Ufa – Jaroslavl 1:2 (po pr.) | Dynamo Moskva – CSKA Moskva 1:4 (kon.) | Nižněkamsk – Barys 1:5 (kon.)
Spartak Moskva – Jokerit 2:3 (po pr.) | Riga – Čerepovec 2:3 (0:2 po s.n.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
1:5 (0:0, 1:3, 0:2)
Barys Nur-Sultan
Středa 08.01.2020, 15:00 • Něftěchim Arena, Nižněkamsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:27:17)
     
    Československá stopa v utkání

    Do tohoto utkání nezasáhl ani jeden český nebo slovenský hokejový hráč.
     
    Dnešní utkání sledovalo 2 729 diváků.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 34 – 27
    Trestné minuty: 10 – 33
    Vhazování: 32 – 33
    Zblokované střely: 6 – 14
    Hity: 12 – 11
     
    Je konec! Dnešní zápas nakonec s velkým přehledem ovládli hostující hokejisté, kteří zvítězili o čtyři branky. Už v úvodu poslední periody si Corban Knight vybojoval trestné střílení, které s naprostým klidem proměnil střelou pod horní tyčku. Následně byl vyloučen Darren Dietz do konce zápasu, ale Nižněkamsk toho nedokázal využít, naopak. Sám fauloval, a tak se hrálo ve čtyřech. V této situaci se prosadil Nikita Michajlis, jenž určil konečné skóre zápasu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:28
    Ještě jednou, snad naposledy, se nám přerušila hra. Tentokrát si s rozehrávkou neporadil Neftěchimik, který puk odpálil na zakázané uvolnění.
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    58:34
    Tak se ke střele ještě dostal jeden z hokejistů v bílém dresu. Alexandr Šaryčenkov ovšem tentokrát na jeho střelu dobře viděl a však vykopl svůj beton.
     
    57:58
    Neftěchimik by chtěl vstřelit ještě nějakou branku, ale sám se o šance připravuje vlastními nepřesnostmi. Těch bylo v dnešním zápase vidět hodně.
     
    57:26
    Jejich snaha vedla jen k vybojování dalšího vhazování v útočném pásmu. Nur-Sultan totiž znovu nezvládl rozehrávku, která skončila jen na zakázaném uvolnění.
     
    56:58
    Barys navíc dané buly vyhrál a dostal kotouč až do útočného pásma. Tady je o vítězi již nějakou dobu rozhodnuto, i když se domácí ještě snaží.
     
    56:33
    Hostujícímu celku se nyní nepovedla rozehrávka, a tak se hra vrátí před jejich gólmana. Tři a půl minuty před koncem jim to ale ani nemusí vadit.
     
    55:23
    Hostující brankář si v posledních minutách rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek práce. I další střelu ale dobře viděl, proto stihl zakročit betonem.
     
    54:47
    Domácí tým začal hrát pořádně až teď, což bude jeho největší příčina dnešní porážky! Dobrou šanci měl domácí hráč, ale Edward Pasquale zase zasáhl.
     
    54:16
    Přesto se dostali až do útočné třetiny, ale tam odvedl velmi dobrou práci Corban Knight. Ten totiž obral soupeře o puk, který ještě na hokejce dokázal udržet.
     
    53:40
    Jegor Šalapov si nelámal s kotoučem hlavu a poslal ho podél mantinelu do útočného pásma. Tam si puk sice sebrali domácí, ale ti jsou aktivně napadáni.
     
    53:11
    Neftěchimik se dlouho držel v útočném pásmu, ale žádnou lepší šanci si vytvořit nedokázal. Následně hráč hostí v rybičce poslal puk do středního pásma.
     
    52:42
    Stěpan Zacharčuk dostal přihrávku na modrou, kdy mu puk odskočil od hokejky. Přesto vypálil, ale jeho rána byla sražena jen do rohu kluziště.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 31. Chisamutdinov (S. Zacharčuk, Šaripzjanov) – 21. Dietz (Knight, Videll), 35. Šestakov (Valk, Makljukov), 37. Ohtamaa (Michajlis, Šestakov), 42. Knight (TS), 51. Michajlis (Sagadejev)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Šaryčenkov (Barulin) – R. Murphy (A), Rjasenskij, Aťušov (A), Čivilev, S. Zacharčuk (C), Šaripzjanov, Bryncev, Pajgin – Padakin, Enlund, Berglund – Šiksatdarov, Černikov, Chafizov – P. Kulikov, White, Chajrullin – Porjadin, Chisamutdinov, Šarifjanov.
    Barys Nur-Sultan: Pasquale (H. Karlsson) – Ohtamaa, Metalnikov, Orechov, Dietz (C), Makljukov, Šalapov, Kleščenko – Ševčenko, Akolzin, Boyd (A) – Videll, Knight, R. Starčenko (A) – Šestakov, Michajlis, Valk – Asetov, Petuchov, Sagadejev.

    Rozhodčí: Oskirko, Judakov – Zacharankov, Novikov

    Diváci: 2 729
    bahis siteleri