Toronto – Winnipeg 3:4 (2:3 po s.n.) | Philadelphia – Washington 3:2 (kon.) | Los Angeles – Dallas 1:2 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
HC Baník Sokolov
Čtvrtek 09.01.2020, 15:00 • WERK Arena, Třinec • Chance liga - o účast v předkole • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:41 Petr KAFKA - 3:1
     
    59:41
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Po Malíkově rozehrávce nasměroval puk do opuštěné branky PETR KAFKA a rozhoduje o vítězství domácího celku! Asistence: Nick Malík – 3:1!
     
    50:06
    Mikulík vypustil z pravého kruhu křížnou přihrávku, Kafka už zametal do prázdné brány, ale trefil jen tyč!
     
    49:35
    Rulík podrazil pronikajícího Bartka do útočného pásma a nabídl soupeři dvouminutovou přesilovku.
     
    41:39
    Frýdečtí zatlačili soupeře, jenže následně přišli o puk a pár sekund na to se sám před Malíkem zjevil Zadražil, ale klečícího třineckého brankáře neprostřelil!
     
    40:31
    Po přihrávce Křemena zpoza branky střílel Vodička a brankář Malík předvedl fantastický zákrok a gólovku sokolovského obránce vyrazil!
     
    37:28
    Sokolovská přesilovka trvala pouze sedmnáct sekund. Poté se provinil úderem do soupeřova obličeje Petr Přindiš a jde si sednout na dvě minuty za hrubost.
     
    37:11
    Přesilovka pro Sokolov. Na trestnou lavici putoval Lukáš Kaukič za podrážení.
     
    36:48
    Eret ujel sokolovským obráncům, jeho první pokus Bednář vyrazil pouze před sebe a nabídl frýdecko-místeckému útočníkovi dorážku, ale Eret ani druhou možnost nevyužil ke vstřelení gólu!
     
    29:17
    Tak dvě šance v krátké době. Nejprve Adámek našel od modré čáry před brankou Konečného, ten ještě akci vyšperkoval přihrávkou Kafkovi, který z bezprostřední blízkosti netrefil odkrytou branku! Na druhé straně ujel do brejku Vodička, ale po kličce do bekhendu netrefil prostor mezi pravou tyčí a ležícím Malíkem!
    27:10 Jakub VRÁNA - 2:1
     
    27:10
    Baník právě vstřelil branku!
    JAKUB VRÁNA vykřesal Západočechům naději na bodový zisk. Jmenovec slavnějšího hráče Washingtonu první střelou z pravého kruhu trefil pouze brusle Hrachovského, ale dorážkou našel trochu prostoru mezi clonícími hráči před Malíkem a rozvlnil frýdecko-místeckou síť! Asistence: Tomáš Pařízek – 2:1!
     
    26:40
    Velká šance na druhé straně! Po přihrávce Kverky z levého kruhu střílel z první Osmík, ale ve velké šanci netrefil bránu!
     
    25:41
    Další přečíslení domácích, Stuchlík křižnou přihrávkou našel u levé tyče Klimšu, ale ten z první trefil jen tělo sokolovského brankáře!
     
    24:45
    Domácí jeli tři na jednoho, Kafka se rozhodl pro přihrávku do pravého kruhu, kde byl Tomi, který švihnul do puku a vyprášil Bednářovy betony!
     
    18:13
    A další přesilovka pro domácí celek. Tomáš Rohan podrazil jednoho z domácích hráčů a míří na trestnou lavici.
    16:23 Štěpán NOVOTNÝ - 2:0
     
    16:23
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    V Třinci je veseleji! Kafka našel od levého mantinelu před branku najíždějícího ŠTĚPÁNA NOVOTNÉHO, který do prudké přihrávky vložil hůl a usměrnil kotouč za záda sokolovského brankáře! Asistence: Petr Kafka, Ondřej Hrachovský – 2:0!
     
    15:20
    Tak to byla šance! Po přihrávce Švece střílel z první Stříbrný, puk prošel přes Malíka, ale u brankoviště byli připraveni domácí obránci a zamezili gólové radosti Západočechů.
     
    12:47
    Rulík na modré čáře podrazil Stuchlíka a Frýdek-Místek bude mít téměř osmdesáti sekundovou přesilovku o dvou hráčů.
     
    12:06
    Tomáš Vracovský v obranném pásmu nabral kotouč na hokejku a vyhodil ho za mantinel. Následuje přesilovka pro Frýdek-Místek.
    07:38 Jan BARTKO - 1:0
     
    07:38
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Kaukič zpoza branky přihrál z druhé vlny najíždějícímu JANU BARTKOVI, který prudkou střelou z pravého kruhu prostřelil Bednáře! Asistence: Lukáš Kaukič, David Klimša – 1:0!
     
    03:11
    Rohan se snažil dotlačit puk z bezprostřední blízkosti přes beton brankáře Malíka do brány, neuspěl, vzápětí Viktor Konečný zahákoval Křemena a Sokolov čeká první přesilovka.
    Ledová plocha v Polárce
     
    Utkání mezi Frýdkem-Místkem a Sokolovem bylo na programu již včera, ale místním pracovníkům se podařilo provrtat chladící trubku pod ledem a hrací plocha se stala nezpůsobilou. Utkání se proto hraje s jednodenním zpoždením a navíc v nejmodernější hale v České republice, v třinecké WERK Aréně.

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 8. Bartko (Kaukič, Klimša), 17. Novotný (Kafka, Hrachovský), 60. Kafka (Malík) – 28. Vrána (Pařízek)


    HC Frýdek-Místek: Malík (Loubal) – Bartko, Haman, J. Michálek, Zahradníček, M. Adámek, J. Adámek, Hrachovský – Tomi, Novotný, Kafka – Mikulík, Stuchlík (C), Klimša – Kaukič (A), Przybyla, Eret – Konečný, Motloch, D. Stránský.
    HC Baník Sokolov: Bednář (Haas) – Přindiš (A), Vodička, Houdek, A. Rulík, Kadeřávek, P. Michálek, Pařízek – T. Rohan (C), Vrána, Křemen – Vracovský, Kverka, Osmík – Švec, M. Zadražil (A), Stříbrný – Urban, Kuběna.

    Rozhodčí: Obadal, Pilný – Lukš, Novák.

    Diváci: 202
    thejrc.org