Chrudim – Kobra 10:2 (kon.) | Poruba – Přerov 1:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kralupy n. Vltavou 0:8 (kon.)
Písek – Žďár n/S 5:4 (1:0 po s.n.) | Šumperk – Havířov 3:4 (po s.n.) | Litomyšl – Warriors Brno 4:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
0:8 (0:1, 0:4, 0:3)
HK Kralupy nad Vltavou
Neděle 05.01.2020, 15:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    52:32
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Hosté korunují svůj výkon osmou brankou utkání! Kralupy nad Vltavou rozebraly domácí obranu do šrobků, když do poloprázdné klece zakončoval DAVID BRADÁČEK! Asistence: Michal Hájek a David Litera.
     
    49:14
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Pátý gól ze sedmi možných v přesilových hrách, taková je vizitka Kralup nad Vltavou. Po vyražené střele se v brankovišti dostal k úspěšné dorážce KAREL ŠMÍD. ASISTENCE: Adam Hes a Kristián Šiška.
     
    45:51
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Čtvrtý gól v početní výhodě pro Hokejový klub v dnešním utkání! JAN HAŠLAR se dostal do ideální pozice, když z levého kruhu překonal Martina Nedvěda k pravé tyči! Asistence: Jan Zedek.
     
    35:06
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Rychlý brejk končí pátou brankou Hokejového klubu! Tomáš Soukup zavezl puk do pásma, kde ho nahrál na pravý kruh MICHALU HÁJKOVI, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Tomáš Soukup a Jan Hašlar.
     
    31:41
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Hokejový klub trestá každé vyloučení domácího celku! David Litera nahrál na modrou čáru JAKUBU KAČEROVI. Ten střelou zápěstím poslal puk přesně k pravé tyči. Martin Nedvěd se střelou nemohl nic dělat, neboť měl před sebou několik clonících hráčů! Asistence: David Litera a Jan Hašlar.
     
    29:44
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Hosté opět skórují v přesilové hře a mají komfortní náskok tří branek! Jakub Kučera vypálil od modré, jeho pokus vyrazil Nedvěd jen před sebe. Nejrychleji se v brankovišti zorientoval MAREK NĚMEC, který dostal kotouč do sítě! Asistence: Jakub Kučera a František Januška.
     
    24:29
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Hokejový klub skóruje v početní výhodě a ujímá se dvougólového náskoku! Pohledná akce na jeden dotek, když se vše odehrálo na pravé straně. František Januška byl u pravé tyče, odkud nahrál před branku na JONÁŠ MARKA. TEN hned z první uklidil puk mezi Nedvědovy betony! Asistence: František Januška a Marek Němec.
     
    16:05
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Hosté využívají hru nahoru a dolu k první brance utkání. Karel Šmíd neuspěl proti Nedvědovi, když volný puk poslal na volného spoluhráče KRISTIÁNA ŠIŠKU. Ten trefil poloprázdnou branku Bruslařů bez větších problémů! Asistence: Karel Šmíd.
    Marken.cz

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 17. Šiška (Šmíd), 25. Marek (Januška, Němec), 30. Němec (Kučera, Januška), 32. Kučera (Litera, Hašlar), 36. Hájek (Soukup, Hašlar), 46. Hašlar (Zedek), 50. Šmíd (Hes, Šiška), 53. Bradáček (Hájek, Litera)


    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (50. Vácha) – Trupl, Endl, Kerber, Klofáč, Kratochvíl, Krejčí – Pejchal, Machovský, Musil (C) – Pokorný, Vacík, Pártl – Havel, Košťal (A), Juřica
    HK Kralupy nad Vltavou: Krinwald (Halamka) – Hes, Zedek, Klapka, Drozda, Hájek, Kučera – Januška (C), Němec (A), Hašlar, Štibran, Šiška, Bradáček, Kočí, Kleveta, Soukup, Litera, Marek, Šmíd

    Rozhodčí: Martin Vepřek – Martin Klouda, Petr Křivohlavý
    thejrc.org