Znojmo – Innsbruck 4:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
HC TWK Innsbruck
Úterý 07.01.2020, 18:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    40:30
    Orli právě vstřelili branku!
    Diváci se ještě nestačili usadit po přestávce na svá místa a Orli jdou do dvoubrankového vedení. Bořuta posunul kotouč na TOMÁŠE SVOBODU, který poté z levé strany z mírného úhlu prostřelil Hubera ke vzdálenější tyči – 4:2. Asistence: Antonín Bořuta a Anthony Luciani.
     
    30:33
    Orli právě vstřelili branku!
    Záhy je to zase jinak. Orli opět vedou. Jakub Stehlík vystřelil z levého kruhu, jeho pokus byl sražen do mezikruží, odkud ho pak poslal DAVID BARTOŠ mezi betony Reneho Hubera – 3:2. Asistence: Jakub Stehlík a Anthony Luciani.
     
    28:56
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Nedáš-dostaneš. Je znovu vyrovnáno. Po velké znojemské šanci se hosté přesunuli před Groha, kde se k puku dostal SACHA GUIMOND a prostřelil domácího brankáře. Takže se opět začíná od nuly – 2:2. Asistence: John Lammers a Joel Broda.
     
    21:46
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo jde na začátku druhé třetiny znovu do vedení. Robert Flick našel přihrávkou na pravé straně ONDŘEJE MIKLIŠE, který poté svižnou střelou překonal Reneho Hubera – 2:1. Asistence: Robert Flick a Aaron Berisha.
     
    09:41
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Hosté srovnávají stav a začíná se znovu od začátku. Od pravého mantinelu střílel Christof Kromp a brankář Groh puk vyrazil před sebe. Těsně před ním pak odražený kotouč doklepl za jeho záda MICHAEL BOIVIN – 1:1. Asistence: Christof Kromp a Michael Kuprian.
     
    01:56
    Orli právě vstřelili branku!
    No a hned je z toho úvodní branka zápasu. Michal Gago našel volného AARONA BERISHU, jenž poté neměl problém uklidit kotouč do částečně odkryté innsbrucké klece – 1:0. Asistence: Michal Gago a Adam Jonáš.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 2. Berisha (Gago, Jonáš), 22. Mikliš (Flick, Berisha), 31. Bartoš (Stehlík, Luciani), 41. Svoboda T. (Bořuta, Luciani) – 10. Boivin (Kromp, Kuprian), 29. Guimond (Lammers, Broda)


    HC LERAM Orli Znojmo: Groh (Lassila) – Sedlák, Jonáš, Mikliš, Sova, Stehlík, Bořuta – Svoboda T., Bartoš, Luciani – Berisha, Flick, Vopelka – Bowles, Češík, Gago – Svoboda O., Kosnar, Oščádal
    HC TWK Innsbruck: Huber (Leitner) – Boivin, Guimond, Wetzelsberger, Cuma, Bär, Lattner – Kromp, Herbert, Broda – Lammers, Spurgeon, Thörnberg – Šedivý, Zajc, Paulweber – Kuprian, Ludin, Wachter

    Rozhodčí: Durchner, Piragić – Nemeth, Rezek

    Diváci: 2 496
    thejrc.org