Dvůr Králové n. L. – Bílina 3:2 (kon.) | Šumperk – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.) | Kopřivnice – Žďár n/S 2:3 (po pr.)
Opava – SHK Hodonín 2:3 (po pr.) | Písek – Kobra 2:8 (kon.) | Mostečtí Lvi – Děčín 8:2 (kon.)
Nový Jičín – Val. Meziříčí 4:3 (kon.) | David Servis – Klatovy 2:3 (kon.) | Tábor – Příbram 4:3 (kon.)
Jablonec n/N – Řisuty 0:5 (kon.) | Nová Paka – Vrchlabí 2:5 (kon.) | China Golden Dragon – Kolín 1:11 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
6:1 (1:1, 5:0, 0:0)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 11.01.2020, 17:00 • Škoda aréna • 2. liga skupina Východ • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    38:27 DRTIL - 6:1
     
    38:27
    Draci právě vstřelili branku!
    Již v pořadí pátá branka ve druhé třetině znamená pro Draky vedení 6:1. Jan Milfait nabil kotouč na modrou TOMÁŠI DRTILOVI, který svou tvrdou střelu umisťuje přesně pod betony Martina Holíka. Asistence: Jan Milfait, Daniel Vachutka.
    34:53 SPRATEK - 5:1
     
    34:53
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci jsou v druhé třetině střelecky při chuti a dostávají se už do čtyřbrankového vedení. Petr Gewiese naskočil z trestné lavice zpět na led, jeho únik pak dokázal Holík vyrazit pouze před sebe na hůl DANIELA SPRATKA, který následně kotouč umístil do horní části branky. Asistence: Petr Gewiese.
    31:21 HORKÝ - 4:1
     
    31:21
    Draci právě vstřelili branku!
    Petr Gewiese poslal kotouč mezi kruhy na Mullera, tomu se ale kotouč zamotal pod bruslemi, nicméně puk se díky tomu odrazil na hůl MICHALA HORKÉHO, který měl před sebou poloprázdnou branku, kterou neminul. Asistence: Jakub Muller, Petr Gewiese.
    29:46 ANTONOV - 3:1
     
    29:46
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci se prosazují při hře čtyři na čtyři a dostávají se tak do dvoubrankového vedení. Domácí ujížděli do přečíslení tři na jednoho, Vojtěch Krejčiřík pak poslal kotouč na VLADIMIRA ANTONOVA, který poslal kotouč za bezmocně se přesouvajícího Martina Altrichtera. Asistence: Vojtěch Krejčiřík.
    20:41 VACHUTKA - 2:1
     
    20:41
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk hned z úvodu druhé třetiny otáčí vývoj zápasu na svou stranu. Nikým nehlídaný DANIEL VACHUTKA si sjel před branku, kde dostal kotouč od Tomáše Sedláka a střelou z první pak dokázal prostřelit Martina Altrichtera. Asistence: Tomáš Sedlák.
    12:40 Haloda M. - 1:1
     
    12:40
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci vyrovnávají stav utkání na 1:1. Daniel Spratek našel svou přihrávkou najíždějícího si MARKA HALODU, který z bezprostřední blízkosti překonává Martina Altrichtera. Asistence: Daniel Spratek.
    08:56 KUCHTA - 0:1
     
    08:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení. Tomáš Ludvík poslal kotouč do jízdy PETRU KUCHTOVI, který tvrdou střelou k levé tyči prostřeluje Marka Peksu. Asistence: Tomáš Ludvík, Michal Kliment.

    Kateřina Glogarová

    Branky a nahrávky: 13. Haloda M. (Spratek), 21. Vachutka (Sedlák), 30. Antonov (Krejčiřík), 32. Horký (Muller, Gewiese), 35. Spratek (Gewiese), 39. Drtil (Milfait, Vachutka) – 9. Kuchta (Ludvík, Kliment)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Peksa (Wanecki) – Sedlák, Drtil, Kabelka, Gewiese, Řezáč, Haloda M., Plhal – Jaroš, Milfait, Vachutka – Kofroň, Spratek, Hroch – Krejčiřík, Antonov, Pokorný – Horký, Muller, Scheuter – Urban
    BK Havlíčkův Brod: Altrichter (32. – 40. Holík) – Semrád, Pospíchal, Benák, Vala, Krejčí, Kliment – Holenda, Voříšek, Třetina, Juráň, Kuchta, Přidal, Mikeš, Cachnín, Ludvík

    Rozhodčí: Blaha – Mikšík, Čelechovský
    ocianews.com