K. Vary – Litvínov 3:2 (po pr.) | Zlín – Třinec 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.)
Olomouc – Kometa Brno 1:2 (kon.) | Kladno – Plzeň 1:3 (kon.) | Liberec – Pardubice 5:2 (kon.)
Sparta – Vítkovice 5:3 (kon.)
po prodl.
Mountfield HK
2:3 (1:0, 0:0, 1:2 - 0:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 10.01.2020, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:07 Ondřej NAJMAN - 2:3
     
    62:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Radim Zohorna si objel jednoho z obránců, zaparkoval za brankovou čarou a narýsoval přesnou přihrávku do mezikruží pro ONDŘEJE NAJMANA. Ten se v zakončení nemýlil, když vyslal nechytatelnou střelu nad Mazancovu lapačku a mohl jet slavit se spoluhráči. Je rozhodnuto! Asistence: Radim Zohorna.
    54:26 Ondřej NAJMAN - 2:2
     
    54:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Před Krošeljem mohl navýšit vedení svého týmu Kevin Klíma, kterému však střela vůbec nesedla. Naopak na druhé straně využil přihrávky Ondřeje Dlapy ONDŘEJ NAJMAN, jenž si najel před brankáře a procedil hrací předmět do branky. Je srovnáno 2:2. Asistence: Ondřej Dlapa.
    50:42 Adam ZBOŘIL - 2:1
     
    50:42
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté využívají nabídnutou přesilovou hru a snižují na rozdíl jediného gólu. ADAM ZBOŘIL si šikovně proklestil cestu mezi všemi bránícími hokejisty a jemnou střelou po ledě přesně zakončil. Mazanec se sice možná dotkl betonem, průniku kotouče mezi tři tyče však nezabránil. Matej Paulovič se zároveň vrací do hry. Asistence: Jakub Klepiš, Martin Pláněk.
    40:32 Matěj CHALUPA - 2:0
     
    40:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak toto bylo skutečně rychlé! Uplynulo pouhých 32 vteřin třetí části a MATĚJ CHALUPA převzal kotouč od spoluhráče, najel si před branku, kde se výborně zorientoval a mezi betony mladoboleslavského gólmana procedil hrací předmět do sítě. Asistence: Lukáš Cingel.
    07:51 Radek SMOLEŇÁK - 1:0
     
    07:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši se ale ubránili i následnému tlaku Mladé Boleslavi a naopak sami vyrazili dopředu. V rychlém protiútoku obdržel puk kapitán RADEK SMOLEŇÁK, jenž si šikovně najel na levou stranu a přesnou střelou pod horní tyč překvapil Krošelje v brance. Asistence: Oskars Cibulskis.
    Marken.cz

    Jan Brůna

    Branky a nahrávky: 8. Smoleňák (Cibulskis), 41. M. Chalupa (Cingel) – 51. Zbořil (Klepiš, Pláněk), 55. Najman (Dlapa), 63. Najman (R. Zohorna)


    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Cibulskis, Čáp, Šalda, F. Pavlík (A), Rosandić, Muška, Gaspar – M. Chalupa, Cingel, Smoleňák (C) – R. Pavlík, Lev, Klíma – Perret, Koukal, Jergl – Miškář, Dragoun, Paulovič.
    BK Mladá Boleslav: Krošelj (Peters) – Hrbas, Ševc (A), Dlapa, Pláněk, Bernad, Fillman, Hrdinka – Skalický (A), Zbořil, Klepiš – R. Zohorna, Jeglič, Šťastný – Lunter, Bičevskis, Vondrka (C) – Flynn, Najman, P. Kousal.

    Rozhodčí: Veselý, Stano – Lučan, Kis

    Diváci: 4535
    thejrc.org