Česko – J. Korea U18 2:1 (kon.)
konec
Česko
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
Jižní Korea U18
Pondělí 30.12.2019, 12:00 • Zimní stadion Slaný • Reprezentace žen do 16 let
Partner:
     
    57:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejistky přeci jen strhávají vedení zpět na svou stranu! Tereza Plosová poslala z levé strany krásnou křížnou přihrávku na pravý kruh, odkud se z první přesně trefila ADÉLA ŠAPOVALIVOVÁ. Huh se proti střelkyni musela přesouvat a nestihla to včas. Asistence: Tereza Plosová a Anežka Hračová.
     
    44:32
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Korejky přesilovou hru využívají a srovnávají skóre na 1:1! Puk za záda brankářky Hesové dopravila YUNHA SONG. Asistence: Dawon Kim.
     
    15:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Lvice se ujímají vedení! Z levé strany vypálila z poměrně ostrého úhlu TEREZA PLOSOVÁ, která ale dokonale pověsila kotouč mimo dosah brankářky Huh. Asistence: Adéla Šapovalivová.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 16. Plosová (Šapovalivová), 58. Šapovalivová (Plosová, Hračová) – 45. Song (Kim)


    Česko: Hesová (Hromádková) – Hotová, Janotová, Vaníčková, Sobolová, Veverková, Mašková, Hráčova, Wojnarová – Brichová, Matějová, Pištěková, Šapovalivová, Dubová (A), Jílková, Malicka, Trnková (C), Dýcková, Mazancová (A), Plosová, Pavlasová.
    Jižní Korea U18: Huh (Y. Lee) – M. Park, Shim, Kim, Yoo, Kwak, S. Lee(C) – S. Kang, S. Shin, N. Kang (A), E. Kang, J. Parková, An, Woo, Choi (A), E. Lee, Song.

    Rozhodčí: Růžičková – Svobodová, Povová
    ocianews.com