Tampa – Vancouver 9:2 (kon.) | Florida – Arizona 2:5 (kon.) | Washington – Ottawa 6:1 (kon.)
Carolina – Philadelphia 5:4 (po pr.) | New Jersey – NY Islanders 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Colorado 5:3 (kon.)
Detroit – Montreal 4:3 (kon.) | Nashville – Boston 2:6 (kon.) | St. Louis – San Jose 3:2 (kon.)
Chicago – Calgary 1:2 (kon.) | Vegas – Pittsburgh 3:4 (kon.) | Anaheim – Columbus 3:4 (kon.)
po prodl.
New Jersey Devils
3:4 (1:2, 1:0, 1:1 - 0:1)
New York Islanders
Středa 08.01.2020, 01:10 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:09 Anders LEE - 3:4
     
    64:09
    Islanders právě vstřelili branku!
    Na samostatné nájezdy nakonec nedojde! Devon Toews posunul od pravého mantinelu kotouč na vrcholek kruhu pro vhazování, odkud vypálil ANDERS LEE přesně do vzdálenějšího horního růžku branky. Asistence: Devon Toews a Mathew Barzal.
    54:14 Tom KÜHNHACKL - 3:3
     
    54:14
    Islanders právě vstřelili branku!
    Radost ale domácím příliš dlouho nevydržela. Poté, co nezvládlo New Jersey dostat kotouč z vlastního pásma, dostal namazáno na modrou čáru TOM KÜHNHACKL, který dělovkou prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Pomohla mu i teč jednoho z hráčů v bílém. Asistence: Michael Dal Colle.
    51:55 Kyle PALMIERI - 3:2
     
    51:55
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové nabídnutou přesilovku využívají a jdou poprvé v zápase do vedení! Hischier našel přihrávkou zpoza brány KYLA PALMIERIHO, jenž se trefil z pravé strany přesně pod víko nad Greissovo rameno! Asistence: Nico Hischier a Damon Severson.
    38:24 Nico HISCHIER - 2:2
     
    38:24
    Devils právě vstřelili branku!
    Tentokrát už se ale NICO HISCHIER raduje! Švýcarský útočník výborně ustál souboj o kotouč proti Barzalovi a dokázal ještě bekhendem dloubnout do kotouče, který poslal přesně pod víko! Je podruhé srovnáno. Bez asistence.
    10:17 Jordan EBERLE - 1:2
     
    10:17
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté si berou vedení bleskově zpět. Smolařem akce je Blake Coleman. Ten nejprve nezachytil kotouč mezi kruhy, a tak se o něj bojovalo poblíž branky. Domácí hráč se poté dostal k puku ještě jednou, zpoza klece ale namazal jen na hůl JORDANA EBERLEHO, který pohotově vypálil ze středu kluziště k pravé tyči. Bez asistence.
    08:37 P. K. Subban - 1:1
     
    08:37
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové srovnávají krok! Wood nabil P. K. SUBBANOVI na vrcholek pravého kruhu pro vhazování a kanadský obránce vykouzlil dělovku, která šla přesně do pravého horního růžku branky. Greiss máchl lapačkou naprázdno. Asistence: Miles Wood a Ben Street.
    03:38 Casey CIZIKAS - 0:1
     
    03:38
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté jdou velmi rychle do vedení! Martinovu střelu z mezikruží vyrazil Blackwood před sebe, kde kotouč pohotově dorazil za jeho záda CASEY CIZIKAS. Asistence: Matt Martin a Leo Komarov.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 9. P. K. Subban (Wood, Street), 39. Hischier, 52. Palmieri (Hischier, Severson) – 4. Cizikas (M. Martin, Komarov), 11. Eberle, 55. Kühnhackl (Dal Colle), 65. Lee (D. Toews, Barzal)


    New Jersey Devils: Blackwood (Domingue) – P. K. Subban, A. Greene, Vatanen, Severson, Müller, Butcher – Palmieri, Hischier, Simmonds – N. Gusev, Zajac, Coleman – Wood, Zacha, J. Boqvist – Hayden, Street, Rooney.
    New York Islanders: Greiss (Varlamov) – Pulock, Leddy, Mayfield, D. Toews, Boychuk, Dobson – Jo. Bailey, Barzal, Beauvillier – Eberle, B. Nelson, Lee – Kühnhackl, Brassard, Dal Colle – Komarov, Cizikas, M. Martin.

    Rozhodčí: Charron, Lambert – Mills, Nagy
    bahis siteleri