivý, Demo – Puliš, Zigo, Abdul – Žitný, Viedenský, Petráš – Kukumberg (A), Kytnár, Kormúth – Bondra, Sloboda
    HK Nitra: Šimboch (Hanuljak) – Morrison, Mezei (C), M. Versteeg, Pupák (A), Kubka, Rácz, Korím, Sloboda – Yellow Horn, Kerbashian, Blackwater – Scheidl, Kollár, Buček (A) – Koyš, Lušňák, Fominych – Hrušík, Hvizdoš, Tábi

    Rozhodčí: T. Orolín, Kókai (HUN), – Ordzovenský, Soltész (HUN)

    Diváci: 9.166
    bahis siteleri