Bordeaux – Lyon 1:2 (kon.) | Amiens – Montpellier 1:2 (kon.) | Angers – Nice 1:1 (kon.)
Méty – Štrasburk 1:0 (kon.) | Nîmes – Remeš 2:0 (kon.) | Toulouse – Brest 2:5 (kon.)
konec
Toulouse FC
2:5 (2:1)
Stade Brestois 29
Sobota 11.01.2020, 20:00 • Stadium Municipal, Toulouse • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 20. kolo
Předzápasové kurzy
    85. Irvin CARDONA - 2:5
     
    85
    Brest právě vstřelil branku!
    Tak ještě jeden přesný zásah pro hostující celek, který doslova demoluje soupeře! Špatnou nahrávku dokázal ve středu hrací plochy vystihnout pozorný Charbonnier, který okamžitě vyslal do úniku IRVINA CARDONU, jenž ranou o horní konstrukci překonal domácího brankáře popáté.
    79. Hianga'a MBOCK - 2:4
     
    79
    Brest právě vstřelil branku!
    V krátkém časovém sledu tu máme další přesný zásah Brestu! Domácí obrana naprosto zapomněl na další akci soupeře, navíc se k fantastické ráně z dobrých třiceti metrů od branky dostal HIANGA MBOCK, jenž zakončením o břevno překonal domácího brankáře.
    77. Gaëtan CHARBONNIER - 2:3
     
    77
    Brest právě vstřelil branku!
    Brest se podruhé v tomto duelu dostává do vedení! Po autovém vhazování si uvnitř pokutového území udělal prostor jeden z hostujících hráčů, kterému se povedlo přihrát pod sebe. Tam Cardona vylepšil palebnou pozici pro GAETANA CHARBONNIERA, který se ani tentokráte nemýlil.
    72. Gaëtan CHARBONNIER - 2:2
     
    72
    Brest právě vstřelil branku!
    Hostující celek nakonec srovnává krok! Do pokutového území přiletěl velice nebezpečný centr, na který si dokázal počíhat GAETAN CHARBONNIER, který se do těžké nahrávky opřel pravým nártem. Jeho zakončení nakonec zapadlo přesně ke vzdálenější konstrukci branky.
    20. Bafodé DIAKITÉ - 2:1
     
    20
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    Minela hostujícího brankáře znamenala zisk rohového kopu pro domácí! Vzdušná nabídka velice nebezpečně snesla k hranici malého vápna, kde si opět naskočil BAFODÉ DIAKITÉ, který důraznou hlavičkou potrestal chybujícího Larsonneura.
    16. Bafodé DIAKITÉ - 1:1
     
    16
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    Domácí celek však velice rychle srovnává krok! Toulouse totiž rozehrálo rohový kop nakrátko, načež do pokutového území přeci jenom přiletěl vysoký centr, který si ve vzduchu dokázal najít obránce BAFODE DIAKITÉ, jenž svůj pokus poslal mimo dosah Larsonneura.
    7. Yoann COURT - 0:1
     
    7
    Brest právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dostává do kýženého vedení! Domácí obrana naprosto zaspala při kolmici na naběhnuvšího YOANNA COURTA, který si dokázal načasovat náběh za domácí defenzívu, načež se dostal až před Reyneta, na kterého vyzrál s přízemním zakončením mezi nohy.

    David Suchý

    Branky: 16. Diakité (Dossevi), 20. Diakité (Boisgard) – 7. Court (Diallo), 72. Charbonnier (A. Mendy), 77. Charbonnier (Cardona), 79. Mbock (Faussurier), 85. Cardona (Charbonnier)

    Karty:   84. Vainqueur (TOU)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 5:9. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 18:10.
    Toulouse FC: Reynet (C) – Amian, Diakité, Gabrielsen, Issiaga Sylla – Vainqueur, I. Sangaré – Dossevi (89. Kone), Boisgard (83. Makengo), Koulouris (68. Leya Iseka) – Sanogo.
    Náhradníci: Goicoechea – Isimat-Mirin, Adli, Kone, Leya Iseka, Makengo, Moreira.

    Stade Brestois 29: Larsonneur – Faussurier (C), Duverne, Castelletto, Ludovic Baal – Battocchio, Diallo (40. Mbock), Lasne (67. A. Mendy) – Court, Charbonnier (86. Perraud), Cardona.
    Náhradníci: Léon – Chardonnet, Grandsir, Magnetti, Mbock, A. Mendy, Perraud.

    Rozhodčí: El Hadj – Debart, Grosbost
    ocianews.com