Novosibirsk – Jaroslavl 2:1 (kon.) | Ufa – Dynamo Moskva 3:4 (kon.) | Minsk – Viťaz 3:2 (kon.)
CSKA Moskva – Kunlun 3:0 (kon.) | Jokerit – Čerepovec 4:1 (kon.) | Soči – Spartak Moskva 2:1 (2:1 po s.n.)
konec
HC Dinamo Minsk
3:2 (0:0, 2:0, 1:2)
HC Viťaz Moskevská oblast
Pátek 10.01.2020, 17:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:31:30)
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Jeřábek (VTZ) 0+1, 2 střely na branku, 2 trestné minuty, 1 hit, čas na ledě – 21:29.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 20 – 32
    Tresné minuty: 10 – 26
    Vhazování: 27 – 28
    Zblokované střely: 16 – 8
    Hity: 14 – 12
     
    Je konec! Domácí tým nakonec udržel jednogólové vedení a připisuje si dva body do tabulky! Minsk se dostal do třígólového vedení, které zajistil svému týmu Andrej Kosticyn, kterému stačilo doklepnout puk do sítě. Viťaz se ale nevzdal. Nádhernou akci do prázdné branky zakončil Daniil Pylenkov. Hosté poté měli ještě přesilovou hru, kterou zkusili v šesti lidech, což se vyplatilo. Pavel Vorobej vyslal ránu z první a rozvlnil síť. Hosté to ještě zkusili znovu bez gólmana, ale kýženého srovnání se nedočkali.
     
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Alexej Byvalcev – 2 min., hákování + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    59:27
    Běloruský tým je velmi blízko dnešnímu vítězství! Čechov si totiž vůbec neporadil s rozehrávkou, kterou poslal jen na zakázané uvolnění!
     
    59:25
    Střídání v týmu HC Viťaz Moskevská oblast: ze hřiště odchází Pjotr Kočetkov, přichází Ilja Ježov.
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    58:52
    Minsk se rozhodl, že bude aktivně napadat, což mu rozhodně přineslo ovoce. Podařilo se mu dostat puk do středního pásma a obrana si oddychne.
     
    58:39
    Ilja Ježov je zase na střídačce!
     
    58:27
    Střídání v týmu HC Viťaz Moskevská oblast: ze hřiště odchází Ilja Ježov, přichází Pjotr Kočetkov.
     
    58:25
    Jakub Jeřábek si mohl připsat i další asistenci, ale není tomu tak! Quinton Howden od něj dostal parádní pas, ale Howden nedokázal brankáře překonat.
     
    57:51
    Ilja Ježov se po vstřelení brance vrátil do své svatyně a nyní se bude muset mít na pozoru. Jeho spoluhráči totiž zahráli jen na zakázané uvolnění.
    57:20 Pavel VOROBEJ - 3:2
     
    57:20
    Viťaz právě vstřelil branku!
    A výhoda dvou mužů na hřišti byla hodně znát, takže hosté střílí další branku a už je to jen o gól! PAVEL VOROBEJ je dnes hodně aktivním hráčem. Jeřábek mu nyní nabil na ránu z první, která se zastavila až v síti! Asistence: Jakub Jeřábek.
     
    56:45
    Hosté mají asi jednu z posledních šancí, jak se zápasem ještě něco udělat. Proto to zkoušejí bez gólmana a hrají v šesti lidech v poli!
     
    56:14
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Alexandr Kitarov – 2 min., podrážení).
     
    55:03
    Shane Prince mohl definitivně rozhodnout dnešní zápas, ale nedokázal to! Objevil se sám před brankářem, ale už byl hodně blízko, takže nedokázal přehodit beton!

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 30. Gragnani (Spooner, Anosov), 31. Pavlovič (Kovyršin, A. Kosticyn), 45. A. Kosticyn (Morrow) – 48. Pylenkov (Laričev, Mojsejev), 58. Vorobej (Jeřábek)


    HC Dinamo Minsk: D. Taylor (Tolopilo) – Dostanko, Znacharenko, Gragnani, Morrow, Jevenko, Gotovec, Jerjomenko, Denisov – Stefanovič, A. Kosticyn, Kovyršin – Spooner, Anosov, Prince – Děmkov, Pavlovič, Pavlenko – Kogaljov, Dadonov, Kitarov.
    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (59.–60. Kočetkov) – Vorobej, Jeřábek, Pautov, Pylenkov, Golovkov, Jevsejenkov, Šinkevič – Q. Howden, P. Černov, Makejev – Varfolomejev, Byvalcev, Orlovič-Grudkov – Grebenščikov, Laričev, Mojsejev – Petrakov, A. Ševčenko, D. Kvartalnov – Koltygin.

    Rozhodčí: Gofman, Cyplakov – Zacharankov, Sazonov
    ocianews.com