Německo – Kazachstán 6:0 (kon.) | Švédsko – Finsko 3:2 (kon.) | Kanada – Rusko 4:3 (kon.)
po prodl.
Berani Zlín
4:3 (2:0, 1:1, 0:2 - 1:0)
EC Red Bull Salzburg
Neděle 05.01.2020, 13:00 • ZS Luďka Čajky • turnaj O Pohár DHL • 30. kolo
Partner:
     
    60:12
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé. Domácí hned z první akce v prodloužení rozhodují zápas. MATĚJ SEBERA ze strany prostřelil brankáře Quappa. Asistence: Jan Jaroněk, Sebastian Fajkus.
     
    56:51
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! MARTIN HLOŽEK se dostal do samostatného úniku, který zakončil přesně mířenou střelou k pravé tyči zlínské branky. Asistence: Maksymilian Szuber a Oskar Maier.
     
    54:17
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tak vypadá to, že závěr utkání bude přece jen dramatický. JAKUB BORZECKI se ze strany prodral až před Kořénka a rychlou kličkou se mu podařilo zasunout puk podél betonu až za čáru. Asistence: Maksymilian Szuber.
     
    38:18
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tentokrát už se hosté prosazují a díky využité přesilovce snižují na 1:3 ze svého pohledu. Úspěšným střelcem je MAXMILIAN HENGELMÜLLER. Asistence: Christian Obu a Oskar Maier.
     
    22:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí bleskově využívají druhou přesilovku a vedou už o tři góly. Jáchym Janošek tvrdě vypálil od modré čáry, jeho střelu tečoval SEBASTIAN FAJKUS přesně do horního rohu branky. Asistence: Jáchym Janošek, Karel Holík.
     
    15:28
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se dostali do přečíslení, které využili. Sebastian Fajkus poslal puk na JÁCHYMA JANOŠKA, který okamžitě vypálil. Už se zdálo, že brankář Quapp střelu zastavil, puk mu však nakonec propadl do sítě. Asistence: Sebastian Fajkus a Vojtěch Dobiáš.
     
    09:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    První gól utkání je tady. Domácí se rychle přesunuli do útočného pásma, vyměnili si několik přihrávek a KAREL HOLÍK nakonec překonal brankáře Quappa. Využitá přesilovka, Zlín vede 1:0. Asistence: Matěj Sebera a Vojtěch Dobiáš.

    Vojtěch Jurák

    Branky a nahrávky: 10. Holík (Sebera, Dobiáš), 16. Janošek (Fajkus, Dobiáš), 23. Fajkus (Janošek, Holík), 61. Sebera (Jaroněk, Fajkus) – 39. Hengelmüller (Obu, Maier), 55. Borzecki (Szuber), 57. Hložek (Szuber, Maier)


    Berani Zlín: Kořének (Hamrla) – Janošek, Riedl, Holík, Jaroněk, Mikulík, Pavlas – Handl, Sebera, Weintritt, Lekeš, Podešva, Kozubík, Luža, Hrazdira, Dobiáš, Fajkus, Frömel, Chludil.
    EC Red Bull Salzburg: Quapp (Bugl) – Obu, Schwaiger, Menner, Szuber, Reich, Hadamczik – Cimmerman, Hänelt, Lutz, Maier, Leonhardt, Hengelmüller, Borzecki, Pronin, Wolf, Bjerrum, Hložek, Müller.

    Rozhodčí: Maršálek – Kleprlík, Blažek
    thejrc.org