K. Vary – Litvínov 3:2 (po pr.) | Zlín – Třinec 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.)
Olomouc – Kometa Brno 1:2 (kon.) | Kladno – Plzeň 1:3 (kon.) | Liberec – Pardubice 5:2 (kon.)
Sparta – Vítkovice 5:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:5 (0:1, 2:3, 2:1)
HC Olomouc
Pátek 10.01.2020, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • turnaj O Pohár DHL • 33. kolo
Partner:
     
    56:49
    Piráti právě vstřelili branku!
    A máme zaděláno na drama. Hasala sice pokryl dva pokusy domácích, jenže pak do Pöschlova nahození vložil před brankou hůl PATRICK PECH a hostující gólman už kapituloval. Asistence: Martin Pöschl a Josef Koláček.
     
    52:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    JOSEF KOLÁČEK si v útočném pásmu našel volný kotouč, vyjel si z pravého kruhu na osu kluziště a zavěsil do horní poloviny branky. Bez asistence.
     
    43:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Teď už to s chomutovskými nadějemi na výhru vypadá zase o něco hůře. TOMÁŠ KRUPA dostal přihrávku před branku, kde v tísni nadvakrát překonal Altrichtera. Asistence: Daniel Ministr.
     
    38:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Po vyhraném buly Altrichter neudržel Hlaváčovo nahození, následně se domácí gólman nedohodl s obráncem, čehož využil JAMES JOSHUA MÁCHA a i s trochou štěstí dostal puk do chomutovské branky. Asistence: Matúš Hlaváč a Tobiáš Handl.
     
    35:38
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Druhý chomutovský faul za sebou už Hanáci potrestali gólem poté, co Mader před brankou posunul kotouč doleva LUKÁŠI PÍRKOVI, který pod přesouvajícím se Altrichterem poslal hosty potřetí v utkání do vedení. Asistence: Petr Mader.
     
    30:28
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí podruhé srovnávají poté, co PATRICK PECH zachytil u levého mantinelu hostující vyhození, prokličkoval se před bránu a přesně zakončil. Bez asistence.
     
    26:38
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci jdou podruhé v utkání do vedení. TOMÁŠ KRUPA zůstal úplně nepokrytý u pravé tyče chomutovské branky, kde ho našel krásným pasem od protějšího mantinelu Pírek a olomoucký útočník měl snadnou pozici. Asistence: Lukáš Pírek a Daniel Ministr.
     
    21:22
    Piráti právě vstřelili branku!
    A v ROCKNET ARÉNĚ máme vyrovnáno. První rána PETERA LOBODOWSKÉHO cinkal o tyčku, dorážku už poslal slovenský útočník ve službách Chomutova na místo určení. Asistence: Jiří Kulich a Josef Koláček.
     
    04:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nevinně vypadající situace nakonec končí prvním gólem utkání. DAVID VOSÁTKO nahazoval od modré a kotouč zapadl do domácí branky. Altrichter přes souboje před sebou mnoho neviděl. Asistence: Lukáš Pírek a Tobiáš Handl.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 22. Lobodowski (Jiří Kulich, Koláček), 31. Pech, 53. Koláček, 57. Pech (M. Pöschl, Koláček) – 5. Vosátko (Pírek, Handl), 27. Krupa (Pírek, Ministr), 36. Pírek (Mader), 39. Mácha (Hlaváč, Handl), 44. Krupa (Ministr)


    Piráti Chomutov: Altrichter (Petržílka) – M. Pöschl, Petrásek, Seemann, Ludvík, Ferbas, D. Vaněk, Jungvirt – Švec, Dospěl, Popelka, Prokop, Berčík, Janeček, Koláček, T. Svoboda, Lobodowski, Jiří Kulich, Pech.
    HC Olomouc: Hasala (Mokrý) – Mader, Groch, Hlaváč, Vosátko, Hladiš, Rutar, Pírek – Kalač, Handl, Krupa, Rosecký, Tomajko, Mácha, Štědrý, Ministr, Tarnoczy.

    Rozhodčí: Svoboda – Malý, Jelínek.
    thejrc.org