Kazachstán – Německo 4:1 (kon.) | Švédsko – Rusko 4:5 (po pr.) | Kanada – Finsko 5:0 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
6:1 (1:0, 2:1, 3:0)
SK Trhači Kadaň
Sobota 04.01.2020, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga - o účast v předkole • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:00 Lukáš NEDVÍDEK - 6:1
     
    49:00
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tohle již zavání debaklem! Glover posunu puk na Vodnýho, jenž ho zavezl do útočného pásma. Následovala nahrávka na LUKÁŠE NEDVÍDKA a ten se s tím nepáral. Vymetl šibenici kadaňské branky. Asistence: Michal Vodný a Jack Glover.
    42:56 Lukáš HORT - 5:1
     
    42:56
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Pátá branka domácích! Postaral se o ni obránce LUKÁŠ HORT, který projel do třetiny hostů a přesnou střelou na vzdálenější tyč nedal šanci Neužilovi. Asistence: Ondřej Malec a Tadeáš Král.
    42:41 Martin ŠŤOVÍČEK - 4:1
     
    42:41
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Čtvrtá branka Třebíče! Michal Vodný našel volného na pravém kruhu MARTINA ŠŤOVÍČKA, jenž poslal puk pod horní tyč. Asistence: Michal Vodný a Lukáš Nedvídek.
    38:35 Jaroslav KŮS - 3:1
     
    38:35
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Že by naděje pro hosty? Trhači snižují na dvoubrankový rozdíl, když po najetí do útočného pásma vypálil přes obránce JAROSLAV KŮS a kotouč skončil až v síti! Asistence: Denis Zeman.
    34:48 Michal VODNÝ - 3:0
     
    34:48
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Dvojnásobná početní výhoda je využita po pár sekundách! Lukáš Nedvídek našel z levého kruhu na pravém MICHALA VODNÉHO, který z první trefil přesně! Asistence: Lukáš Nedvídek a Karel Nedbal.
    30:45 David MICHÁLEK - 2:0
     
    30:45
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak nakonec domácí vstřelili druhou branku! Po závaru před brankou se nejlépe zorientoval DAVID MICHÁLEK, který po návratu do sestavy přidává důležitou branku. Asistence: Petr Kratochvíl.
    08:08 Martin ŠŤOVÍČEK - 1:0
     
    08:08
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Po první velké šanci jsme se dočkali i branky! Americký zadák našel před kruhy MARTINA ŠŤOVÍČKA, který si zpracoval puk na forhend a poslal kotouč přesně k tyči! Asistence: Jack Glover

    Josef Prášek

    Branky a nahrávky: 9. Šťovíček (Glover), 31. Michálek (P. Kratochvíl), 35. Vodný (Nedvídek, Nedbal), 43. Šťovíček (Vodný, Nedvídek), 43. Hort (Malec, Tadeáš Král), 49. Nedvídek (Vodný, Glover) – 39. Kůs (D. Zeman)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Do. Svoboda (Jekel) – Nedbal, Jenáček, Glover, V. Čejka, Hort, Kowalczyk, Hlaváč – Šťovíček, Nedvídek, Vodný – P. Kratochvíl, Bittner, Michálek – T. Havránek, Tadeáš Král, Václavek – Ferda, Podlaha, Malec.
    SK Trhači Kadaň: Neužil (49. Štěpánek) – Trefný, Mert, L. Chalupa, D. Zeman, Foltýn, Procházka – Chlouba, Kůs, Zabloudil – J. Müller, Rindoš, Wágner – Zd. Zabloudil, Čech, Wojnar – Petržilka, Dubský.

    Rozhodčí: Kašík, Koziol – Bartek, Kučera
    thejrc.org