K. Vary – Litvínov 3:2 (po pr.) | Zlín – Třinec 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.)
Olomouc – Kometa Brno 1:2 (kon.) | Kladno – Plzeň 1:3 (kon.) | Liberec – Pardubice 5:2 (kon.)
Sparta – Vítkovice 5:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 10.01.2020, 18:00 • Zimní stadion Eden • turnaj O Pohár DHL • 33. kolo
Partner:
     
    58:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je to tak! MATĚJ HASIL se nakonec dočkává připsání gólu, i když nakonec kotouč do sítě nedostal. To je tedy zajímavá situace na závěr utkání.
     
    40:53
    Slavia právě vstřelila branku!
    JAROSLAV BROŽ svůj výborný výkon korunuje hattrickem! Útočník, který je v širším kádru reprezentační dvacítky, si najel na pravé křídlo a rychlou střelou nedal brankáři šanci. Bez asistence.
     
    32:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Kylnar se dostal mezi kruhy ke střele, kterou Pánek jen vyrazil k dokonale postavenému RENÉ SMOLKOVI a ten bez problému uklidil kotouč do sítě. Asistence: Jakub Kylnar, Vojtěch Lednický.
     
    27:17
    Slavia právě vstřelila branku!
    O 20 sekund později je v Edenu ještě veseleji! Po rychlé akci se dostal na levém křídle k puku JAROSLAV BROŽ, který prostřelil Dolíšku. Druhý gól pro Brože v tomto zápase.
     
    26:57
    Slavia právě vstřelila branku!
    Velká aktivita přinesla domácím druhou branku. Od mantinelu nahodil puk na branku Turek, Dolíška nedokázal udržet kotouč ve výstroji, a tak si ho našel JAKUB JANČA, který nadvakrát uklidil puk do sítě. Asistence: Štěpán Turek.
     
    04:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí ale bleskově vyrovnávají! Slavia se hned po buly dostala do tlaku a odražený kotouč si nakonec u pravé tyče našel JAROSLAV BROŽ a rychlou dorážkou vyrovnal. Asistence: Tomáš Labuzík.
     
    03:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Z ničeho nic se hosté dostávají do vedení. Domácí beci vyrobili u mantinelu hrubou chybu a nalili puk na hůl Lednického. Ten našel přesně před brankou SAMUELA RAJČANA, který bekhendem poslal kotouč k tyči. Asistence: Vojtěch Lednický.

    Jakub Slunečko

    Branky a nahrávky: 5. Brož (Labuzík), 27. Janča (Turek), 28. Brož, 41. Brož, 59. Hasil – 4. Rajčan (Lednický), 33. Smolka (Kylnar, Lednický)


    HC Slavia Praha: Pánek (39. Pittr) – Matějka, Němeček, Štíbr, Mareček, Srdínko, Klatt – Brož, Kižlin, Štrombach, Havrda, Hradil, Hasil, Křenek, Turek, Labuzík, Janča, Petrák, Puczek
    HC Vítkovice Ridera: Dolíška (Piták) – Bílý, Smolka, Zapletal, Kunc, Věntus, Machů – Tvrdý, Lednický, Krejsa, Rajčan, Bochnak, Mrva, Kylnar, Potočný, Gebauer, Vojtovič

    Rozhodčí: Lacina – Svobodová, Ganger
    bahis siteleri