K. Vary – Sparta 3:5 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
3:5 (1:2, 2:1, 0:2)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 02.01.2020, 17:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:32 Robert ŘÍČKA - 3:5
     
    43:32
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo rychlé. Novotný neměl kotouč pod kontrolou a ROBERT ŘÍČKA do puku píchl a nasměroval jej až za brankovou čáru. Asistence: Miroslav Forman, Lukáš Pech.
    43:05 David TOMÁŠEK - 3:4
     
    43:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    Energie bude muset znovu dotahovat, pokud pomýšlí na bodový zisk. DAVID TOMÁŠEK nasměroval puk na Novotného, který neudržel neposedný puk mezi svými betony a došoupal se až za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Rousek.
    35:49 Jakub FLEK - 3:3
     
    35:49
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Zdálo se, JAKUB FLEK svůj nájezd už nepromění, ale miniaturní mezírkou, kterou měl Machovský mezi betony, dokázal karlovarský útočník procpat puk za záda hostujícího brankáře. A máme znovu vyrovnáno. Bez asistence.
    23:27 Michal ŘEPÍK - 2:3
     
    23:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Druhý únik Sparty však vyšel. Smejkal našel MICHALA ŘEPÍKA, který hbitou střelou z mezikruží vrátil Pražanům jednobrankové vedení. Asistence: Jiří Smejkal, Jan Piskáček.
    22:02 Ondřej BERÁNEK - 2:2
     
    22:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Již dvoubrankový střelec Energie ONDŘEJ BERÁNEK našel další recept na brankáře hostí, tentokrát jel kolem brány Sparty, Machovský se nestačil přemístit a karlovarský útočník s osmičkou na zádech poslal puk do prázdného prostoru. Asistence: Tomáš Mikúš a Vojtěch Polák.
    13:57 Tomáš DVOŘÁK - 1:2
     
    13:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Při signalizovaném trestu pro Václava Skuhravého se puku zmocnil jeden zmocnil Dvořáček, který vyslal na Novotného střelu, který ji vyrazil betonem na hůl TOMÁŠE DVOŘÁKA, ten pouze doklepl kotouč do prázdné brány. Asistence: David Dvořáček.
    10:28 Lukáš ROUSEK - 1:1
     
    10:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno. Sparta se snažila najít vhodnou pozici ke střele, kotouče se však zmocnil LUKÁŠ ROUSEK, který vzal zodpovědnost na sebe a z předbrankového prostoru vymetl pavučinu v levém horním rohu. Asistence: Andrej Kudrna, Jan Piskáček.
    01:08 Ondřej BERÁNEK - 1:0
     
    01:08
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    První střela na Machovského, která ihned končí za jeho zády. Polák našel před brankou připravenou hokejku ONDŘEJE BERÁNKA, který otevírá skóre utkání. Asistence: Vojtěch Polák.
    Marken.cz

    Kamila Stříteská Ströer

    Branky a nahrávky: 2. O. Beránek (V. Polák), 23. O. Beránek (T. Mikúš, V. Polák), 36. Flek (TS) – 11. Rousek (Kudrna, Piskáček), 14. Tomáš Dvořák (Dvořáček), 24. Řepík (Smejkal, Piskáček), 44. Tomášek (Rousek), 44. Říčka (Forman, Pech)


    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Bednář) – Šenkeřík, Graňák (A), M. Rohan, Plutnar, D. Mikyska, Eminger, Šafář – T. Rachůnek (A), Gríger, Flek – V. Polák, T. Mikúš, O. Beránek – Černoch, Raška I, Vondráček – Koblasa, Skuhravý (C), Kohout.
    HC Sparta Praha: Machovský (J. Sedláček) – Košťálek, Tomáš Dvořák, Polášek (A), Piskáček (A), Kalina, Blain, Poizl – Smejkal, Tomášek (C), Řepík – Kudrna, V. Růžička, Rousek – Říčka, Pech, Forman – Vitouch, Sukeľ, Dvořáček.

    Rozhodčí: Hradil, Obadal – Komárek, Gerát

    Diváci: 5537
    thejrc.org