Kazachstán – Německo 4:1 (kon.) | Švédsko – Rusko 4:5 (po pr.) | Kanada – Finsko 5:0 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:2 (1:0, 1:1, 3:1)
HC Slavia Praha
Sobota 04.01.2020, 12:00turnaj O Pohár DHL • 31. kolo
Partner:
     
    59:06
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané se dostali do výhody při přesilové hře tři na dva. Adam Klatt jel na pravém křídle a puk nahrál přes obránce na JAKUBA JANČU, který trefil pravý horní roh.
     
    48:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    Pátý gól šelem zařídil JAN ŽEMBA, kterému se podařilo poslat puk nad betonem brankáře rovnou do sítě. Asistence: Strnad, Šeliga
     
    46:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hattrick FILIPA JANSY! Po nádherné akci zvyšuje náskok Tygrů FILIP JANSA, který si tímto vystřílel hattrick. Asistence: Adamec, Drábek.
     
    41:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Šťastný odraz teď posloužil Libereckým k navýšení! Nástřel Benneta Rossmyho se odrazil od zadní strany mantinelu do předbrankového prostoru. FILIP JANSA puk sebral a sám před brankářem zakončoval do levého horního rohu branky.
     
    33:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    Pěkná kombinace z rohu, která končí gólem! Lukáš Nezbeda nahrál před branku MICHAELOVI DRÁBKOVI, který puk po položení gólmana, dostal do sítě. Asistence:
     
    29:29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané vyrovnávají! Pěknou kombinaci předvedlo trio ve složení Puczek, Hradil, Bureš. Jan Bureš nastřelil puk od modré čáry, touš se odrazil od jednoho z libereckých obránců k Damiemu Hradilovi a ten nahrál na druhou stranu JIŘÍMU PUCZKOVI, který zakončil do odkryté brány. Asistence: Hradil, Bureš
     
    09:49
    Skvělá akce Tygrů ve hře 4 na 4. Nejdříve po kombinaci nastřelil tyčku Jan Žemba, ale pak se puk odrazil a zůstal v brankovišti. Kde se pohotově zorientoval FILIP JANSA a touš poslal do sítě. Asistence: Jan Žemba

    Adéla Růžičková

    Branky a nahrávky: 10. Jansa (Žemba), 34. Drábek (Nezbeda, Vomáčka), 42. Jansa (Rossmy, Žemba), 47. Jansa (Adamec, Drábek), 49. Žemba (Strnad, Šeliga) – 30. Puczek (Hradil, Bureš), 60. Janča (Klatt)


    Bílí Tygři Liberec: Král (Čajan) – Hladík, Ira, Charvát (C), Žůrek, Had (A) – Vomáčka, Adamec, Jansa, Strnad, Masař, Drábek, Nezbeda, Rossmy, Šeliga, Žemba.
    HC Slavia Praha: Pittr (Pánek) – Němeček, Štíbr, Bureš, Mareček, Srdínko, Klatt – Kižlin, Štrombach, Havrda, Hradil, Hasil, Slavíček, Křenelek, Turek, Labuzík, Janča (A), Petrák (C), Puczek

    Rozhodčí: Barek – Pechánek, Roischel
    thejrc.org