K. Vary – Litvínov 3:2 (po pr.) | Zlín – Třinec 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.)
Olomouc – Kometa Brno 1:2 (kon.) | Kladno – Plzeň 1:3 (kon.) | Liberec – Pardubice 5:2 (kon.)
Sparta – Vítkovice 5:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
2:4 (1:1, 1:2, 0:1)
HC Oceláři Třinec
Pátek 10.01.2020, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:10 Wojtek WOLSKI - 2:4
     
    44:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají dvojnásobnou přesilovku, takže vedou o dva góly! Hosté to nyní skvěle vykombinovali, po přihrávce Matěje Stránského se tak WOJTEK WOLSKI trefil do odkryté sítě, protože se Libor Kašík nestihl přesunout, čímž také zkompletoval hattrick. Ledovou plochu poté zasypaly další láhve. Asistence: Matěj Stránský a Tomáš Marcinko.
    34:18 Wojtek WOLSKI - 2:3
     
    34:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté si ještě ve druhé dvacetiminutovce berou vedení zpět! Guntis Galvinš nahazoval puk na bránu od modré čáry. Do tohoto nahození vložil hůl WOJTEK WOLSKI, který tečoval kotouč do protipohybu Libora Kašíka, který tak už nestačil zareagovat. Asistence: Guntis Galvinš, Vladimír Roth.
    30:12 Antonín HONEJSEK - 2:2
     
    30:12
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani okamžitě srovnávají krok! Ralfs Freibergs napřáhl od modré čáry. Tuto ránu ještě Jakub Štěpánek dokázal vyrazit, ale jen k dorážejícímu ANTONÍNU HONEJSKOVI, který kotouč nadvakrát dotlačil do sítě. Asistence: Ralfs Freibergs.
    29:30 Matěj STRÁNSKÝ - 1:2
     
    29:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři otáčejí průběh zápasu, navíc využívají přesilovku! Petr Vrána střílel od modré čáry, ale trefil jen bránícího hráče. Od něj se však puk odrazil na hůl MATĚJE STRÁNSKÉHO, který bez váhání rozvlnil síť. Asistence: Petr Vrána, Wojtek Wolski.
    14:12 Wojtek WOLSKI - 1:1
     
    14:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jako bych to zakřikl, protože Oceláři okamžitě srovnávají krok! Nutno říci, že jim ale pomohl hokejový bůh, protože nahození WOJTEKA WOLSKIHO se od bruslí domácího hráče odrazila mezi betony Libora Kašíka, který je nedokázal včas zaklapnout. Asistence: Milan Doudera a Tomáš Kundrátek.
    03:42 Tomáš ŽIŽKA - 1:0
     
    03:42
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí využívají první vážnější šanci a rychle se dostávají do vedení! Zdeněk Okál měl kotouč v levém kruhu. Tam naznačil přihrávku, ale ta nepřišla. Díky tomu se tak dostal před jednoho bránícího hráče, pak už před branku opravdu přihrál. Svým pasem našel TOMÁŠE ŽIŽKU, který střelou z první dostal kotouč do sítě. Asistence: Zdeněk Okál.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 4. Žižka (Okál), 31. Honejsek (Freibergs) – 15. Wolski (M. Doudera, Kundrátek), 30. M. Stránský (P. Vrána, Wolski), 35. Wolski (Galvinš, Roth), 45. Wolski (M. Stránský, Marcinko)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Žižka (C), Nosek (A), Freibergs, Ferenc, M. Novotný, Řezníček, Hamrlík – Köhler, Fořt, Kubiš (A) – Okál, Honejsek, Šlahař – Dufek, Fryšara, Claireaux – Herman, P. Sedláček, Popelka.
    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Kváča) – M. Doudera, Kundrátek, D. Musil, Galvinš, Gernát, Roth – Wolski, P. Vrána, M. Stránský – Martynek, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Dravecký (A), Marcinko (A), Hrňa – Adamský (C), Polanský, Chmielewski – Szturc.

    Rozhodčí: Hejduk, Úlehla – Jindra, Zíka

    Diváci: 4849
    thejrc.org