Carolina – Washington 3:4 (kon.) | Dallas – Detroit 4:1 (kon.) | Columbus – San Jose 2:3 (kon.)
Buffalo – Florida 3:2 (kon.) | Boston – Edmonton 1:4 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 3:2 (po pr.)
Vegas – St. Louis 5:4 (po pr.)
po prodl.
Vegas Golden Knights
5:4 (0:3, 2:0, 2:1 - 1:0)
St. Louis Blues
Sobota 04.01.2020, 22:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 22:00.
     
    Golden Knights mohou v sobotu večer vyrovnat svou nejlepší vítěznou sérii v letošní sezóně zámořské NHL, když v domácím utkání proti úřadujícím šampiónům ze St. Louis budou usilovat už o čtvrté vítězství za sebou.
    Pozvánka na dnešní sobotní střetnutí mezi Vegas a St. Louis
     
    Vegas Golden Knights

    Hokejisté Vegas naposledy vyhráli čtyři utkání za sebou na přelomu listopadu a prosince a teď mají šanci svou nejlepší vítěznou sérii v letošním ročníku NHL vyrovnat. Golden Knights se budou snažit navázat na výhru proti Philadelphii, kterou porazili těsně 5:4. Vegas dnes čeká čtvrtý zápas ze série sedmi domácích duelů a počtvrté za sebou by měl v jeho bráně začít Marc-André Fleury.
    Pacifickou divizi povede na letošní All-Star Game Gerard Gallant
     
    St. Louis Blues

    St. Louis čeká třetí venkovní střetnutí za sebou a v T-Mobile Areně se bude snažit ukončit sérii dvou porážek za sebou, která přišla po sérii sedmi vítězství. Hokejisté Blues naposledy prohráli na ledě Colorada 7:3 a během letošní sezóny NHL v Denveru inkasovali nejvíc branek. Bránu úřadujících šampiónů by měl dnes strážit Jordan Binnington a nastoupit proti Vegas už počtvrté v řadě.
    Přehled a čísla hokejistů nominovaných na NHL All-Star Game
     
    Vzájemné zápasy

    Oba týmy se potkaly v letošní sezóně NHL jednou a v polovině prosince se radovalo z domácího vítězství 4:2 St. Louis. A proti Vegas už vyhrálo počtvrté za sebou.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání:

    Tomáš Nosek (VGK) 40 zápasů, 5+3, +/- +0
     
    Úvodní sestavy:

    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – Schmidt, McNabb, Theodore, Holden, Engelland (A), Hague – R. Smith (A), W. Karlsson, Tuch – Mark Stone (A), Stephenson, Pacioretty – Glass, Stastny, Carrier – Reaves, Nosek, N. Roy. Hlavní trenér: Gerard Gallant.

    St. Louis Blues: Allen (Binnington) – Pietrangelo (C), Dunn, Faulk, Bouwmeester, Bortuzzo, Walman – Perron, R. O'Reilly (A), Schwartz – Bozak, Thomas, B. Schenn – Barbašev, Sundqvist, Steen (A) – Sanford, J. de La Rose, MacEachern. Hlavní trenér: Craig Berube.

    Rozhodčí: Frederick L'Ecuyer, Graham Skilliter. Čároví: Tony Sericolo, Andrew Smith.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Utkání mezi Vegas a St. Louis bylo zahájeno a domácí hokejisté se ihned vrhli do útoku na pravé straně.
     
    00:36
    Nicolas Hague vypálil na vrcholu levého kruhu pro vhazování a Jake Allen si připsal první zákrok v dnešním zápase, když jeho prudkou ránu podržel ve svém náručí.
     
    01:09
    Ve třetím obranném páru Blues dnes na levém křídle nastoupil Jake Walman. Jeho debut v NHL!
    01:09 Představení brankářů: Marc-André Fleury a Jake Allen
     
    02:08
    Nicolas Hague si najel u pravé tyče na nádhernou bekhendovou přihrávku od Williama Carriera z levého kruhu pro vhazování a v obrovské šanci pak ztroskotal na pravém betonu Jakea Allena!
    02:08 Jake Allen parádně vychytal domácího Nicolase Haguea
     
    03:11
    Jaden Schwartz na pravém křídle nepříjemně vypálil z úhlu a Marc-André Fleury si musel dávat velký pozor, aby jeho prudkou střelu na přední tyči úspěšně vyrazil.
     
    04:26
    Shea Theodore odpověděl prudkou střelou od modré čáry, která od střídaček mířila k bližší tyči a skončila na levém betonu připraveného Jakea Allena.
     
    05:58
    Nick Holden na levém křídle vypálil od modré čáry a jeho střela byla na bližší tyči brány zablokována.
     
    06:15
    Robert Thomas nepřesně rozehrál podél střídaček a proti úřadujícím šampiónům ze St. Louis se pískalo zakázané uvolnění. Vhazování před Jakem Allenem.
     
    06:29
    Deryk Engelland byl vyloučen za úder loktem a Blues si po komerční přestávce zahrají úvodní přesilovou hru.
     
    06:37
    Blues na levém křídle vystřelili z kruhu pro vhazování a Marc-André Fleury si na přední tyči brány snadno poradil, když kotouč sevřel ve svém náručí a přerušil hru.
     
    07:05
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Kapitán ALEX PIETRANGELO si najel na vrcholu levého kruhu pro vhazování na pěknou zpětnou přihrávku od Davida Perrona z rohu útočného pásma a nádhernou střelou zápěstím poté nad vyrážečkou Marca-Andrého Fleuryho vymetl bližší levý horní roh brány! Blues využili přesilovou hru – 0:1. Asistence: David Perron a Ryan O'Reilly.
    07:05 Alex PIETRANGELO - 0:1
     
    08:40
    Paul Stastny si hledal prostor na bodu levého kruhu pro vhazování, nakonec se ale do zakončení nedostal. Přihrávka Williama Carriera byla příliš prudká.
     
    09:51
    Jaden Schwartz protečoval puk za bránu Marca-Andrého Fleuryho, který situaci kontroloval pohledem, a nechal hrát jednoho z dvojice jeho spoluhráčů.
     
    10:52
    Jake Allen se vydal za svou bránu, aby zastavil prudké nahození Vegas od trestných lavic, což se mu úplně nepovedlo, a jeho spoluhráči o jedenáct sekund později vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    11:28
    Vince Dunn na levém křídle vypálil z ostrého úhlu a Marc-André Fleury na přední tyči dobře zasáhl, když kotouč vyrazil za bránu domácího týmu Golden Knights.
     
    12:16
    Golden Knights nedokázali přesně rozehrát podél střídaček, kotouč byl ale tečován, a tak se proti domácímu týmu zakázané uvolnění nepískalo a hrálo se dále.
     
    12:41
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    David Perron přenesl hru z pravého křídla doleva a JADEN SCHWARTZ nádhernou střelou z bodu levého kruhu pro vhazování vymetl nad lapačkou Marca-Andrého Fleuryho vzdálenější pravý horní roh sítě! Asistence: David Perron a Ryan O'Reilly.
    12:41 Jaden SCHWARTZ - 0:2
     
    14:10
    Jake Allen si dokázal poradit s prudkou střelou Golden Knights z vrcholu levého kruhu pro vhazování a vyrazil puk do rohu obranného pásma hostů ze St. Louis.
     
    14:29
    Max Pacioretty vystřelil z prostoru levého kruhu a připravený Jake Allen tentokrát podržel kotouč v náručí. Po přerušení hry dostává prostor reklamní přestávka.
     
    15:52
    Ryan O'Reilly využil krásné zpětné přihrávky a na bodu levého kruhu pro buly bez přípravy napřáhl k nádherné střele, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Marc-André Fleury ale proti ní vytáhl úžasný semafor! Komerční přestávka. Blues vedou na ledě Vegas již 2:0.
    15:52 Brankář Marc-André Fleury a jeho fantastický semafor!
     
    16:16
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí Marc-André Fleury si nedokázal poradit s poskakujícím kotoučem a OSKAR SUNDQVIST ho v blízkosti levé tyče brány překonal mezi pravým betonem a vyrážečkou! Blues vedou o tři góly! Asistence: Ivan Barbašev a Alexander Steen.
    16:16 Oskar SUNDQVIST - 0:3
     
    17:43
    Shea Theodore na levém křídle vypálil od modré čáry a jeho prudká střela minula přední tyč brány.
     
    18:07
    Robert Thomas mohl skórovat v blízkosti pravé tyče, Marc-André Fleury ale našel puk ve svém náručí.
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:32
    Jake Allen si připsal v rychlém sledu dva zákroky, když nejprve vyrazil střelu Codyho Glasse z bodu levého kruhu a poté i střelu z pravého kruhu pro vhazování.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Blues vlétli do zápasu pořádně zostra a během úvodní části nasázeli do sítě Golden Knights tři góly, o které se postarali Alex Pietrangelo, Jaden Schwartz a Oscar Sundqvist. Domácí zatím vůbec nestíhají. Skóre po první části. Vegas Golden Knights 0 St. Louis Blues 3.
    Golden Knights musí po návratu ze své kabiny pořádně zabrat
     
    Druhá třetina začne přibližně v 23:01.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 8-11; Zablokované střely: 4-5; Vhazování: 29%-71%; Hity: 16-8; Přesilové hry: 0/0-1/1; Trestné minuty: 2-0.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:20
    Nicolas Hague hraje v dnešním zápase s obrovskou chutí a nyní na levém křídle vystřelil od hrazení, Jake Allen byl ale na přední tyči připraven a kotouč podržel.
     
    20:35
    Alexander Steen mířil střelou z pravého kruhu pro vhazování ke vzdálenější levé tyči brány, Marc-André Fleury ale dokázal sevřít puk mezi pravou rukou a tělem.
     
    21:15
    Vegas dnes na domácím ledě poprvé v historii prohrává po první třetině rozdílem tří branek!
     
    21:47
    Jake Walman se pokusil vstřelit svůj první gól v NHL a navíc během svého debutu, jeho střela od modré čáry ale skončila v náručí Marca-Andrého Fleuryho.
     
    23:21
    Mackenzie MacEachern se po vyjetí zpoza brány v blízkosti levé tyče bekhendovou střelou z ostrého úhlu neprosadil a Vegas poslalo puk na zakázané uvolnění.
     
    24:04
    Cody Glass na levém křídle vyrazil do přečíslení tři na dva, jenže poté se mu nepodařilo přenést hru do pravého kruhu a puk byl sražen za bránu Jakea Allena.
     
    25:30
    Ze druhé třetiny uběhlo pět minut a Vegas vystřelilo na bránu Blues v této části zápasu pouze jednou. Za tříbrankového manka hodně slabá a chabá bilance.
     
    26:11
    Brayden Schenn teď na pravém křídle vyrazil do přečíslení dva na jednoho a v kruhu pro buly ho zakončil sám, když rychlou střelou zápěstím mířil do bližšího horního rohu domácí brány, Marc-André Fleury ale dokázal puk lapačkou vyrazit!
    26:11 Marc-André Fleury dokázal vychytat Braydena Schenna!
     
    27:09
    Marc-André Fleury vkleče zastavil táhlou střelu Blues z pravého křídla a po utichnutí vášní z obou stran týmů dostává prostor krátká komerční přestávka. Stav 0:3.
     
    27:09
    Max Pacioretty, Nicolas Hague a Deryk Engelland byli vyloučeni shodně za hrubost na straně Vegas, zatímco na straně hostí Mackenzie MacEachern a Zach Sanford.
     
    27:37
    Na obou stranách padlo několik trestů a St. Louis má k dispozici druhou přesilovou hru, přičemž úvodní dokázalo využít. Nyní ale poslalo puk na zakázané uvolnění.
     
    29:32
    Všichni vyloučení hráči už jsou zpět na ledové ploše a hráči Golden Knights se dostali po přečkání oslabení k nahození, které Jake Allen snadno ukryl v lapačce.
     
    30:52
    V blízkosti obranné modré čáry Golden Knights se pískala hra vysokou holí a po přerušení hry dostává prostor další komerční přestávka. Blues vedou 3:0.
     
    31:15
    Vince Dunn napřáhl na ose útočného pásma k táhlé střele od modré čáry a Marc-André Fleury měl obrovské štěstí, že se puk od jeho horní strany lapačky neodrazil do sítě! Na brankové čáře situaci zachránil Nick Holden! Neskutečné.
    31:15 Nick Holden zachránil brankáře Marca-Andrého Fleuryho!
     
    32:13
    David Perron spěchal za dlouhou kolmou přihrávkou, jako první byl ale o puku Marc-André Fleury, který si ho rychle zpracoval a hokejkou poté rozehrál.
     
    33:10
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    RYAN REAVES využil nepřehledné situace před bránou Jakea Allena a těsně nad ledem z blízka zamířil k pravé tyči! Konečně se Vegas prosadilo a promluvilo do skóre střetnutí. Bez asistence.
    33:10 Ryan REAVES - 1:3
     
    33:55
    Reilly Smith využil nádherné přihrávky Williama Karlssona z levého křídla a na bodu pravého kruhu napřáhl ke střele zápěstím, kterou zastavila Allenova lapačka.
     
    34:08
    Nick Holden vystřelil na ose útočného pásma od modré čáry a Jake Allen puk vyrazil pravým betonem. Poté následovala střela z podobného místa a domácí hráč tentokrát ztroskotal na jeho lapačce. Komerční brejk.
     
    35:32
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    PAUL STASTNY využil fantastické bekhendové přihrávky Williama Carriera napříč brankovištěm, když na vzdálenější levé tyči z úhlu zamířil mezi nohama Justina Faulka do odkryté sítě! Je to o gól! Asistence: William Carrier a Nicolas Hague.
    35:32 Paul STASTNY - 2:3
     
    36:17
    Reilly Smith vypálil na bodu pravého kruhu a mohlo být vyrovnáno, Jake Allen ale zasáhl vyrážečkou a vyrazil jeho ostrou ránu bez přípravy do ochranné sítě.
     
    36:47
    Další střela Golden Knights přišla z vrcholu levého kruhu pro vhazování a pozorný Jake Allen sevřel kotouč ve svém náručí. Po přerušení hry přišla menší potyčka.
     
    37:10
    Justin Faulk byl vyloučen za držení a Vegas může dokonat comeback během své první přesilové hry.
     
    38:06
    Ivan Barbašev odvedl za bránou Golden Knights obrovský kus práce a znemožnil trojici domácích hráčů snadnou rozehrávku. Vegas má první přesilovou hru.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    39:10
    Vyloučený Justin Faulk je zpět na ledě a Vegas úvodní přesilovou hru v dnešním zápase nevyužilo. Stále 2:3.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Fanoušci Vegas povstali a vestoje tleskají svému týmu, který se během prostřední části dokázal vrátit zpět do utkání, když se prosadili domácí Ryan Reaves a Paul Stastny. Golden Knights teď prohrávají pouze o gól a čeká nás zajímavá závěrečná třetina. Skóre po druhé třetině zní. Vegas Golden Knights 2 St. Louis Blues 3.
    Vegas po přestávce dvakrát skórovalo, dovrší svůj comeback?
     
    Třetí třetina začne přibližně v 00:00.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 20-24; Zablokované střely: 5-10; Vhazování: 33%-67%; Hity: 26-15; Přesilové hry: 0/1-1/2; Trestné minuty: 8-6.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:12
    Max Pacioretty se dokázal dostat do zakončení mezi dvěma protihráči, jenže zakončoval na dlouhou hokejku a Jake Allen si bez problému poradil.
     
    41:03
    Blues odpověděli prudkou střelou z levého kruhu pro vhazování, která skončila na vyrážečce pozorného brankáře Marca-Andrého Fleuryho. Skóre je 2:3.
     
    42:07
    Nick Holden na pravém křídle vypálil od modré čáry a Jake Allen puk vyrazil do vzdálenějšího levého rohu útočného pásma domácích Golden Knights.
     
    43:02
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Nicolas Hague podává od úvodních minut skvělý výkon a nyní na vrcholu mezikruží napřáhl po nádherné stahovačce ke střele zápěstím, která byla těsně před bránou zablokována, z dorážky se ale prosadil NICOLAS ROY a dovršil comeback Vegas, které po první třetině prohrávalo 3:0! Je to 3:3! Asistence: Nicolas Hague a Tomáš Nosek.
    43:02 Nicolas ROY - 3:3
     
    44:34
    David Perron vypálil na bodu pravého kruhu pro vhazování a Marc-André Fleury si trochu povyjel z brány, aby jeho prudkou střelu sevřel v náručí a přerušil hru.
     
    46:06
    Fanoušci v T-Mobile Areně výrazně ožili a ženou svůj tým za vstřelením čtvrtého gólu a obratem ve skóre. Každý útok Vegas vyvolává obrovskou vlnu nadšení.
     
    46:49
    Cody Glass byl nepříjemně atakován v blízkosti pravé tyče a drží se za koleno. Rozhodčí okamžitě přerušili hru a nastává čas na krátkou komerční přestávku.
     
    47:08
    Brayden McNabb vypálil na vrcholu levého kruhu pro vhazování a jeho rána od hrazení minula bližší tyč brány St. Louis, kterou dnes hájí brankář Jake Allen.
     
    47:23
    Následoval pokus Golden Knights z pravého křídla, Jake Allen ale dobře zasáhl a udržel puk v náručí.
     
    48:59
    Max Pacioretty usilovně bojoval o puk na vrcholu pravého kruhu pro vhazování, jenže proti dvojici hostujících hráčů St. Louis to měl hodně složité.
     
    49:50
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Blues předvedli hodně špatnou rozehrávku a byli za to potrestáni, REILLY SMITH využil přiťuknutí od Chadlera Stephensona a nádhernou střelou zápěstím z prostoru mezikruží zamířil do pravého horního rohu brány! Vegas otočilo zápas a po fantastickém obratu skóre vede nad úřadujícími šampióny 4:3! Asistence: Chandler Stephenson.
    49:50 Reilly SMITH - 4:3
     
    50:16
    Blues se pokusili odpovědět na čtvrtý inkasovaný gól v řadě střelou od modré čáry, následná střela zápěstím ale byla zablokována a Vegas mohlo otočit hru.
     
    50:54
    Paul Stastny mohl vstřelit druhý gól v dnešním zápase, jenže se z blízkosti neprosadil a Jake Allen sevřel kotouč v lapačce. Následuje reklamní přestávka.
     
    52:08
    Chadler Stephenson před pár okamžiky připravil důležitý gól, nyní ale dostal dvě minuty za držení.
     
    52:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    DAVID PERRON vypálil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a jeho rána se od vzdálenější levé tyče brány odrazila do sítě! Blues využili druhou přesilovou hru v zápase a vyrovnali střetnutí na 4:4. Asistence: Alex Pietrangelo a Ryan O'Reilly.
    52:50 David PERRON - 4:4
     
    53:45
    Golden Knights vyráželi na pravém křídle do protiútoku a kotouč byl vzápětí sražen mezi střídačky.
     
    55:06
    Justin Faulk vypálil z pravého kruhu pro vhazování a jeho ostrá střela minula vzdálenější levou tyč brány.
     
    56:46
    Nick Holden vypálil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a po zákroku Jakea Allena lapačkou dostává prostor krátká komerční přestávka. Skóre zápasu je 4:4.
     
    57:27
    Jaden Schwartz se dostal do zakončení v blízkosti pravé tyče, Marc-André Fleury ale jeho pokus hrudí vyrazil.
     
    57:49
    Mark Stone se dostal mezi kruhy ke střele zápěstím, kterou Jake Allen nedokázal udržet, a následná dorážka Maxe Paciorettyho minula levou tyč brány St. Louis.
     
    57:49
    Max Pacioretty a David Perron byli souběžně vyloučeni na dvě minuty za hrubost. Následuje tedy hra 4 na 4.
     
    58:44
    Robert Thomas byl v závěru zápasu vyloučen na dvě minuty za hákování. Přesilová hra 4 na 3 pro Knights.
     
    59:00
    Do konce třetí třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    59:19
    Dnešní utkání sleduje 18334 diváků.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Golden Knights předvedli nevídaný comeback, když ze stavu 0:3 otočili skóre na 4:3. Blues ale zachránil David Perron, a tak nás čeká prodloužení. Skóre po třetí třetině zní. Vegas Golden Knights 4 St. Louis Blues 4.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:40
    Max Pacioretty vypálil bez přípravy na vrcholu pravého kruhu pro vhazování, jenže jeho střelu skvěle zablokoval hostující obránce Jay Bouwmeester.
     
    61:24
    Alex Pietrangelo vystřelil bekhendem na vrcholu levého kruhu a Marc-André Fleury podržel puk mezi vyrážečkou a lapačkou, ačkoliv si tím nebyl vůbec jistý.
     
    61:49
    Brayden Schenn mohl rozhodnout střelou z bodu levého kruhu pro vhazování, jenže se do ní postavil Shea Theodore a puk skončil v ochranné síti.
     
    63:01
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    CHANDLER STEPHENSON získal kotouč na levé straně obranného pásma Vegas a v závěru svého samostatného úniku puk zasunul mezi betony Jakea Allena! Vegas vítězí 5:4! Bez asistence.
    63:01 Chandler STEPHENSON - 5:4
     
    Konec zápasu.
     
    Vegas dnes v domácím prostředí prožilo nejhorší první třetinu v historii organizace, když s hostujícím St. Louis prohrávalo již 0:3. Dvěmi góly ve druhé třetině se ale vrátilo zpátky do střetnutí a v závěrečné části dovršilo comeback, o který se postaral Nicolas Roy. To ovšem nebylo vše, protože vzápětí poté dovršil senzační obrat Reilly Smith. Úřadující šampióni ztratili velice solidně rozehraný zápas, a přestože je ještě na chvíli zachránil David Perron, v prodloužení o jejich třetí porážce v řadě rozhodl Chadler Stephenson. Hokejisté Vegas vyhráli počtvrté v řadě. Konečný výsledek utkání v Las Vegas zní. Vegas Golden Knights 5 St. Louis Blues 4.
    Vegas předvedlo senzační obrat a zvítězilo již počtvrté v řadě
     
    Statistiky: Střely na bránu: 33-31; Zablokované střely: 10-19; Vhazování: 37%-63%; Hity: 37-29; Přesilové hry: 0/2-2/3; Trestné minuty: 12-10.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Chadler Stephenson (VGK) 1+1
    2. Nicolas Hague (VGK) 0+2
    3. William Carrier (VGK) 0+1
     
    Československá stopa v utkání:

    Tomáš Nosek (VGK) 0+1, 1 střela, čas na ledě 11:23 (00:58:28)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 34. Reaves, 36. Stastny (Carrier, Hague), 44. N. Roy (Hague, Nosek), 50. R. Smith (Stephenson), 64. Stephenson – 8. Pietrangelo (Perron, R. O'Reilly), 13. Schwartz (Perron, R. O'Reilly), 17. Sundqvist (Barbašev, Steen), 53. Perron (Pietrangelo, R. O'Reilly)


    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – Schmidt, McNabb, Theodore, Holden, Engelland (A), Hague – R. Smith (A), W. Karlsson, Tuch – Mark Stone (A), Stephenson, Pacioretty – Glass, Stastny, Carrier – Reaves, Nosek, N. Roy. Hlavní trenér: Gerard Gallant.
    St. Louis Blues: Allen (Binnington) – Pietrangelo (C), Dunn, Faulk, Bouwmeester, Bortuzzo, Walman – Perron, R. O'Reilly (A), Schwartz – Bozak, Thomas, B. Schenn – Barbašev, Sundqvist, Steen (A) – Sanford, J. de La Rose, MacEachern. Craig Berube.

    Rozhodčí: Frederick L'Ecuyer, Graham Skilliter. Čároví: Tony Sericolo, Andrew Smith

    Diváci: 18334
    thejrc.org