Tampa – Vancouver 9:2 (kon.) | Florida – Arizona 2:5 (kon.) | Washington – Ottawa 6:1 (kon.)
Carolina – Philadelphia 5:4 (po pr.) | New Jersey – NY Islanders 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Colorado 5:3 (kon.)
Detroit – Montreal 4:3 (kon.) | Nashville – Boston 2:6 (kon.) | St. Louis – San Jose 3:2 (kon.)
Chicago – Calgary 1:2 (kon.) | Vegas – Pittsburgh 3:4 (kon.) | Anaheim – Columbus 3:4 (kon.)
konec
Florida Panthers
2:5 (0:0, 2:3, 0:2)
Arizona Coyotes
Středa 08.01.2020, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:12 Lawson CROUSE - 2:5
     
    59:12
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti trestají Pantery za odvolání brankáře Driedgera! Obránce Yandle na modré nastřelil jen Phila Kessela, který se s pukem vydal proti prázdné brance. Skórovat mohl už sám, ale místo toho ještě nahrál LAWSONOVI CROUSEMU, jenž to měl už velice snadné – 2:5. Asistence: Phil Kessel.
    58:01 Carl SÖDERBERG - 2:4
     
    58:01
    Arizona právě vstřelila branku!
    Teď už hosté navyšují svůj náskok! Demers poslal krásnou přihrávkou, na kterou těsně nedosáhl obránce Yandle, do úniku CARLA SÖDERBERGA. Ten se řítil sám na Driedgera a po bekhendové kličce zvedl kotouč pod břevno. Asistence: Jason Demers.
     
    57:32
    Mohlo být vymalováno! Rychlý protiútok čtvrté hostující řady zakončoval Brad Richardson, který z úhlu minul poloodkrytou branku!
     
    55:34
    Velká šance Cats! Huberdeau nastřelil kotouč před brankoviště, kde ho bekhendem zametl těsně vedle Jevgenij Dadonov!
     
    49:55
    Domácí v obraně hoří! Po rychlé sehrávce našel Goligoski mezi kruhy Vinnieho Hinostrozu. Chris Driedger kotouč vyrazil lapačkou a drží tak Cats ve hře!
     
    47:56
    Hosté se ve třetí třetině zatáhli a čekají na chyby soupeře. Jedna z nich přišla právě teď a Taylor Hall jel sám na Driedgera. Hattrick ale nezkompletoval, jelikož domácí brankář si na zakončení mezi betony počíhal!
     
    38:58
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Taylor Hall – 2 min., hákování).
     
    36:49
    S domácími mohlo být ještě hůře! Lawson Crouse totiž nastřelil tyčku jejich branky!
    35:39 Taylor HALL - 2:3
     
    35:39
    Arizona právě vstřelila branku!
    Teď to jsou hosté, komu se podařilo otočit skóre! Podruhé v zápase se trefuje TAYLOR HALL a opět to bylo z pravého kruhu. Útočník Arizony zamířil zápěstím nad lapačku brankáře Driedgera. Asistence: Phil Kessel a Oliver Ekman-Larsson.
     
    35:05
    Hosté budou mít možnost hrát 44 sekund oblíbenou přesilovku 4 na 3! Brett Connolly vložil hokejku pod nohy Schmaltzovi a je vyloučen za podrážení.
     
    34:15
    Dobrou šanci měl po Toninatově nahrávce Jonathan Huberdeau. Domácí útočník však těsně minul branku!
     
    33:49
    Nyní se bude hrát ve čtyřech na obou stranách. Za hrubost jsou vyloučeni domácí Aleksander Barkov a hostující Christian Fischer.
    33:33 Oliver EKMAN-LARSSON - 2:2
     
    33:33
    Arizona právě vstřelila branku!
    S góly se najednou roztrhl pytel! Phil Kessel udržel pro hosty na modré čáře útočné pásmo a Derek Stepan následně nahrál kotouč doleva na OLIVERA EKMANA-LARSSONA, který z kruhu pro vhazování vymetl příklepem bližší šibenici – 2:2. Asistence: Derek Stepan a Phil Kessel.
    31:57 Mike HOFFMAN - 2:1
     
    31:57
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí obrací skóre na svou stranu během 36 sekund! Riley Stillman poslal hezkým pasem dopředu MIKEA HOFFMANA. Ten mohl v situaci 2 na 1 i nahrávat, ale situaci zakončil sám a udělal dobře. Z levého kruhu totiž vymetl bližší horní růžek Hillovy svatyně. Asistence: Riley Stillman a Dominic Toninato.
    31:21 Noel ACCIARI - 1:1
     
    31:21
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí rychle vyrovnávají! Trocheck nahrál na modrou Keithovi Yandleovi, který vypálil a letící kotouč pohotově tečoval do Hillova protipohybu NOEL ACCIARI – 1:1. Asistence: Keith Yandle a Vincent Trocheck.
    30:20 Taylor HALL - 0:1
     
    30:20
    Arizona právě vstřelila branku!
    Gól platí! Dvorak totiž střelu Halla zřejmě vůbec netečoval a tudíž nemohl hrát vysokou holí. Taylor Hall tedy otevřel skóre zápasu ranou z pravého kruhu, kterou nasměroval pod víko... Tak změna, dodatečně naskočil v oficiálním zápise jako střelec přeci jen CHRISTIAN DVORAK. Asistence: Oliver Ekman-Larsson a Phil Kessel.
     
    30:20
    Hosté vstřelili gól, ale rozhodčí ještě budou celou situaci konzultovat s Torontem! Střela Taylora Halla zapadla pod břevno. Otázkou ale je, zda kotouč ještě netečoval Christian Dvorak a pokud ano, zda tak neučinil vysokou holí.
     
    29:35
    Na trestnou lavici půjde za podražení Jevgenij Dadonov. Přesilovka Arizony začne po reklamní přestávce.
     
    23:21
    Ve velké šanci se objevil Taylor Hall. Zblízka ale nepřekonal Driedgera, který Floridu podržel!
     
    21:36
    Velký závar před brankou Arizony. Puk do branky neumístil ani Keith Yandle!
     
    17:39
    Z osy kluziště střílel Jonathan Huberdeau. Puk ještě tečoval bruslí Jevgenij Dadonov, ovšem Hill se v brankovišti roztáhl a dokázal hrací předmět zastavit!
     
    16:29
    Teď už ano. Jonathan Huberdeau donutil k faulu Lawsona Crouseho a Panteři si tedy zahrají přesilovku.
    12:50 Jonathan Huberdeau střílel do tyčky hostující branky.
     
    12:50
    Na střely do brankové konstrukce je to 1:1! Z levého kruhu trefil bližší tyčku Jonathan Huberdeau.
     
    09:51
    Lawson Crouse dostal přihrávku na útočnou modrou a přestože byl tísněn, natlačil se za záda obránce. Jeho střela pak orazítkovala břevno svatyně Floridy!
     
    08:21
    Domácí se snažili tlačit, ale po pravé straně jim ujel Clayton Keller! Jeho střelu škrtl Driedger vyrážečkou a vytěsnil puk do ochranné sítě.
     
    02:42
    Hosté hrají aktivně! Nyní si vytvořili závar před brankovištěm, po němž nedotlačil puk za záda domácího gólmana Conor Garland.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 32. Acciari (Yandle, Trocheck), 32. Hoffman (Stillman, Toninato) – 31. Dvorak (Hall, Ekman-Larsson), 34. Ekman-Larsson (Stepan, Kessel), 36. Hall (Kessel, Ekman-Larsson), 59. Söderberg (Demers), 60. Crouse (Kessel)


    Florida Panthers: Driedger (Bobrovskij) – Ekblad, Matheson, Brown, Yandle, Strålman, Stillman – Dadonov, Barkov, Huberdeau – Acciari, Trocheck, Connolly – Hoffman, Toninato, Vatrano – Hawryluk, Malgin, Sceviour.
    Arizona Coyotes: Hill (Prosvetov) – Demers, Ekman-Larsson (C), Goligoski, Chychrun, Ljubuškin, Oesterle – Garland, Dvorak, Hall – Schmaltz, Söderberg, Keller – Kessel, Stepan (A), Crouse – Fischer, Richardson (A), Hinostroza.

    Rozhodčí: Hebert, Pollock – Devorski, Nansen

    Diváci: 12 120
    ocianews.com