Tampa – Vancouver 9:2 (kon.) | Florida – Arizona 2:5 (kon.) | Washington – Ottawa 6:1 (kon.)
Carolina – Philadelphia 5:4 (po pr.) | New Jersey – NY Islanders 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Colorado 5:3 (kon.)
Detroit – Montreal 4:3 (kon.) | Nashville – Boston 2:6 (kon.) | St. Louis – San Jose 3:2 (kon.)
Chicago – Calgary 1:2 (kon.) | Vegas – Pittsburgh 3:4 (kon.) | Anaheim – Columbus 3:4 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:6 (0:2, 2:1, 2:3)
AZ Havířov
Středa 08.01.2020, 18:00 • Zimní stadion Eden • Chance liga - o pořadí v play-off • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:56 Ondřej PROCHÁZKA - 4:6
     
    58:56
    Havířov právě vstřelil branku!
    Slávisté pokazili rozehrávku a Havířov přidává definitivní pojistku. Gól do prázdné branky vstřelil ONDŘEJ PROCHÁZKA. Asistence: Filip Seman.
    54:00 Tomáš ŠMERHA - 4:5
     
    54:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak hattrick je na světě! Slávisté založili útočnou akci nahrávkou na Filipa Kuťáka, který dostal nahrávku od TOMÁŠE ŠMERHY, puk mu vrátil a sledoval, jak se kotouč od slávistického knonýra odrazil mezi betony Stezky a za brankovou čáru. Asistence: Filip Kuťák a Petr Vampola.
    51:21 Tomáš ŠMERHA - 3:5
     
    51:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Právě když se vyloučený Hovorka vracel z trestné lavice, dávají slávisté třetí gól a stahují náskok na rozdíl dvou branek. Filip Kuťák za brankou výbornou hrou tělem odstavil havířovského obránce a připravil šanci pro TOMÁŠE ŠMERHU. Ten už se z prostoru mezi kruhy nemýlil. Asistence: Filip Kuťák.
    45:12 Nicolas WERBIK - 2:5
     
    45:12
    Havířov právě vstřelil branku!
    Jednodušší gól si asi Havířov přát nemohl. Martin Michaljov vyjel, aby rozehrál puk, ale bekhendem poslal puk pouze na oblouk branky. První u něj však byl havířovský útočník NICOLAS WERBIK a poslal ho do prázdné kasy. Bez asistence.
    42:05 David CHROBOČEK - 2:4
     
    42:05
    Havířov právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe přišla akce Havířova, který se opět ujímá dvoubrankového vedení. Jakuba Kotala sice slávistická obrana stínovala, ale nezabránila mu v nahrávce na sjíždějícího si beka DAVIDA CHROBOČKA, který střelou na zadní tyč dává svůj druhý gól v zápase. Asistence: Jakub Kotala a Ondřej Procházka.
    39:29 Daniel VRDLOVEC - 2:3
     
    39:29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pěkně se na něj nadřeli, ale pár chvil po vypršení dvojnásobné přesilovky se Slavia nakonec prosazuje! Šmerha našel křižnou přihrávkou na pravé tyči DANIELA VRDLOVCE, kteýr s notnou dávkou štěstí dostává puk za Stezku. Asistence: Tomáš Šmerha a Jan Novák.
    30:16 Tomáš ŠMERHA - 1:3
     
    30:16
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tlak sešívaných v útočném pásmu nakonec přece jenom vede ke gólu! Nahození Petra Hořavy od modré sebral Petr Vampola a posunul puk za sebe na TOMÁŠE ŠMERHU, který z mezikruží překonává Stezku. Asistence: Petr Vampola.
    23:16 Filip SEMAN - 0:3
     
    23:16
    Havířov právě vstřelil branku!
    Sešívaná obrana dneska nefunguje tak, jak by měla. Kotala našel zpoza branky na levém kruhu FILIPA SEMANA, který střelou z první překonává Michaljova potřetí. Asistence: Jakub Kotala a Martin Nepokoj.
    05:04 Jan DVOŘÁK - 0:2
     
    05:04
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov se ujímá rychlého dvoubrankového vedení. Příliš velký nedůraz sešívaných obránců tentokrát využil JAN DVOŘÁK, jenž dorážkou z bekhendu překonal Michaljova. Asistence: Jakub Doktor.
    03:24 David CHROBOČEK - 0:1
     
    03:24
    Havířov právě vstřelil branku!
    Nedůraz v prostoru před brankou a Havířov se dostává do vedení. Slávistická obrana nechala příliš prostoru DAVIDU CHROBOČKOVI, který se dostal ke dvěma střelám a druhou poslal do sítě. Michaljov si na puk šáhl, ale zastavit už ho nedokázal. Asistence: Jakub Kotala.

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 31. Šmerha (Vampola), 40. Vrdlovec (Šmerha, J. Novák), 52. Šmerha (Kuťák), 54. Šmerha (Kuťák, Vampola) – 4. Chroboček (Kotala), 6. Dvořák (Doktor), 24. F. Seman (Kotala, Nepokoj), 43. Chroboček (Kotala, O. Procházka), 46. Werbik, 59. O. Procházka (F. Seman)


    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – Hejda, J. Novák, P. Hořava, Hovorka, Ryzák, Valík, Steinocher – Šmerha, Vampola, Vlček – M. Ondráček, Vrdlovec, Kuťák – Furch, Kubík, Šteiner – Hotěk, Kohút, J. Doležal.
    AZ Havířov: Stezka (Matoušek) – Mrowiec, Kachyňa, Nepokoj, T. Černý, Ševěček, Chroboček, Zdeněk – O. Procházka, F. Seman, Kotala – Toman, Werbik, L. Bednář – Doktor, E. Němec, Dvořák – Pawliczek, Cihlář, Fridrich.

    Rozhodčí: Hucl, Pavlovič – Pechánek, Roischel

    Diváci: 475
    thejrc.org