Carolina – Washington 3:4 (kon.) | Dallas – Detroit 4:1 (kon.) | Columbus – San Jose 2:3 (kon.)
Buffalo – Florida 3:2 (kon.) | Boston – Edmonton 1:4 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 3:2 (po pr.)
Vegas – St. Louis 5:4 (po pr.)
konec
Columbus Blue Jackets
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
San Jose Sharks
Sobota 04.01.2020, 19:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:24 Zach WERENSKI - 2:3
     
    57:24
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí nic nevzdávají a okamžitě snižují! Sonny Milano tvrdě vypálil od modré čáry. Aaron Dell sice zasáhl, ale kotouč vyrazil jen na hůl ZACHA WERENSKIHO, který se bez váhání trefil do odkryté klece. Asistence: Sonny Milano a Seth Jones.
    56:59 Kevin LABANC - 1:3
     
    56:59
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je hotovo, San Jose bude hrát dva body! Erik Karlsson to udělal mazácky, pomocí nahození poslal kotouč k Joemu Thorntonovi, který ještě přihrál na KEVINA LABANCA, který tak rychlou střelou rozvlnil síť. Asistence: Joe Thornton.
     
    53:18
    Kevin Labanc využil špatné rozehrávky soupeře a ihned pálil, ale z hranice pravého kruhu mířil přímo do levé tyče!
     
    43:06
    Tomáš Hertl dobře ukradl kotouč soupeři, pak přihrával před bránu na najíždějícího Logana Coutura, který mu puk ještě vracel, což ale český forvard vůbec nečekal, takže ani nezakončil.
     
    37:49
    Gustav Nyquist zničehonic ujel celé defenzivě San Jose, ale jeho střela se nakonec nevešla ani mezi tři tyče, protože ji Logan Couture skvěle nadzvedl!
    34:40 Evander KANE - 1:2
     
    34:40
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci využili špatného střídání soupeře, díky čemuž jdou opět do vedení! San Jose se právě díky špatnému vystřídání dostalo do přečíslení tři na dva. Timo Meier tak předal puk EVANDERU KANEOVI, který využil prostoru mezi kruhy, odtud zakončil nad lapačku Elvise Merzlikinse. Asistence: Timo Meier, Radim Šimek.
    28:51 Zach WERENSKI - 1:1
     
    28:51
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté si vedení moc dlouho neužili, protože domácí srovnávají o necelé dvě minuty později! Boone Jenner šikovně prostrčil kotouč na ZACHA WERENSKIHO, který měl v pravém kruhu až moc prostoru. Jeho bekhendové zakončení ke vzdálenější tyči tak mohl Aaron Dell těžko chytat. Asistence: Boone Jenner, Nick Foligno.
    27:05 Barclay GOODROW - 0:1
     
    27:05
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks ukázkově ubránili druhé oslabení v zápase, vzápětí se navíc dostávají do vedení! K vyhozenému puku se jako první dostal BARCLAY GOODROW, který zrovna vyjel z trestné lavice. Ten se dostal před Elvise Merzlikinse, kterého si roztáhl, a pak mu puk zasunul mezi betony. Asistence. Tomáš Hertl.
     
    24:58
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Barclay Goodrow – 2 min., sekání).
     
    24:48
    Hosté vyrobili při střídání obrovskou chybu, kterou mohl potrestat Nathan Gerbe, ale v přímém souboji s Aaronem Dellem selhal. Ten tak stále drží čisté konto!
     
    22:50
    Hosté se opět zkoušeli prosadit tvrdou ránou od modré, ale Elvis Merzlikins pokračuje ve výborném výkonu, střelu zneškodnil špičkou levého betonu!
     
    13:31
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Evander Kane – 2 min., podrážení).
     
    03:06
    Pozor, branka Joela Kellmana nakonec neplatí! Jeho spoluhráč byl totiž v útočném pásmu dříve než on, takže rozhodčí po trenérské výzvě gól neuznávají!
     
    00:27
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Nick Foligno – 2 min., podrážení).

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 29. Werenski (Jenner, N. Foligno), 58. Werenski (Milano, S. Jones) – 28. Goodrow (Hertl), 35. E. Kane (Meier, R. Šimek), 57. Labanc (J. Thornton)


    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Kivlenieks) – Werenski, S. Jones, Gavrikov, D. Savard, G. Carlsson, Harrington – Nyquist, Jenner (A), N. Foligno (C) – Stenlund, Dubois, Gerbe – Milano, Wennberg, Robinson – MacInnis, Riley Nash, Lilja.
    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Dillon, Burns (A), Vlasic, E. Karlsson, R. Šimek, Ferraro – Hertl (A), Couture (C), Marleau – E. Kane, Goodrow, Meier – Sörensen, J. Thornton, Labanc – M. Karlsson, Kellman, Noesen.

    Rozhodčí: Hebert, Rank – Racicot, Mach

    Diváci: 18 874
    thejrc.org