Kazachstán – Německo 4:1 (kon.) | Švédsko – Rusko 4:5 (po pr.) | Kanada – Finsko 5:0 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
2:4 (1:1, 1:2, 0:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 04.01.2020, 17:00 • Zimní stadion Sokolov, Sokolov • Chance liga - o účast v předkole • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:36
    Sokolov v závěru zápasu špatně střídal a týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Josef Stříbrný.
     
    56:56
    Matěj Zadražil rychle zamíchal s pukem v blízkosti levé tyče, mezi betony ovšem z blízkosti pozorného Jana Brože překonat nedokázal!
     
    55:03
    Dukla předvedla nádhernou kombinační akci a z prostoru mezikruží málem skórovala, když její střela mířila do protipohybu Jakuba Kašpara, domácí brankář ale předvedl senzační semafor!
    52:29 Kryštof HRALA - 2:4
     
    52:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    KRYŠTOF HRALA napřáhl na vrcholu pravého kruhu ke krásné táhlé střele zápěstím, která nad lapačkou Jakuba Kašpara vymetla vzdálenější levý horní roh brány! Dukla vede znovu o dva. Asistence: Daniel Kolář a Anatolij Protasenja.
     
    46:12
    Daniel Kolář fauloval v levém kruhu obranného pásma Jihlavy a byl vyloučen za podrážení. Další přesilová hra.
     
    43:55
    Jiří Fronk byl u téměř zakončujícího Martina Osmíka pozdě a dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    43:09
    Jihlava si vytvořila tlak a na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhla ke střele, proti které Jakub Kašpar vytáhl nádherný semafor!
     
    39:13
    Martin Osmík mohl skórovat z prostoru pravého kruhu pro buly, když parádní střelou zápěstím mířil do vzdálenějšího levého horního rohu sítě, Jan Brož ale skvěle zasáhl vyrážečkou a vyrazil puk do ochranného skla! Mohlo být vyrovnáno.
    38:41 Matěj ZADRAŽIL - 2:3
     
    38:40
    Baník právě vstřelil branku!
    Jakub Vrána se nyní po přihrávce z levého křídla neukvapil se zakončením a ještě vylepšil pozici pro MATĚJE ZADRAŽILA, který na vzdálenější pravé tyči skóroval z blízkosti do prázdné brány! Domácí Sokolov dvojnásobnou početní výhodu nevyužil, běžnou přesilovou hru ale ano a je to o jeden gól. Asistence: Marek Švec a Jakub Vrána.
     
    37:34
    Josef Skořepa byl teď vyloučen za podrážení a Sokolov tak bude hrát 43 sekund v početní převaze 5 na 3!
     
    36:18
    Útočník Peter Lichavec byl vyloučen na dvě minuty za hákování a tentokrát si zahrají přesilovou hru domácí.
    36:08 Matěj PEKR - 1:3
     
    36:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tomáš Čachotský na pravém křídle našel kolmou přihrávkou Josefa Skořepu, který u pravé tyče předvedl obrovský přehled ve hře, když naslepo našel bekhendovou přihrávkou MATĚJE PEKRA, jež na vzdálenější levé tyči skóroval do prázdné! Asistence: Josef Skořepa a Tomáš Čachotský.
     
    35:43
    Martin Osmík vyhodil puk přes ochranné sklo a domácí Sokolov dostal další trest za zdržování hry.
     
    35:34
    Jan Brož zasáhl proti střele Sokolova z pravého kruhu a Josef Skořepa poté mohl skórovat po rychlém obratu hry z prostoru mezikruží, jeho střela ovšem skončila v náručí Jakuba Kašpara!
     
    30:31
    Jakub Kašpar vyhodil puk přes ochranné sklo a trest za zdržování hry za svého brankáře odpyká Josef Stříbrný.
     
    29:32
    Anatolij Protasenja si nyní najel na nádhernou kolmou přihrávku a v mezikruží se ocitl ve velké šanci, jeho střela zápěstím ale minula levou tyč!
     
    27:01
    Adam Křemen teď v blízkosti pravé tyče vystřelil bekhendem a Jan Brož předvedl nejistý zákrok, po kterém na vzdálenější levé tyči mohl skórovat z dorážky Tomáš Rohan, hostující brankář však jeho ránu s příklepem hrudí vyrazil! Stále 1:2.
     
    25:37
    Jaromír Kverka nyní na pravém křídle předvedl nádherný průnik a vzápětí se snažil zamířit ke vzdálenější levé tyči, Jan Brož ho ale vychytal pravým betonem! Mohlo být vyrovnáno na 2:2.
    24:29 Tomáš ČACHOTSKÝ - 1:2
     
    24:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    René Piegl vypálil na ose útočného pásma a jeho rána byla těsně před bránou zablokována, čehož využil TOMÁŠ ČACHOTSKÝ, když se v blízkosti levé tyče prosadil z otočky a ležící brankář Jakub Kašpar neměl šanci – 1:2! Asistence: René Piegl.
     
    20:31
    Adam Rulík byl vyloučen na dvě minuty za podrážení a Jihlava má k dispozici třetí přesilovou hru v střetnutí.
     
    11:58
    Kryštof Hrala dostal dvě minuty za nedovolené bránění v momentě, kdy končila přesilová hra po vyloučení Robina Staňka. Jihlava zůstává ve čtyřech hráčích.
     
    09:58
    Robin Staněk byl vyloučen na dvě minuty za krosček a Sokolov si zahraje svou první přesilovou hru v zápase.
     
    08:58
    Na opačné straně ledové plochy mohl podruhé v střetnutí skórovat Tomáš Čachotský, když si z pravého křídla sjel rychle před bránu, na bližší tyči brány ale forhendovým blafákem pozorného Jakuba Kašpara nepřekonal! Hra byla přerušena!
     
    08:23
    Martin Osmík se ocitl v rychlém sledu ve dvou slibných brankových příležitostech, jenže ani jednu z blízkosti využít nedokázal! Velká škoda.
    07:38 Josef SKOŘEPA - 1:1
     
    07:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tomáš Čachotský vypálil na ose útočného pásma a jeho nádherná střela s příklepem poté téměř od modré čáry zamířila nad vyrážečkou Jakuba Kašpara do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Puk ještě tečoval JOSEF SKOŘEPA, a tak byl gól připsán jemu. Dukla využila přesilovku. Asistence: Tomáš Čachotský a Jan Pohl. (1:1)
     
    07:28
    Tomáš Chlubna vypálil na vrcholu levého kruhu pro vhazování a Jakub Kašpar kotouč podržel v náručí. Těsně předtím měl ovšem v blízkosti levé tyče obrovskou šanci Jakub Illéš, který teď mohl skórovat do téměř prázdné brány, jenže domácí brankář ho senzačně vychytal pravým betonem!
     
    06:18
    Domácí Adam Křemen byl vyloučen na dvě minuty za podrážení a Jihlava si zahraje druhou přesilovou hru.
    05:29 Tomáš VRACOVSKÝ - 1:0
     
    05:29
    Baník právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ VRACOVSKÝ si rychle srovnal kotouč na hokejku a z levého kruhu pro vhazování střelou po ledě zamířil ke vzdálenější pravé tyči brány! Asistence: Patrik Kadeřávek a Jaromír Kverka.
     
    03:39
    Tomáš Vracovský nádherně přenesl hru z levého křídla doprava a v blízkosti pravé tyče teď mohl skórovat Jaromír Kverka, Jan Brož ale předvedl bleskurychlý přesun a puk ukryl ve svém náručí!
     
    01:10
    A znovu hostující útočník, který se nyní ocitl sám před domácím brankářem, u pravé tyče ho ovšem překonat nedokázal! Jakub Kašpar puk vyrazil a vychytal tak aktivního Adama Zemana.
     
    00:29
    Petr Přindiš byl v úvodu střetnutí vyloučen na dvě minuty za hákování a Dukla si zahraje první přesilovku.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 6. Vracovský (Kadeřávek, Kverka), 39. M. Zadražil (Švec, Vrána) – 8. Skořepa (Čachotský, J. Pohl), 25. Čachotský (Piegl), 37. Pekr (Skořepa, Čachotský), 53. Hrala (D. Kolář, Protasenja)


    HC Baník Sokolov: Kašpar (Haas) – Vodička, Přindiš (A), A. Rulík, Pařízek, Michálek, Kadeřávek – Křemen, Vrána, T. Rohan (C) – Osmík, Kverka, Vracovský – Stříbrný, M. Zadražil (A), Švec – Hrubec, Kuběna, Kovařík. Hlavní trenér: Karel Mlejnek.
    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Chaloupek) – Staněk, J. Pohl, D. Kolář, Půža, J. Holý, Piegl – Illéš, Fronk, Čachotský (A) – Pekr, Poletín, Anděl – Chlubna, Skořepa (C), A. Zeman – Lichanec, Protasenja, Hrala. Hlavní trenér: Viktor Ujčík.

    Rozhodčí: Tomáš Zubzanda, Jakub Šindel. Čároví: Martin Tvrdík, Miroslav Šimán

    Diváci: 785
    thejrc.org