Frölunda – Luleå 2:3 (kon.) | Djurgården – Mountfield HK 1:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:1 (2:0, 3:0, 0:1)
HC Dukla Jihlava
Úterý 07.01.2020, 18:00 • DRFG arena • turnaj O Pohár DHL • 32. kolo
Partner:
     
    59:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nakonec to hostům přeci jen vyšlo a v poslední minutě základní hrací doby berou Rachůnkovi čisté konto! Nevšímalovi se podařilo dostat kotouč na modrou čáru, odkud se přesnou střelou prezentoval DANIELA PISKAČ. Asistence: Jan Nevšímal, Adam Dvořák.
     
    55:31
    Přesilová hra Jihlavy je u konce, dvě minuty za držení obdržel Vítězslav Brož, hraje se ve čtyrech.
     
    54:43
    Jihlava si zahraje přesilovou hru. Dvě minuty za napadení fasuje Adam Studený.
     
    50:17
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Smolko – 2 min., faul kolenem).
     
    44:38
    Přesilová hra pro Kometu, dvě minuty za podrážení fasuje Adam Dvořák.
     
    40:57
    Sotva skončila početní výhoda Jihlavy, bude se muset Komet bránit znovu. Tentokrát míří na lavici hanby Daniel Indrák za podrážení.
     
    39:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se podruhé v utkání prosazuje ve vlastním oslabení! Tentokrát hrubou chybu jihlavských beků ztrestal DANIEL INDRÁK, jenž před Krejčím zachoval klid a povedenou bekhendovou kličkou uklidil kotouč do jihlavské svatyně. Bez asistence.
     
    38:57
    Kometa se bude muset nyní bránit, dvě minuty za příliš mnoho hráčů míří odsedět Karel Dufek.
     
    38:12
    Další přečíslení Dukly, Juda předkládal kotouč Barákovi, ani on však nenašel recept na spolehlivě chytajícího Rachůnka.
     
    34:06
    Další přečíslení Dukly dva na jednoho, tentokrát v podání Pětníka s Judou, druhý jmenovaný měl dostatek času, aby zamířil, zvolil horní pravý růžek, který však přestřelil!
     
    32:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se prosazuje ve vlastním oslabení! Úmysl jihlavského beka vystihl na modré čáře Indrák a okamžitě se rozjel vstříc odraženému kotouči, který dobruslil v rohu útočného pásm, aby jej okamžitě nasměroval na MATĚJE SVOBODU, jenž z voleje umístil kotouč pod horní tyč Maláčovy brány. Asistence: Daniel Indrák.
     
    31:52
    První přesilovou hru v utkání si zahraje Jihlava, útočným faulem, konkrétně nedovoleným bráněním, se provinil obránce Komety Jan Holemý.
     
    30:04
    Střídání v týmu HC Dukla Jihlava: ze hřiště odchází Krejčí, přichází Maláč.
     
    30:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa odskakuje do tříbrankového náskoku! Tuto situaci si nejspíš brankář Krejčí za rámeček nedá. Po levém křídle se s kotoučem rozjel DANIEL INDRÁK a přízemní střelou procedil kotouč za brankáře Krejčího. Asistence: Matěj Svoboda, Patrik Vašíček.
     
    25:45
    Poprvé ve druhé třetině se vylučuje, na trestnou lavici míří hostující hráč Josef Vyvial, jenž odpyká trest za celou lavici, která byla potrestána za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    21:32
    Do přečíslení dva na jednoho se dostal Čermák s Doležalem, druhý jmenovaný se snažil na hranici brankoviště usměrnit přihrávku Čermáka za Rachůnkova záda, brněnský brankář byl ovšem proti!
     
    16:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa dlouho utahovala smyčku před jihlavskou brankou a z náporu těží druhou branku v dnešním utkání! Kotouč od modré čáry nahodil na jihlavskou branku Snášel, Krejčí kotouč neudržel ve své moci a toho dokonale využil SEBASTIÁN BARTES, když doklepl puk za záda jihlavského brankáře. Asistence: Martin Snášel, Jan Sedláček.
     
    04:17
    Pigl měl nyní před sebou odkrytou branku Jihlavy, ale ani nadvakrát nedokázal kotouč uklidit za brankovou čáru!
     
    02:32
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Smolko – 2 min., podrážení).
     
    01:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se hned z první útočné akce prosazují! Nahození v podání Studeného brankář Krejčí pouze vyrazil, před brankou byl však připraven dorážet JAKUB MALÝ, kterému se nadvakrát podařilo dostat puk do branky. Asistence: Adam Studený, Karel Dufek.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 2. Malý (Studený, Dufek), 17. Bartes (Snášel, Sedláček J.), 31. Indrák (Svoboda, P.), 33. Svoboda (Indrák), 40. Indrák – 60. Piskač (Nevšímal, Dvořák)


    HC Kometa Brno: Rachůnek (Kubík) – Fajmon, Holemý, Vašíček P., Sedláček, Studený – Pigl, Indrák, Snášel, Bartes, Svoboda, Dufek, Sedláček, Malý, Martiška, Vašíček D., Malenovský.
    HC Dukla Jihlava: Krejčí (31. Maláč) – Piskač, Adam, Grauer, Rašín, Smolko, Dvořák – Brož, Zadražil, Pětník, Nevšímal, Kardoš, Fiala, Juda, Čermák, Zdarsa, Doležal, Barák, Vyvial.

    Rozhodčí: Maršálek – Komínek, Kráľ
    thejrc.org