Litvínov – Sparta 2:3 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
2:3 (0:0, 1:1, 1:2)
HC Sparta Praha
Sobota 04.01.2020, 19:50 • Rudolf-Harbig-Stadion, Drážďany • Utkání Open Air • Tipsport extraliga • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:22 Richard JARŮŠEK - 2:3
     
    54:22
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva využívá přesilovou hru, kterou ještě umocnila odvoláním Januse a se šesti hráči v poli. RICHARD JARŮŠEK dobře číhal u levé tyče Machovského, kde poté dorazil za jeho záda střelu Lukáše Kašpara – 2:3. Litvínov tak ještě vykřesal naději. Asistence: Lukáš Kašpar a Tomáš Pavelka.
    48:16 Lukáš ROUSEK - 1:3
     
    48:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané odskakují Litvínovu na rozdíl dvou branek. LUKÁŠ ROUSEK vybojoval puk a od mantinelu si sjel do mezikruží, odkud svižnou ranou nedal Janusovi vůbec žádnou šanci – 1:3. Krásná individuální akce hráče Sparty. Asistence: Andrej Kudrna.
    46:15 Vladimír RŮŽIČKA - 1:2
     
    46:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané se znovu ujímají vedení. Střelu Poláška od modré čáry sice Janus zachytil, ale kotouč neudržel a zůstal u jeho brankoviště, kde ho poté do jeho odkryté klece poslal VLADIMÍR RŮŽIČKA – 1:2. Asistence: Adam Polášek a Andrej Kudrna.
    36:21 Jan ŠČOTKA - 1:1
     
    36:21
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Nyní to sehráli velmi dobře hráči Vervy a začíná se znovu od začátku. JAN ŠČOTKA se dostal ke kotouči, který poté z mezikruží poslal pořádnou dělovkou za záda Matěje Machovského – 1:1. Asistence: Samson Mahbod.
    23:48 Jan KOŠŤÁLEK - 0:1
     
    23:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté otevírají účet tohoto zápasu a jdou do vedení. Krásně sehraná akce Pražanů. David Tomášek poslal puk na pravou stranu, kde ho střelou z první uklidil za Januse JAN KOŠŤÁLEK – 0:1. Asistence: David Tomášek a Michal Řepík.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 37. Ščotka (Mahbod), 55. Jarůšek (Kašpar, T. Pavelka) – 24. Košťálek (Tomášek, Řepík), 47. V. Růžička (Polášek, Kudrna), 49. Rousek (Kudrna)


    HC VERVA Litvínov: Janus (Honzík) – Jánošík (A), Ščotka, Kudla, T. Pavelka, J. Říha, Baránek, Kubát – Petružálek, V. Hübl (C), F. Lukeš – Mahbod, M. Hanzl (A), Jarůšek – Kašpar, Gerhát, Hedberg – Jurčík, Válek, Trávníček.
    HC Sparta Praha: Machovský (J. Sedláček) – Košťálek, Tomáš Dvořák, Polášek, Piskáček (A), Kalina, Blain, Poizl – Smejkal, Tomášek, Řepík (C) – Kudrna, V. Růžička, Rousek – Říčka, Pech (A), Forman – Vitouch, Sukeľ, Dvořáček.

    Rozhodčí: Hodek, Šír – Tošenovjan, Jelínek
    thejrc.org