Tampa – Vancouver 9:2 (kon.) | Florida – Arizona 2:5 (kon.) | Washington – Ottawa 6:1 (kon.)
Carolina – Philadelphia 5:4 (po pr.) | New Jersey – NY Islanders 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Colorado 5:3 (kon.)
Detroit – Montreal 4:3 (kon.) | Nashville – Boston 2:6 (kon.) | St. Louis – San Jose 3:2 (kon.)
Chicago – Calgary 1:2 (kon.) | Vegas – Pittsburgh 3:4 (kon.) | Anaheim – Columbus 3:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
6:4 (2:2, 2:2, 2:0)
VHK ROBE Vsetín
Středa 08.01.2020, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga - o pořadí v play-off • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:10 Petr STLOUKAL - 6:4
     
    58:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak tohle si zaslouží neskutečný obdiv! Nicolas Hlava vybojoval na modré puk, postupoval skoro sám na branku, ale v momentě, kdy mihl vystřelit a dovršit hattrick, přihrál před prázdnou bránu na PETRA STLOUKALA, ten se nezmýlil. Asistence: Nicolas Hlava.
    56:16 Filip SUCHÝ - 5:4
     
    56:16
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak tohle byla krásná akce Pirátů. FILIP SUCHÝ vybojoval puk a vyrazil do útoku, v tandemu si ho vyměnil přes jednoho obránce hostů s Janem Rudovským, který forvarda s číslem sedmnáct našel před odkrytou klecí. Asistence: Jan Rudovský a Jakub Sklenář.
    35:52 Nicolas HLAVA - 4:4
     
    35:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to je bleskurychlá odpověď domácích. Sébastien Piché jel spolu s NICOLASEM HLAVOU dva na jednoho a taky mu puk přihrál. Domácí útočník měl dost prostoru, aby obešel beka a bekhendovým blafákem prostřelil gólmana. Asistence: Sébastien Piché a Dušan Žovinec.
    34:39 Ondřej SLOVÁČEK - 3:4
     
    34:39
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín se opět dostává do vedení, když využil z tlaku přesilovou hru. ONDŘEJ SLOVÁČEK se napřáhl na modré a díky teči domácího hráče puk dostal do branky. Asistence: Jakub Teper a Radim Kucharczyk.
    31:08 Nicolas HLAVA - 3:3
     
    31:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    A je opět vyrovnáno! Všechno si udělal NICOLAS HLAVA, který si vybruslil z rohu před branku, kde se natlačil přes obránce a zasunul puk do branky. Chvíli se zdálo, že David Gába puk udrží u tyčky, ale díky tlaku do branky si ho dotlačil za čáru. Asistence: Petr Stloukal a Tomáš Pitule.
    28:47 David BŘEZINA - 2:3
     
    28:47
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín nakonec přesilovku využívá! David Tůma si vyjel od zadního mantinelu podél branky a přihrál křížem přes brankoviště. Na dobrou přihrávku si sjel DAVID BŘEZINA, jenž prostřelil přesouvajícího se brankáře. Asistence: David Tůma a Antonín Pechanec.
    19:14 Sébastien PICHÉ - 2:2
     
    19:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    Máme srovnáno, Piráti dávají gól do šatny! SÉBASTIEN PICHÉ nahodil puk od modré čáry a ten propadl až do sítě. Domácí obránce tak sám dohnal dvougólové manko, na hattrick má spoustu času. Asistence: Nicolas Hlava a Jakub Sklenář.
    15:01 Sébastien PICHÉ - 1:2
     
    15:01
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti využívají přesilovou hru. Jan Rudovský posunul na levé straně puk na modrou čáru, odkud SÉBASTIEN PICHÉ i díky dobré cloně Nicolase Hlavy prostřelil všechno, co měl před sebou včetně brankáře hostů. Asistence: Jan Rudovský a Tomáš Pitule.
    06:29 Branislav REHUŠ - 0:2
     
    06:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tohle byla pohledná akce hostů. Piráti ztratili puk v útočném pásmu a soupeř okamžitě otočil. Sebastián Gorčík vyslal Martina Procházku, který v přečíslení našel BRANISLAVA REHUŠE. Vsetínský útočník z první trefil horní část branky a zvyšuje na rozdíl dvou gólů. Asistence: Martin Procházka a Sebastián Gorčík.
    01:27 Antonín PECHANEC - 0:1
     
    01:27
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Chomutov chyboval v rozehrávce a Vsetín to okamžitě trestá! David Březina z pravé strany posunul puk před bránu, kde už měl ANTONÍN PECHANEC snadnou práci. Asistence: David Březina.

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 16. Piché (Rudovský, Pitule), 20. Piché (Hlava, J. Sklenář), 32. Hlava (Stloukal, Pitule), 36. Hlava (Piché, Žovinec), 57. Suchý (Rudovský, J. Sklenář), 59. Stloukal (Hlava) – 2. Pechanec (Březina), 7. Rehuš (Procházka, Gorčík), 29. Březina (D. Tůma, Pechanec), 35. Slováček (Teper, Kucharczyk)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Rýgl, Žovinec, Blaha, Piché, Štochl, Lang, R. Havel – Hlava, Suchý, J. Sklenář – Stloukal, Pitule, Rudovský (A) – Llewellyn, J. Svoboda, Tomica (C) – Matyáš Svoboda, Koláček, Chrpa (A).
    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Teper, Slováček (A), Jonák (C), Hryciow, Jeřábek, J. Drtina (A), Ondračka – Dostálek, Kucharczyk, L. Volf – D. Tůma, Pechanec, Březina – Gorčík, Rehuš, Procházka – Vítek, Šilhavý, Hořanský.

    Rozhodčí: Grech, Jechoutek – Coubal, Kokrment
    thejrc.org