Toronto – Winnipeg 3:4 (2:3 po s.n.) | Philadelphia – Washington 3:2 (kon.) | Los Angeles – Dallas 1:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Čtvrtek 09.01.2020, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga - o pořadí v play-off • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše. Díky za pozornost a zase někdy u Chance ligy na počtěnou. (19:46:28)
     
    V dohrávce 33. kola se chomutovští Piráti dočkali dalšího vítězství, naopak Poruba padla pošesté v řadě. Branky domácího celku vstřelili Tomáš Pitule, Nicolas Hlava a Viktor Lang. Za Porubu se radoval jen Jiří Zdeněk.

    Střely na branku: 29:33
     
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Petr Stloukal byl v další velké šanci, ale ani nyní se mu nepovedlo skórovat. Byl sám před Foltánem, ale po ledě slovenského brankáře neprostřelil.
     
    58:57
    Jan Rudovský vybojoval kotouč a poslal žabičku do útoku. Petr Stloukal dojížděl kotouč a zakončoval u levé tyčky, Foltán si ale připsal další velice solidní zákrok!
     
    57:40
    Utkání se už spíše dohrává a nevidíme moc aktivní hokej. Poruba se sice snaží, ale domácí Piráti celkem chytře brání a nepouští soupeře do tlaku.
     
    56:13
    Další útočný výpad podél levého mantinelu v podání ostravského celku. Richard Běhula si ale i tentokráte s tímto lehčím pokusem poradil.
     
    55:56
    Útočné snažení hostujícího celku bylo ukončeno odpískáním postavení útočníka v brankoviště, kterým byl Marek Sikora. Pokračovat se bude ve střední třetině.
     
    54:50
    Marek Tomica zachytil rozehrávku a hnal se ve svém věku v parádní rychlosti do zakončení. Frederik Foltán ale jeho rychlé zakončení mezi betony pokryl!
     
    Dnešní utkání sleduje 1 696 diváků.
     
    54:02
    Nicolas Hlava parádně zabrzdil za brankou a zbavil se tak spoluhráče. Kotouč pak poslal z mezikruží před branku, kde se ale nikdo z domácích k teči nedostal.
     
    53:32
    Richard Běhula dobře vyřešil i následné snažení Poruby v brankovišti, a tak se bude pokračovat vhazováním před jeho zraky.
     
    53:07
    Tomáš Gřeš si s kotoučem najel až za branku a naservíroval jej před na Sikoru. Ten střílel do odkryté branky, ale puk se do ní nějakým záhadným způsobem nedostal!
     
    52:50
    Darby Llewellyn zakočnoval mezi kruhy, ale branku netrefil. V pokračující akci to zkoušel ještě Martin Rýgl, ale jeho ránu Foltán srazil vyrážečkou do ochranné sítě.
     
    51:59
    Richard Nejezchleb dával přihrávku před branku, kde se jeho spoluhráči natahovali jen marně. Do protiakce mohli jít domácí, ale nakonec to neklaplo.
     
    50:38
    Radek Havel se jako obránce dostal do protiútoku po pravé straně, který zakončoval pokusem na první tyčku. Po jeho ráně se ale rozvnila jen boční síť.
     
    49:38
    Jakub Chrpa šel se spoluhráči do otevřené obrany, ale přihrávka se mu nepovedlo. Chomutovský útočník ovšem v akci pokraščoval a z levé strany pálil nad.
     
    48:47
    Jakub Štochl poslal na branku takový padáček, který nakonec udělal menší zmatky. Foltán ale zasahovat nemusel a do útoku jde ostravský celek.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 4. Pitule (Stloukal, Piché), 19. Hlava (Stloukal, Pitule), 46. Lang (Rýgl, Suchý) – 42. Zdeněk (Husák, Nejezchleb)


    Piráti Chomutov: Běhula (Pavlát) – Rýgl, Žovinec, Blaha, Piché, Štochl, Lang, R. Havel – Rudovský, Suchý, J. Sklenář – Stloukal, Pitule, Hlava – Llewellyn, J. Svoboda, Tomica – Matyáš Svoboda, Koláček, Chrpa.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Foltán (Kůdela) – Urbanec, D. Krejčí, Husák, Slavík, Dundáček, Dluhoš, Šendera – Gřeš, M. Hlinka, Sikora – Nejezchleb, Zdeněk, Ďurač – Guman, T. Jáchym, Špaček – Brodek, Kanko, Ollender.

    Rozhodčí: Souček, Hucl – Belko, Horažďovský

    Diváci: 1 696
    ocianews.com