Kazachstán – Německo 4:1 (kon.) | Švédsko – Rusko 4:5 (po pr.) | Kanada – Finsko 5:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:2 (0:1, 1:1, 2:0)
AZ Havířov
Sobota 04.01.2020, 12:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 8. kolo
Partner:
     
    47:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí otáčí vývoj utkání a jdou poprvé v zápase do vedení. Rychlou akci Východočechů zakončil LUKÁŠ PAJER, který z mezikruží propálil havířovského gólmana. Asistence: Petr Moravec, Matěj Beneš.
     
    41:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a vyrovnávají skóre utkání. JAKUB JERMAN pálil od modré, jeho střelu však dokázal Zlatnický betony pouze zbrzdit a celá ČPP Aréna tak mohla sledovat, jak se puk pomalu doklouzal až za brankovou čáru. Asistence: Michal Beneš.
     
    36:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí ubránili oslabení Havířova a sami se prosazují. Kotouč se dostal na levém kruhu až k JAKUBU JERMANOVI, který se následně trefil přesně ke vzdálenější tyčce svatyně Havířova. Asistence: Marek Pelda.
     
    28:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté využívají dvojnásobnou přesilovku. JAN MOŠKOŘ si z pravé strany sjel těsně až k brance a překvapil Žalčíka střelou k bližší tyčce. Asistence: Šimon Puzoň, Pavel Makovec.
     
    02:25
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov z ničeho nic otevírá skóre utkání. ONDŘEJ BECHER si nabruslil až před Žalčíka a následně přesně vymetl pravý růžek hradecké branky. Asistence: Jan Moškoř.

    Anna Marie Kokrhounová

    Branky a nahrávky: 37. Jerman (Pelda), 42. Jerman (Mi. Beneš), 48. Pajer (Moravec, Ma. Beneš) – 3. Becher (Moškoř), 29. Moškoř (Puzoň, Makovec)


    Mountfield HK: Žalčík (Tichý) – Táborský, Beran, Boukal, Havlíček (C), Pelda, Jerman – Giesl, Pajer, Jirků, Ma. Beneš (A), Novotný, Souček, Brožek, Moravec, Mi. Beneš (A).
    AZ Havířov: Zlatnický (Nowak) – Wlodara, Bílek, Kremnický, Křivohlávek, Puzoň, Zmarzlák, Kubíček – Mikula, Žák, Pavlačka (A), Moškoř (C), Makovec, Kolat, Becher, Urbančík, Kusak, Bárta, Belan.

    Rozhodčí: Mareš – Raška, Brož

    Diváci: 111
    thejrc.org