Barys – Omsk 0:3 (kon.) | Jokerit – Čerepovec 2:5 (kon.) | Nižněkamsk – N.Novgorod 4:2 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
4:2 (0:0, 3:2, 1:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Sobota 11.01.2020, 15:00 • Něftěchim Arena, Nižněkamsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:14 Pavel PADAKIN - 4:2
     
    59:14
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Marat Chajrullin předal ve středním pásmu puk na levou stranu PAVLOVI PADAKINOVI a ten od modré čáry trefil prázdnou branku. Asistence: Marat Chajrullin.
    36:05 Jordan SCHROEDER - 3:2
     
    36:05
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté se radují z kontaktního zásahu! Brankář Barulin vyrazil pro puk za svou branku, ale byl tam pomaleji než Damir Žafjarov. Ten tedy kotouč nahrál JORDANOVI SCHROEDEROVI a tomu stačilo trefit prázdnou klec. Asistence: Sergej Zborovskij a Maxim Minejev.
    31:10 Marat CHAJRULLIN - 3:1
     
    31:10
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku využívají a zvyšují skóre na 3:1! MARAT CHAJRULLIN dobruslil s pukem na levý kruh a střelou z ostrého úhlu na bližší tyčku překvapil brankáře Lindbäcka. Ten se musí pod maskou červenat, tohle byl laciný gól. Asistence: Jonas Enlund.
    27:43 Pavel PORJADIN - 2:1
     
    27:43
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí si rychle berou vedení zpět! Po ráně od modré čáry nejprve kotouč nedorazil za ležícího Lindbäcka PAVEL PORJADIN. Stejný hráč se ale vzápětí dostal k puku u druhé tyčky a tentokrát ho už za brankovou čáru dopravil – 2:1. Asistence: Pavel Porjadin.
    27:18 Viktor ŠACHVOROSTOV - 1:1
     
    27:18
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hostům se podařilo vyrovnat! Puk dostal na levý kruh VIKTOR ŠACHVOROSTOV a Barulin si zřejmě ještě myslel, že bude hostující útočník nahrávat mezi kruhy. Šachvorostov ale místo toho vystřelil a našel mezírku mezi betony překvapeného brankáře Nižněkamsku. Asistence: Sergej Zborovskij a Charles Genoway.
    25:38 Vitalij AŤUŠOV - 1:0
     
    25:38
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Přihrávku na modrou čáru dostal čtyřicetiletý obránce VITALIJ AŤUŠOV, který vypálil z první a kotouč zapadl až za záda brankáře Lindbäcka, jenž měl zakrytý výhled. Asistence: Pavel Padakin.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 26. Aťušov (Padakin), 28. Porjadin (Berglund), 32. Chajrullin (Enlund), 60. Padakin (Chajrullin) – 28. Šachvorostov (Zborovskij, Ch. Genoway), 37. Schroeder (Zborovskij, Minejev)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Barulin (Šaryčenkov) – Rjasenskij, R. Murphy (A), Šaripzjanov, Bryncev, Aťušov (A), S. Zacharčuk (C), Pajgin – Porjadin, Berglund, White – Padakin, Chajrullin, Enlund – Černikov, P. Kulikov, Denis Kazionov – Šarifjanov, Šiksatdarov, Grošev – Chisamutdinov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Lindbäck (Tichomirov) – Barancev (C), Orlov, Zborovskij, Ch. Genoway, Minejev, Mišarin – Varnakov (A), Schroeder, Žafjarov – Rattie, Shore, Bočarov – Verjajev, D. Iljin (A), Šenfeld – Urakov, Belevič, Šachvorostov – Počivalov.

    Rozhodčí: Ovčinnikov, Odins – Gorděnko, Pomonarenko

    Diváci: 3469
    bahis siteleri