Německo – Kazachstán 6:0 (kon.) | Švédsko – Finsko 3:2 (kon.) | Kanada – Rusko 4:3 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
1:2 (0:1, 1:0, 0:1)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 05.01.2020, 16:00Chance liga - o pořadí v play-off • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:09 Jan KLOZ - 1:2
     
    59:09
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jenže hostující hokejisté se minutu před koncem dostávají do vedení a dost možná rozhodují zápas! Zdeněk Doležal dostal parádní pas do středního pásma, který se dostal až do útočného pásma. Jeho ránu vyrazil Hynek Kůdela na hůl JANA KLOZE, na kterého zívala prázdná branka. Asistence: Zdeněk Doležal a René Vydarený.
    24:04 Dominik RUDL - 1:1
     
    24:04
    Poruba právě vstřelila branku!
    Jenže domácí tým ukazuje, že má lepší vhazování a po jednom z nich právě Poruba srovnává! Tomáš Jáchym poslal kotouč na DOMINIKA RUDLA, jehož rána z první šla těsně nad betonem gólmana. Jan Strmeň toho moc neviděl, měl před sebou hodně hráčů. Asistence: Patrik Husák a Tomáš Jáchym.
    16:55 David GILBERT - 0:1
     
    16:55
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hostující celek využívá zkrácenou početní výhodu a jako první se v tomto zápase dostává do vedení! Karel Plášil vypálil od modré, kdy se kotouč odrazil od brusle Veselého na hokejku DAVIDA GILBERTA, který kotouč trefil přesně pod horní tyčku. Asistence: Jan Veselý a Karel Plášil.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 25. Rudl (Husák, T. Jáchym) – 17. Gilbert (J. Veselý, Plášil), 60. J. Kloz (Z. Doležal, Vydarený)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Kůdela (Foltán) – D. Krejčí, Urbanec, Rudl, Husák, Dluhoš, Dundáček, Slavík – Sikora, Hudeček, Gřeš – Kanko, Zdeněk, J. Káňa – Špaček, T. Jáchym, Guman – Ollender, M. Hlinka, Brodek.
    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Klouček) – Pýcha, Allen, Suchánek, Pavel, Vydarený, Plášil – Christov, Venkrbec, Holec – Šimánek, Prokeš, Z. Doležal – Karabáček, Gilbert, J. Veselý – M. Novák, J. Kloz, Babka – Endál.

    Rozhodčí: Vrba, Kašík – Bartek, Konvička

    Diváci: 526
    thejrc.org