Znojmo – Linz 7:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
7:2 (2:0, 0:0, 5:2)
Steinbach Black Wings Linz
Středa 01.01.2020, 17:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:10
    Linz právě vstřelil branku!
    BRIAN LEBLER vzal zodpovědnost na sebe a projel do útočného pásma, vystřelil z hranice kruhu a našel volné místo, zřejmě někde pod vyrážečkou znojemského gólmana.
     
    55:17
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo kontruje dalším gólem. PHILIP MCRAE si v útočném pásmu vyměnil puk s Lucianim, po zpětné přihrávce tečoval před Strojem puk k levé tyči. Pro domácího borce to je hattrick.
    Asistence: Anthony Luciani a Tomáš Svoboda.
     
    53:39
    Linz právě vstřelil branku!
    Groh si čisté konto dnes nepřipíše. Puk se dostal před jeho poloodkrytou bránu, nejrychleji zareagoval DRAGAN UMICEVIC, jenž kotouč rychle doklepl za brankovou lajnu.
    Asistence: Nicholas Matthew Finn a Mark McNeill.
     
    53:10
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo ještě nemá dost, Lucianiho nabídku na pravou stranu využil PHILIP MCRAE a krásnou střelou švihem do horního růžku nedal Strojovi žádnou šanci.
    Asistence: Anthony Luciani.
     
    49:57
    Orli právě vstřelili branku!
    Hosté ztratili puk na obranné modré, domácí vyrazili ve třech proti jedinému obránci, AARON BERISHA si vyměnil puk s Flickem a pak vzal zodpovědnost na sebe, blafákem do bekhendu zamířil ke vzdálenější tyči.
    Asistence: Rob Flick a Parker Bowles.
     
    48:30
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo odskakuje soupeři na čtyřbrankový rozdíl. Luciani si před bránou Linze všiml zcela volného PHILIPA MCRAE, který zblízka zamířil pod horní tyč.
    Asistence: Anthony Luciani.
     
    42:36
    Orli právě vstřelili branku!
    Linz hraje, ale góly dává Znojmo. Po vyhraném buly posunul Svoboda puk na modrou čáru k ANTONÍNU BOŘUTOVI, který prudkou ranou od modré poslal puk pod horní tyč. Kickert už nestačil zareagovat.
    Asistence: Tomáš Svoboda a Philip McRae.
     
    18:49
    Orli právě vstřelili branku!
    První formace má na svědomí i druhou branku Orlů. Luciani z pravé strany našel volného TOMÁŠE SVOBODU, který z kruhu pro vhazování vymetl vzdálenější horní roh hostující brány, gólman byl bez šance.
    Asistence: Anthony Luciani.
     
    02:17
    Orli právě vstřelili branku!
    Svoboda našel v útočném pásmu na levé straně McRaeho, ten najel k bráně, ale místo střely volil ještě přihrávku na druhý kout, kde byl nepokrytý ANTHONYLUCIANI, jenž tečoval puk do odkryté hostující svatyně.
    Asistence: Philip McRae a Tomáš Svoboda.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 3. Luciani (McRae, Svoboda), 19. Svoboda (Luciani), 43. Bořuta (Svoboda, McRae), 49. McRae (Luciani), 50. Berisha (Flick, Bowles), 54. McRae (Luciani), 56. McRae (Luciani, Svoboda) – 54. Umicevic (Finn, McNeill), 58. Lebler


    HC LERAM Orli Znojmo: Groh (Lassila) – Tansey, Sedlák, Sova, Mikliš, Bořuta, Stehlík (C) – Luciani (A), McRae, Svoboda – Bowles, Flick, Berisha – Češík, Bartoš (A), Beránek – Gago.
    Steinbach Black Wings Linz: Kickert (Stroj) – Wolf, Valach, Finn, Kragl, Matzka, Roach, Ober, Koudelka – Lebler (C), McNeill, Umicevic – Kristler (A), Florek, Woger – Fejes, Pusnik, DaSilva (A) – Cijan, Brucker, Leiler.

    Rozhodčí: Trilar, Zrnic – Muzsik, Soos

    Diváci: 2914
    thejrc.org