Toronto – Winnipeg 3:4 (2:3 po s.n.) | Philadelphia – Washington 3:2 (kon.) | Los Angeles – Dallas 1:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Čtvrtek 09.01.2020, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga - o pořadí v play-off • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:32
    Petr Stloukal byl v další velké šanci, ale ani nyní se mu nepovedlo skórovat. Byl sám před Foltánem, ale po ledě slovenského brankáře neprostřelil.
     
    58:57
    Jan Rudovský vybojoval kotouč a poslal žabičku do útoku. Petr Stloukal dojížděl kotouč a zakončoval u levé tyčky, Foltán si ale připsal další velice solidní zákrok!
     
    54:50
    Marek Tomica zachytil rozehrávku a hnal se ve svém věku v parádní rychlosti do zakončení. Frederik Foltán ale jeho rychlé zakončení mezi betony pokryl!
     
    53:07
    Tomáš Gřeš si s kotoučem najel až za branku a naservíroval jej před na Sikoru. Ten střílel do odkryté branky, ale puk se do ní nějakým záhadným způsobem nedostal!
     
    47:20
    Filip Suchý nyní dostal přihrávku před branku, kde byl úplně sám. Chomutovská sedmnáctka zvolila střelu po ledě, ale Frederik Foltán svůj tým neskutečně podržel!
    45:40 Viktor LANG - 3:1
     
    45:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    První nahození a dorážka Llewellyna nevyšla, druhý pokus ale již prošel a raduje se VIKTOR LANG! Švédský obránce dostal nabito na modrou čáru a propálil vše, co před ním stálo. Asistence: Martin Rýgl a Filip Suchý.
     
    43:58
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Petr Šendera – 2 min., podrážení).
    41:29 Jiří ZDENĚK - 2:1
     
    41:29
    Poruba právě vstřelila branku!
    V závěru přesilové hry se hosté přecijen dočkali a snižují na rozdíl jediné branky! JIŘÍ ZDENĚK si najel k levému kruhu a technickou střelou na první tyčku dává utkání nový náboj. Asistence: Patrik Husák a Richard Nejezchleb.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dušan Žovinec – 2 min., držení).
     
    39:59
    Petr Kanko se v nabízené výhodě dostal do velké šance na levém kruhu, kdy zakončoval pod víko. Richard Běhula ale nastrčil rameno dopředu a parádně zakročil!
     
    36:53
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Radek Havel – 2 min., hrubost).
     
    28:43
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Nicolas Hlava – 2 min., podrážení).
     
    28:35
    Petr Stloukal v ještě lepší příležitosti! Chomutovský střelec se dostal na levém kruhu do šance, ale jeho rychlá střela se odrazila od brankové konstrukce ven!
     
    26:57
    Petr Kanko skvěle tečoval svižné nahození od modré čáry, ale parádně zareagoval na poslední chvíli Běhula a velkou šanci na skórování pokryl na svém betonu!
     
    20:49
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Tomáš Gřeš – 2 min., faul kolenem).
    18:18 Nicolas HLAVA - 2:0
     
    18:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    A z další akce jde domácí celek do důležitého dvoubrankového vedení. NICOLAS HLAVA dostal nahrávku zpoza branky a již mohl zakončovat. Puk si ale ještě potáhl, položil si brankáře a pod víko přidal třetí trefu ve dvou dnech. Asistence: Petr Stloukal a Tomáš Pitule.
     
    16:13
    Nyní se opět zaskvěl Běhula v chomutovské brance. Tomu se povedlo vyrazit zakončení z levé strany i parádní dorážku na straně druhé. Srovnat mohl Samuel Ollender.
     
    14:38
    Petr Stloukal nyní parádně našel najíždějícího obránce Langa, který šel naprosto sám na branku. Jeho zakončení ale Foltán dokázal zachytit!
     
    13:40
    Daniel Krejčí se dostal ke střele od modré čáry a jeho nahození bylo ještě nejspíše tečováno Sikorou. Puk nicméně skončil jen na levé tyčce chomutovské branky!
     
    08:12
    Darby Llewellyn se nyní dostal po takové nenápadné akci Tomici ke kotouči na pravém křídle a bekhendově zakončoval na první tyčce. Frederik Foltán ale ramenem krotí další nebezpečnou akci domácích.
    03:51 Tomáš PITULE - 1:0
     
    03:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nyní se domácím přesilovková kombinace povedla a jdou do vedení! Petr Stloukal poslal parádní přihrávku z pravého kruhu k levé tyčce, kde TOMÁŠ PITULE jen nastavil hokejku a přidal další trefu v letošním ročníku. Asistence: Petr Stloukal a Sébastien Piché.
     
    03:11
    Piráti to v početní výhodě parádně sehráli a Hlava dostal přihrávku před branku. Na hranici brankoviště zakončoval, ale Foltán skvěle zakročil!
     
    02:54
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Samuel Ollender – 2 min., hákování).

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 4. Pitule (Stloukal, Piché), 19. Hlava (Stloukal, Pitule), 46. Lang (Rýgl, Suchý) – 42. Zdeněk (Husák, Nejezchleb)


    Piráti Chomutov: Běhula (Pavlát) – Rýgl, Žovinec, Blaha, Piché, Štochl, Lang, R. Havel – Rudovský, Suchý, J. Sklenář – Stloukal, Pitule, Hlava – Llewellyn, J. Svoboda, Tomica – Matyáš Svoboda, Koláček, Chrpa.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Foltán (Kůdela) – Urbanec, D. Krejčí, Husák, Slavík, Dundáček, Dluhoš, Šendera – Gřeš, M. Hlinka, Sikora – Nejezchleb, Zdeněk, Ďurač – Guman, T. Jáchym, Špaček – Brodek, Kanko, Ollender.

    Rozhodčí: Souček, Hucl – Belko, Horažďovský

    Diváci: 1 696
    thejrc.org