Jekatěrinburg – Nižněkamsk 3:0 (kon.) | Magnitogorsk – Novosibirsk 3:1 (kon.) | Čerepovec – Chabarovsk 2:1 (kon.)
Jaroslavl – Kunlun 5:0 (kon.) | Viťaz – Vladivostok 4:3 (kon.) | Minsk – Petrohrad 1:4 (kon.)
Kazaň – Čeljabinsk 4:3 (po pr.) | Spartak Moskva – Dynamo Moskva 0:3 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
1:4 (0:2, 0:1, 1:1)
SKA Petrohrad
Neděle 05.01.2020, 15:15 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (17:27:41)
     
    Československá stopa v utkání

    V tomto utkání jsme na československou stopu nenarazili. V ani jednom týmu totiž nepůsobí žádný český nebo slovenský hokejista.
     
    Dnešní utkání sledovalo 13 753 diváků.
     
    Střely na branku: 24 – 26
     
    Je dobojováno. Petrohrad ještě ve třetí třetině navýšil svůj náskok a vedl o čtyři góly. Minsk ale dokázal zareagovat pouze čestnou brankou a obral tak Magnuse Hellberga o čisté konto. SKA tak z ledu Minsku vezou další důležité body na čele tabulky, domácí naopak odejdou s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:21
    Morrow ujel ve vlastním oslabení, z pravé strany ale nedokázal Hellberga překonat. Hosté tak vrací hru před Taylora.
     
    58:38
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Dmitrij Znacharenko – 2 min., hákování).
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
    57:04 Arťom DĚMKOV - 1:4
     
    57:04
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí přesilovku využívají a berou Hellbergovi čisté konto. Gragnani napálil puk od modré čáry a jeho pokus tečoval před Hellbergem ARŤOM DĚMKOV, který tak dává alespoň čestnou branku – 1:4. Asistence: Marc-Andre Gragnani a Ryan Spooner.
     
    56:52
    Domácí mají jednu z posledních možností, jak se aspoň jednou trefit v utkání, když hrají přesilovou hru.
     
    56:08
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Maxim Karpov – 2 min., podrážení).
     
    54:45
    Další šanci Petrohradu pokryla obrana domácího celku a dostala puk do neutrální zóny. Hosté ho však záhy vrátili zpět před Taylorovu branku.
     
    54:15
    Zub otravoval domácího beka, ale nakonec se skrze něj nedostal do žádného zakončení. Hosté však stále drží útočné pásmo.
     
    53:25
    Jevgenij Ketov projel brankovištěm domácích a jen nastavil hůl po střele spoluhráče. Kotouč za záda Taylora nedostal.
     
    52:18
    Naopak domácí se stále snaží alespoň o čestný úspěch, ovšem radost Hellbergovi zatím nekazí po svých nepřesných střelách.
     
    51:50
    Petrohradští se už příliš nikam neženou, spíše jen kontrolují hru. Ale teď snadno prošli před branku Taylora, jenž si připsal další zákrok a pátou branku za svá záda nepustil.
     
    51:09
    Joonas Kemppainen se natlačil těsně před Taylora, ale zblízka na něho nevyzrál. Následně pak se nepovedla střela Ketovovi a do akce po zisku puku spěchají hráči Minsku.
     
    50:06
    Petrohrad je v plném počtu.
     
    49:46
    Drozdov nepřesně střílel, ale domácí hráči ještě udrželi útočnou třetinu a dále kombinovali. Ovšem před Hellbergem tentokráte už nevystřelili.
     
    49:38
    Alexandr Pavlovič vyslal na Hellberga další nebezpečnou střelu v přesilové hře, ale hostující brankář si poradil a kotouč ukryl a zároveň přerušil hru.
     
    48:17
    Stefanovič dostal přihrávku na levý kruh a jeho svižná rána byla sražena mimo tři tyče. Následně pak se hosté osvobozují a posílají puk až před Taylora.
     
    48:06
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Lukas Bengtsson – 2 min., držení).
     
    47:15
    Domácí se dostali do útočného pásma, ale tam se skrze zhuštěnou obranu SKA nedostali do zakončení. Znovu tak branku Hellberga neohrozili.
    45:46 Vasilij GLOTOV - 0:4
     
    45:46
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak nyní to už s domácími nevypadá už vůbec dobře. VASILIJ GLOTOV svižnou ranou vymetl pavučiny v síti Taylora a posílá Petrohrad do náskoku o čtyři góly – 0:4. Asistence: Miro Aaltonen.
     
    45:05
    Joe Morrow udržel puk u modré čáry, ale stejně se domácí celek nedostal do ohrožení hostující klece. Pozorná obrana Petrohradu totiž puk domácímu obránci sebrala.
     
    44:14
    Petrohradští stále hrozí před brankou soupeře, zatím tak nic nenasvědčuje žádnému domácímu obratu. Samozřejmě ale ještě nepředbíhejme.
     
    43:42
    Hned na to se do rychlého protiútoku drali hosté a Vladimir Tkačjov se napřáhl k tvrdé ráně, kterou pokryl Danny Taylor a raději pak pozastavil hru.
     
    42:42
    Ivan Drozdov ještě znovu vybojoval puk a poslala do zakončení Andreje Pavlenka, ale druhý jmenovaný poslal puk přímo do Hellberga, který sklapl betony.
     
    42:01
    Drozdov byl dalším hráčem minského Dinama, který se pokusil o zakončení před brankářem Petrohradu, ale ten nemusel zasahovat, pomohla mu obrana.
     
    41:12
    Nyní byli na tahu domácí hráči, Alexandr Pavlovič dostal nabito na pravou stranu, s jeho pokusem po zemi si však brankář Magnus Hellberg poradil.
     
    40:32
    A hned napřáhl na pravém kruhu Jori Lehterä, ale jeho pokus srazila obrana Minsku do bezpečí.
     
    40:10
    Hosté mají kotouč ve své moci a z obranného pásma ho zavážejí do toho útočného.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 14 – 21
     
    Také druhá třetina je za námi. V ní se domácí marně snažili překonat brankáře Hellberga a hosté stále drželi slibný náskok. Ten v šestatřicáté minutě pojistil Miro Aaltonen, který dal Petrohradu už tříbrankové vedení. Uvidíme, co nám ještě nabídne třetí třetina a zda se v ní domácí pokusí ještě se zápasem něco udělat, nebo zda hosté odskočí na vyšší rozdíl. Třetí perioda začne přibližně v 16:53.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Kotouč má obrana Petrohradu a ještě ho zavezla do útočného pásma, kde střílel z levé strany Nail Jakupov, ale jeho pokus zastavil Taylor.
     
    39:24
    Hráči Minsku se natlačili před branku Petrohradu, ale jejich dva pokusy srazila obrana SKA do bezpečí a následně pak šli hosté zase útočit.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:10
    Arťom Děmkov stahovačkou obešel obránce Petrohradu a dostal se do blízkosti hostující branky, ale než stačil zakončit, kotouč mu ukradl jeden z beků hostů.
     
    37:33
    Jevgenij Ketov si nabruslil na levou stranu a jeho přízemní pokus skončil jen na boční konstrukci domácí branky. Hosté ale neustávají a stále operují před Taylorovou brankou.
     
    36:55
    Domácí sebrali hostům puk a zamířili do útočného pásma, ale střela Morrowa od modré čáry skončila jen na pozorném Magnusi Hellbergovi.
     
    36:12
    Domácí tak mají před sebou nelehkou práci, a sice smazat svou ztrátu, ale budou to mít opravdu hodně těžké proti rozjetému Petrohradu.
    35:18 Miro AALTONEN - 0:3
     
    35:18
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Nyní už hosté pojišťují svůj náskok a vedou o tři góly. Po chybě obránce za brankou Minsku se k puku dostal Karpov a poslal ho do prostoru mezi kruhy, kde ho svižnou ranou poslal za Taylorova záda MIRO AALTONEN – 0:3. Asistence: Maxim Karpov.
     
    34:47
    Po vhazování před brankou Minsku získali puk hosté a hned se roztáhli v pásmu Dinama. Poté střílel Andrej Kuzmenko, jenže jeho přízemní projektil se neujal.
     
    34:20
    Hosté mají neustále herní převahu a rádi by pojistili svůj náskok, ale zatím se jim to proti zlepšené obranné hře soupeře nedaří.
     
    33:15
    Taylor čelil další nebezpečné střele hostů a musel do dalšího zákroku. Po něm nechal hru přerušit.
     
    32:58
    Domácí se dostali před branku soupeře, Hellberg jistil puk a ze svého brankoviště ho potáhl do rohu. Tam si ho sebrali jeho spoluhráči a otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    32:45
    Následuje další komerční přestávka.
     
    32:02
    Teď už kotouč dostali do své moci domácí hráči, ale zavezli ho pouze do útočného pásma, kde o něj záhy zase přišli.
     
    31:25
    Alexandr Děrgačov napřáhl na pravém kruhu a jeho pokus skončil jen u betonu Taylora. Stále ale nemají domácí hráči puk pod kontrolou a Petrohrad útočí.
     
    30:44
    Jsme za polovinu základní hrací doby a hosté mají stále dvoubrankový náskok. Snaží se své vedení navýšit, ale Taylor je zatím proti.
     
    30:36
    Dinamo Minsk je v plném počtu.
     
    29:53
    Alexandr Kitarov vybojoval u mantinelu puk, ve snaze odpálit ho daleko od branky Taylora ho minul a hosté tak znovu udrželi útočné pásmo.
     
    29:24
    Další pokus hostů končí na Taylorovi, jenž kryl další střelu Petrohradu, ale domácím se nepodařilo vyhodit kotouč do bezpečí.
     
    28:37
    Vladimir Tkačjov udržel puk a poté zblízka chtěl zakončit, ale všiml si bránícího hráče a poslal ho tedy na modrou čáru, kde svou střelu Tokranov poslal jen k zadnímu mantinelu.
     
    28:36
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Kirill Gotovec – 2 min., sekání).
     
    28:36
    Následuje další komerční přestávka, po ní si další přesilovou hru zahrají hosté z petrohradského SKA.
     
    27:51
    Jevgenij Ketov táhl akci a z pravé strany švihl do kotouče, který se odrazil od levého betonu Dannyho Taylora.
     
    27:17
    Hned na to se zjevili v útočném pásmu domácí hráči, kteří šli do slibné kombinace před Hellbergem, ale i ten se mezi třemi tyčemi zaskvěl a udržel čisté konto.
     
    26:33
    Jori Lehterä se pokusil tečoval pokus z prostoru mezi kruhy těsně u Taylora, ale jeho úmysl mu nevyšel i díky dalšímu pozornému zákroku domácího brankáře.
     
    25:45
    Dmitrij Kagarlickij obkroužil branku Minsku a hned se dostal do zakončení před Dannym Taylorem, ovšem ten vytáhl dobrý zákrok betonem a o vyražený puk se postarala obrana Dinama.
     
    25:11
    Alexandr Kitarov si od pravého mantinelu sjel do mezikruží, ale Bělov se stihl vrátit a znemožnil mu vyslat na Hellberga pokus.
     
    24:22
    Agilní hosté nepouštějí svého soupeře do žádného zakončení a sami se neustále tlačí dopředu. Minsk tak má s favoritem zápasu zatím hodně práce především v obranné činnosti.
     
    23:33
    Další ránu do modré čáry musel hasit Danny Taylor a podržel svůj tým. Následně pak hosté vytáhli další střelu, kterou už beci Minsku poslali do neutrální zóny.
     
    22:48
    Minsk je v plném počtu.
     
    22:38
    Hráči SKA se sice dostali hned zase směrem dopředu, ovšem obrana Minsku je o kotouč obrala a hned ho zase poslala daleko od Taylorovy brány.
     
    22:10
    Až nyní se Minsk osvobodil a poslal puk až před branku Magnuse Hellberga.
     
    21:52
    Menší závar před Taylorem domácí ustáli, ale musejí se stále bránit, neboť Petrohradští udrželi útočnou třetinu, kde neustále kombinují.
     
    21:37
    Od modré čáry střílel Lukas Bengtsson, jeho pokus ale zaletěl jen přímo do hrudi Dannyho Taylora. Hra je přerušena a bude se vhazovat před jeho brankou.
     
    21:05
    A hned dostali hosté další přesilovou hru a pokusí se navýšit své dvoubrankové vedení. Už se usadili v domácím teritoriu a ostřelují Taylora.
     
    20:48
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Joe Morrow – 2 min., podrážení).
     
    20:13
    U puku jsou hosté a míří s ním znovu do útočné akce hned na úvod druhé třetiny.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 11 – 5
     
    První třetina je za námi. V ní se do vedení dostali hosté v šesté minutě, když po ubráněném oslabení skóroval Joonas Kemppainen a poslal Petrohrad do jednobrankového náskoku. V sedmnácté minutě pak navýšil náskok Petrohradu Andrej Kuzmenko, jenž dorazil za Taylorova záda vyražený kotouč po střele jeho spoluhráče. Domácí hráči tak mají čtyřicet minut hry na to, aby se dostali k vyrovnání a vrátili se do hry o body. Čeká nás tak další zajímavá třetina, která začne přibližně v 16:03.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Hosté to ještě zkoušeli před brankou Minsku, ale už jejich zakončení nebylo přesné. Puk tak sbírají domácí a už ho ze svých hokejek nepustí.
     
    19:07
    Další závar před brankou Petrohradu a domácí publikum hlasitě tlačilo své hráče do zakončení. Ovšem znovu zakročila obrana hostů a dostala kotouč do neutrální zóny.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:01
    Andrej Kuzmenko neudržel puk na své holi a zrodil se rychlý protiútok. Pavlovič střílel z levého kruhu a jeho dělovku kryl pozorný Magnus Hellberg! Velká šance domácích na kontaktní branku skončila zmarem.
     
    17:40
    SKA vybojovalo puk u hrazení v obranném pásmu Minsku, hosté se však záhy nedostali do akce. Minští získali znovu kotouč na svou stranu a zkoušeli to před Hellbergem, leč neúspěšně.
     
    16:59
    Přesilovku hosté nevyužili a domácí celek je už v plném počtu.
     
    16:40
    Z levé strany pálil Nail Jakupov, ale jeho pokus srazila obrana domácích do bezpečí a následně pak se Minsk osvobozuje.
     
    16:05
    Hosté se natlačili před branku Taylora a rozvíjejí přesilovkový kolotoč. Domácí hráči se zatím drží, ale nemohou se vymanit a dostat na puk, který by poslali pryč.
     
    15:18
    Ve vlastním oslabení zahrozil před hostující brankou Alexandr Kitarov, ale obrana Petrohradu vše uhasila a nyní už puk stěhuje před branku Minsku.
     
    14:59
    Následuje další komerční přestávka a po ní si Petrohrad zahraje svou první přesilovou hru v utkání.
     
    14:59
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Ivan Drozdov – 2 min., hákování).
     
    14:33
    Domácí hráči tak musejí dohánět už dvoubrankové manko. Nyní operují před Hellbergem, ten byl ale mezi třemi tyčemi pozorný a puk po přízemní střele srazil do rohu.
    13:41 Andrej KUZMENKO - 0:2
     
    13:41
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté si berou dvoubrankový náskok. Po další pěkné akci zaskóroval ANDREJ KUZMENKO, který u pravé tyče Taylora dorazil do jeho odkryté klece odraženou střelu Dyblenka – 0:2. Asistence: Jaroslav Dyblenko a Nail Jakupov.
     
    13:17
    Kuzmenko potáhl puk za branku soupeře, dostal ho poté k Miro Aaltonenovi, ale ten z levé strany nezakončil přesně.
     
    12:05
    Petrohrad je v plném počtu.
     
    11:58
    Poslední vteřiny z petrohradského vyloučení a vypadá to vypadá, že SKA i své druhé oslabení zvládnou bez ztráty kytičky.
     
    11:17
    Hosté se velmi dobře brání, nyní u mantinelu bojovali o kotouč a zdrželi hru, k puku se sice dostali domácí, ale před Hellbergem nezahrozili. Následně pak se Petrohrad opět osvobozuje.
     
    10:54
    Další nepřesná kombinace hráčů Minsku znamenala ztrátu kotouče a ten opět obrana Petrohradu odpaluje daleko od branky Magnuse Hellberga.
     
    10:14
    Hned po vhazování před Hellbergem se však hosté dostali na kotouč a okamžitě ho poslali až před Taylorovu branku. Hned tak šetří cenné vteřiny.
     
    10:05
    Nyní mají domácí hráči možnost jak se dostat k vyrovnání, zahrají si v pořadí druhou přesilovou hru.
     
    10:05
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Vladimir E. Tkačjov – 2 min., podrážení).
     
    09:37
    Na druhé straně se nepovedl útok Minsku a hosté tak velmi rychle přenesli hru znovu před branku Dannyho Taylora. Ten se tak musel proti úderné síle hostů znovu činit ve svém brankovišti.
     
    08:40
    Igor Ožiganov našel přes osu hřiště volného Sergeje Plotnikova, jenž z nápřahu vystřelil, ale jeho tvrdá rána skončila jen na zadním mantinelu.
     
    07:58
    Ryan Spooner objel branku soupeře, ale poté se před Hellbergem nedostal do zakončení. Nicméně domácí celek stále operuje před brankou Petrohradu a drží útočnou třetinu.
     
    07:27
    Ovšem Taylor byl mezi třemi tyčemi pozorný a střelu Vasilije Tokranova zachytil betonem a poté poslal puk do bezpečí.
     
    06:59
    Domácí se snažili najít odpověď hned po krátké pauze, ale obrana Petrohradu je k ničemu nepustila a sami hosté pak šli do další útočné akce na druhé straně.
     
    06:10
    Následuje první komerční přestávka.
    05:46 Joonas KEMPPAINEN - 0:1
     
    05:46
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A jen co se hosté ubránili v početní nevýhodě, jdou do vedení a otevírají účet zápasu. Do úniku se dostal Tkačjov, jenž poté na levé straně našel volného JOONASE KEMPPAINENA, který našel volnou skulinku v domácí brance a bleskově do ní kotouč poslal – 0:1. Asistence: Vladimir E. Tkačjov.
     
    05:36
    Je to tak, Petrohrad je v plném počtu.
     
    05:13
    Znovu se Petrohradští osvobodili a pošetřili cenné vteřiny ze svého oslabení. A to už vypadá, že zvládnou bez úhony.
     
    04:48
    Až nyní se to povedlo a puk letí až před Taylora. Minsk tak zakládá další akci od jeho branky.
     
    04:17
    Marc-Andre Gragnani napřáhl na modré čáře a zrodila se další velká šance Minsku. Ovšem znovu si poradila obrana Petrohradu, ale nepovedlo se jí vyhodit puk do bezpečí.
     
    03:52
    Roman Dostankov pálil od modré čáry, Hellberg vyrazil puk pouze před sebe, ale dorážku stejného hráče už ukryl pod lapačku a hra je pozastavena. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    03:43
    Domácí se hned po vhazování v útočném pásmu dostali ke kotouči a vyslali střelu z pravé strany. Spoonerův pokus ale zamířil jen do Hellberga.
     
    03:36
    Plotnikov zasáhl soupeře do oblasti hlavy nebo krku a dostává trest na dvě minuty a ještě k tomu deset minut osobní trest. Minsk si tak jako první zahraje přesilovou hru.
     
    03:36
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Sergej Plotnikov – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku).
     
    03:15
    Sergej Plotnikov z pravé strany poslal střílenou přihrávku do předbrankového prostoru, ale nakonec nikdo z hostů před Taylorem nezakončil.
     
    02:34
    Znovu však před brankou domácích nezahrozili a rychle se pak minští útočníci drali do další útočné akce, která ale byla hodně nepřesná.
     
    01:55
    Magnus Hellberg si hlídal prostor u své levé tyče a nepustil soupeře do zakončení. Hned na to pak Petrohradští opět otáčejí hru.
     
    01:05
    Igor Ožiganov poslal puk před branku Minsku, nikdo z jeho spoluhráčů na něj však nedosáhl. A hned na to otočili hru domácí a už se tlačí před petrohradskou branku.
     
    00:38
    Následně pak se už Petrohrad zmocnil kotouče a krouží v útočném pásmu. Brankář Minsku se tak musí mít na pozoru.
     
    00:10
    Domácí mají od vhazování puk ve své moci, jen se museli vracet do obranného pásma, protože hosté je v tom středním atakovali.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Dozněly hymny obou zemí a utkání tak bude moci začít.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC Dinamo Minsk: D. Taylor (M. Karnauchov) – Gragnani (A), Morrow, Jerjomenko, Znacharenko, Gotovec, Jevenko, Dostanko – Prince, Spooner, Anosov – Stefanovič, Kovyršin, Pavlovič (A) – Drozdov, Děmkov, Martynov – Kogaljov, Kitarov (C), Pavlenko – Dadonov.

    SKA Petrohrad: Hellberg (Melničuk) – A. Bělov, Bengtsson, Tokranov, Ožiganov, Chafizullin (A), Zub, Dyblenko – Tkačjov, Lehterä, S. Plotnikov (C) – Kagarlickij, Kemppainen, Jakupov – Kuzmenko, M. Aaltonen, Karpov – Děrgačov, Švec-Rogovoj, Ketov (A) – Glotov.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Romaško – Gorděnko, Sysujev.
     
    Československá stopa v utkání

    V tomto utkání na československou stopu nenarazíme. V ani jednom týmu totiž nepůsobí žádný český nebo slovenský hokejista.
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v probíhající sezóně utkaly už dvakrát a pokaždé se z výhry radoval Petrohrad. Nejprve na ledě Minsku vyhrál 2:0, doma poté 5:1. Minští hokejisté tak mají svému soupeři dnes rozhodně co vracet.
     
    SKA Petrohrad

    Hosté z Petrohradu jsou na tom mnohem lépe a na rozdíl od Minsku pomalu, ale jistě kráčejí opět do play-off. Jsou ve stejné konferenci na druhém místě se ziskem jednašedesáti bodů. Na první CSKA Moskva ztrácejí jen čtyři body. Znovu tak ukazují, že i po odchodu některých hráčů patří stále mezi špičku kontinentální hokejové ligy. Hokejistům Petrohradu ale poslední odehraný duel nevyšel a nejraději by na něj co nejrychleji zapomenul. Na ledě Jokeritu totiž prohráli vysoko 0:6. Finský tým jim tak nadělil pomyslného kanára. Dnes bude chtít tento neúspěch odčinit a uvidíme, zda potvrdí roli favorita v Bělorusku.

    Nejproduktivnější hráči

    Vladimir Tkačjov – 29 bodů (9+20)
    Sergej Plotnikov – 25 bodů (7+18)
    Jori Lehtera – 22 bodů (11+11)
     
    HC Dinamo Minsk

    Hokejisté dnes domácího Minsku jsou v tabulce v Západní konferenci na posledním dvanáctém místě a postupová osmička do play-off se jim začíná hodně vzdalovat. Na své konto dosud zapsali třicet bodů a na osmý Nižnij Novgorod ztrácejí už propastných osmnáct bodů. Zatím to tedy spíše vypadá, že se jim vyřazovací boje vyhnou. Naposledy se však Minsku dařilo, když na půdě Čerepovce zvítězil těsně 3:2. Na tuto výhru by rád doma navázal, ovšem proti Petrohradu ho nečeká nic lehkého.

    Nejproduktivnější hráči

    Andrej Kosticyn – 23 bodů (10+13)
    Ryan Spooner – 20 bodů (6+14)
    Shane Prince – 19 bodů (7+12)
     
    Hezké nedělní odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dalšími zápasy dnes pokračuje KHL a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat utkání mezi týmy HC Dinamo Minsk a SKA Petrohrad.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:10.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 58. Děmkov (Gragnani, Spooner) – 6. Kemppainen (Tkačjov), 14. Kuzmenko (Dyblenko, Jakupov), 36. M. Aaltonen (Karpov), 46. Glotov (M. Aaltonen)


    HC Dinamo Minsk: D. Taylor (M. Karnauchov) – Gragnani (A), Morrow, Jerjomenko, Znacharenko, Gotovec, Jevenko, Dostanko – Prince, Spooner, Anosov – Stefanovič, Kovyršin, Pavlovič (A) – Drozdov, Děmkov, Martynov – Kogaljov, Kitarov (C), Pavlenko – Dadonov.
    SKA Petrohrad: Hellberg (Melničuk) – A. Bělov, Bengtsson, Tokranov, Ožiganov, Chafizullin (A), Zub, Dyblenko – Tkačjov, Lehterä, S. Plotnikov (C) – Kagarlickij, Kemppainen, Jakupov – Kuzmenko, M. Aaltonen, Karpov – Děrgačov, Švec-Rogovoj, Ketov (A) – Glotov.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Romaško – Gorděnko, Sysujev

    Diváci: 13 753
    thejrc.org