Kometa Brno – Zlín 2:3 (2:3 po s.n.) | K. Vary – Třinec 1:2 (po pr.) | Liberec – Olomouc 4:1 (kon.)
Plzeň – Vítkovice 6:4 (kon.) | Pardubice – Kladno 3:4 (po pr.)
po prodl.
HC Dynamo Pardubice
3:4 (0:2, 2:1, 1:0 - 0:1)
Rytíři Kladno
Neděle 05.01.2020, 17:00 • enteria arena • Tipsport extraliga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to v tuto chvíli vše, z pardubické enteria areny se s vámi loučí a přeje pěkný zbytek večera Dominik Dubovči. (19:41:37)
     
    Po špatném začátku v první části Dynamo zlepšilo svůj výkon a několikrát dokázalo překonat famózního Godlu. Ani to však nestačilo na výhru domácích, neboť jejich chyby v obraně nezůstaly bez využití ze strany Kladenských. Ačkoli především ve třetí třetině Dynamo srovnalo a mohlo několikrát vsítit vítěznou branku, obrat se Pardubicím nepodařil. Zápas dospěl do prodloužení a v něm zajistil bod navíc pro Kladno Brady Austin.
     
    Konec zápasu.
    63:02 Brady AUSTIN - 3:4
     
    63:02
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je BRADY AUSTIN, který si udělal prostor před brankou domácích a z blízkosti prostřelil Kacetla. Prodloužení tak patří Rytířům! Asistence: Ladislav Zikmund.
     
    62:50
    Vlach ujížděl sám, dobruslil ho ale kladenský bek a Godla nakonec nezasáhnul.
     
    62:05
    Tybor ztratil puk a dopředu šli opět Rytíři, byl jim však odpískán ofsajd.
     
    61:32
    Kacetl teď musel také čelit nepříjemné situaci, Kladno ale kombinaci před brankou nezakončilo.
     
    61:00
    Tybor si přehodil puk a málem dostal až do střelecké příležitosti, Godla ale zastoupil své spoluhráče a rozehrál místo nich.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ve třetí třetině vstřelili branku pouze Pardubičtí, a to hned v úvodu, když se prosadil Jan Mandát po Mikušově přihrávce. Poté tahalo za kratší konec Kladno, které se muselo bránit domácímu tlaku. Godla Středočechy podržel a poslední minuty základní hrací doby již byly opatrné z obou stran. Následuje tedy prodloužení tři na tři.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:20
    K puku se dostal tým Středočechů, ani jeden celek ale nechce udělat chybu.
     
    59:12
    Po přerušení se vhazuje v obranném pásmu Rytířů.
     
    58:47
    Dynamo ještě zkouší založit jeden z posledních útoků.
     
    57:30
    Jen 150 vteřin zbývá do konce základní hrací doby a do útoku šlo Kladno, jeho hráči zvládli pouze nahodit puk na Kacetla a hra se opět přerušuje.
     
    56:40
    Poté, co první útok Pardubic ztratil kotouč, se hra přesunula ke Kacetlovi, kterého zkusil prověřit Strnad. Domácí brankář byl ale připraven a puk vyrazil, domácí pak hned otočili hru na druhou stranu kluziště.
     
    54:27
    Ladislav Zikmund obešel dva hráče Pardubic a chtěl vystřelit, podobně jako na druhé straně však brankář mohl zůstat v klidu, protože k zakončení nedošlo.
    Marken.cz

    Dominik Dubovči

    Branky a nahrávky: 28. J. Zdráhal (D. Kindl), 33. Poulíček (Kusý), 41. Mandát (Mikuš, Tybor) – 14. O'Donnell, 20. Stach (Melka, Nash), 25. Melka (Stach), 64. Austin (Zikmund)


    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Kantor) – J. Kolář (C), J. Zdráhal, Eklund, T. Voráček, Mikuš, Ivan, Hrádek – Svačina, Mandát (A), Tybor – Machala, Harju, D. Kindl – Látal, Poulíček (A), Blümel – Kusý, R. Vlach, Jenyš.
    Rytíři Kladno: Godla (Cikánek) – Austin, Nash, Lakos, Kehar, Romančík, Barinka (A), Zajíc – J. Strnad (C), Vampola, Redlich – Zikmund, Machač, Hovorka – Melka, Stach, Š. Bláha – O'Donnell, T. Kaut (A), Hajný.

    Rozhodčí: Hradil, Šindel – Frodl, Špringl

    Diváci: 9357
    ocianews.com