Trenčín – Banská Bystrica 2:3 (kon.) | Michalovce – Nové Zámky 4:1 (kon.) | Miskolc – Zvolen 2:6 (kon.)
Detva – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Poprad – MAC Budapešť 5:3 (kon.) | HC Slovan – Nitra 2:3 (kon.)
konec
HK Poprad
5:3 (2:1, 1:0, 2:2)
MAC Budapešť
sk Pondělí 30.12.2019, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:42
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti zrejme pečatia svoje víťazstvo. Takáč krížnou prihrávkou z obranného pásma posunul puk MAREKOVI ZAGRAPANOVI, ktorý si to namieril na pravý kruh. Jeho strela forhendom prenikla Halászovi pomedzi betóny.
    Asistencia: Samuel Takáč.
     
    54:58
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti idú znovu do vedenia. MATÚŠ PALOČKO dostal prihrávku spoza bránky, ktorú tečoval brankár Halász a strelou z prvej zavŕšil v tomto zápase svoj hetrik!
    Asistencia: Daniel Brejčák.
     
    51:51
    Budapešť dáva gól!
    Bleskurýchle vyrovnanie v podaní hokejistov Budapešti. Ťavoda ostal po jednom z nárazov ležať medzi kruhmi. Puku sa zmocnil ISTVÁN SOFRON, ktorý šiel sám na Vošvrdu a blafákom na bekhend ho prekonal.
    Bez asistencie.
     
    51:00
    Budapešť dáva gól!
    Hostia využívajú presilovku a znižujú vedenie Popradu. Langkow z bránkovej čiary presunul puk krížom na ISTVÁNA SOFRONA, ktorý strelou z prvej prekonal Vošvrdu. Popradský brankár sa presunúť nestihol.
    Asistencie: Chris Langkow, CJ Stretch.
     
    29:03
    Poprad dal gól!
    Kamzíci strieľajú tretí gól v zápase a idú do dvojgólového vedenia. MATÚŠ PALOČKO prebral puk v obrannom pásme. S pukom vykorčuľoval po ľavom krídle, naznačil strelu na Halásza, vykúpal ho a pohodlne zasunul puk.
    Asistencia: Lukáš Kozák.
     
    08:21
    Poprad dal gól!
    A domáci veľmi rýchlo otáčajú skóre duelu a idú do vedenia. Paukovček nasmeroval puk pred bránku. Pred Halászom vznikla poriadna skrumáž, z ktorej dokázal profitovať MATÚŠ PALOČKO a úspešne dopraviť puk do bránky.
    Asistencie: Colin Jacobs, Lukáš Paukovček.
     
    07:47
    Poprad dal gól!
    Kamzíci prichádzajú s rýchlou odpoveďou. Popradská akcia v pásme pokračovala, SAMUEL TAKÁČ sa odpútal od zadného mantinelu, namieril si to pred bránku, potiahol si Halásza a strelou popri jeho betóne pohodlne zakončil.
    Asistencia: Patrik Svitana.
     
    05:20
    Budapešť dáva gól!
    MAC sa dostáva do vedenia v tomto zápase. Veľkú chybu v rozohrávke urobil Brejčák, ktorého krížnu prihrávku zastavil na ľavom kruhu CJ STRETCH, ktorý namieril a strelou popod lapačku skóroval.
    Bez asistencie.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 8. Takáč (Svitana), 9. Matúš Paločko (Jacobs, Paukovček), 30. Matúš Paločko (Kozák), 55. Matúš Paločko (Brejčák), 59. Zagrapan (Takáč) – 6. Stretch, 51. Sofron (Langkow, Stretch), 52. Sofron


    HK Poprad: Vošvrda (Nechvátal) – Kozák, Brejčák, Erving, Fabian (C), Magovac, Ťavoda, Romaňák, Božoň – Handlovský, Preisinger, Vandas – Takáč, Zagrapan (A), Svitana (A) – Jacobs, Paukovček, Matúš Paločko – Matej Paločko, Bjalončík, Kundrik
    MAC Budapešť: Halász (Farkas) – Pozsgai (C), McNally, Blake Orbán, Carlisle, Fejes, Garát, Bugár – Terbócs (A), Stretch, Brance Orbán (A) – Sofron, Langkow, Klempa – Bodó, Pitt, Nagy – Szigeti, Majoross, Kreisz

    Rozhodčí: Mullner, Juhász – Bogdaň, Stanzel

    Diváci: 3 587
    bahis siteleri