Kazachstán – Německo 4:1 (kon.) | Švédsko – Rusko 4:5 (po pr.) | Kanada – Finsko 5:0 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
1:6 (0:1, 0:1, 1:4)
HC Kometa Brno
Sobota 04.01.2020, 11:00 • Zimní stadion Eden • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 8. kolo
Partner:
     
    53:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Smutnit ovšem nemusí, o 13 sekund později se už jeho tým přece jenom gólově prosazuje. Pigl tentokrát pouze nahrával na volného EDUARDA ŠALÉHO, jenž prostřelil Voleveckého. Asistence: Martin Pigl a Roman Otava.
     
    50:51
    Slavia právě vstřelila branku!
    Na druhé straně tak trestají slávisté, kteří si připisují, nyní se zdá, čestnou branku. Nahození Stejskala od modré bylo několikrát tečované a kotouč nakonec doputoval k MARKU VLASÁKOVI, který ho uklidil do odkryté klece. Asistence: Maxim Brummel a Jiří Stejskal.
     
    48:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno se znovu prosazuje, a to pouhých 52 sekund od čtvrté branky. Brankář Vávra nedokázal zachytit puk, který na něj mířil ze středního pásma, a dovolil tak zasunout puk JAKUBU BRABENCOVI. Asistence: Ivo Sedláček.
     
    47:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Další hřebík do rakve sešívaných a Kometa se ujímá čtyřbrankového vedení. Samostatnou akcí se prosadil MARTIN PIGL, který překonal Vávru bekhendovým blafákem. Bez asistence.
     
    45:48
    Kometa právě vstřelila branku!
    Rychlý protiútok znamená třetí branku Komety! EDUARD ŠALÉ nabral rychlost na levém křídle a nahodil puk na Vávru – ten se nakonec zřejmě od jednoho z domácích obránců odrazil do branky. Asistence: Jaroslav Řehák a Martin Pigl.
     
    20:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Rychlá kombinace a Brno vstupuje do druhé třetiny druhou brankou v utkání. Ulbricht rychlou nahrávkou z pravého rohu našel najíždějícího ALEXE SEVERA, kterému nedělalo problém usměrnit puk za Vávru. Asistence: Patrik Ulbricht a Jakub Brabenec a
     
    14:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nenápadné dalekonosné nahození, jehož let jsme mohli sledovat několik vteřin, nakonec končí za Vávrou! Brabenec s Ulbrichtem rychle přenesli hru z pravé strany na levou a obránce VIKTOR BĚHŮNEK vyslal přesné nahození od modré čáry. Asistence: Patrik Ulbricht a Jakub Brabenec.

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 51. Vlasák (Brummel, Stejskal) – 15. Běhůnek (Ulbricht, Brabenec), 21. Sever (Ulbricht, Brabenec), 46. Šalé (Řehák, Pigl), 48. Pigl, 49. Brabenec (Sedláček), 54. Šalé (Pigl, Otava)


    HC Slavia Praha: Vávra (Volevecký) – Hrdlička, Stejskal, Weitz, Dráb, Pavlát, Kluch – Vlasák, Malínek, Jokl, Hamršmíd, Kvasnička, Brummel, Skoupý, Novák, Štancl, Vymětal.
    HC Kometa Brno: Bizoň (Schattinger) – Řehák, Běhůnek, Ulbricht, Eich, Němec, Svoboda, Pelikán – Nekvapil, Brabenec, Otava, Šalé, Sever, Sedláček, Horký, Pigl, Harmim, Boltvan.

    Rozhodčí: Valda – Beneš, Kurtin
    thejrc.org