Mladá Boleslav – Vítkovice 6:3 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
3:5 (1:1, 0:3, 2:1)
BK Mladá Boleslav
Sobota 11.01.2020, 17:00 • KV Arena, Karlovy Vary • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 10. kolo
Partner:
     
    57:49
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Ve vlastím oslabení obránci nechali prostor JANU BOTOŠOVI, který si pohrál se Šatným a dává svoji druhou branku v utkání. Asistence: Alexandr Remeš a Jakub Vogel.
     
    50:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    JINDŘICH PLÍŠEK a Jakub Peca jeli sami na Jiskru a po dvou přihrávkách střílel první jmenovaný a zakončil přesně pod víko. Asistence: Jakub Peca a Sebastian Jasečko.
     
    49:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    ROBIN SAPOUŠEK úspěšně ztečoval Vogelovu střelu zpoza kruhů snižuje na 2:4. Asistence: Jakub Vogel a Patrik Hohl.
     
    39:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    OSKAR HAAS střílel zpoza levého kruhu a od jednoho z karlovarských se kotouč odrazil za Jiskrova záda. Asistence: Karel Křepelka a Vojtěch Polák.
     
    25:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    KAREL KŘEPELKA vyslal překvapivou střelu od modré, na kterou Jiskra nestihl zareagovat. Asistence: Oskar Haas.
     
    23:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Rajgl zavezl kotouč za brankovou čáru, odkud přihrál přímo na hůl nehlídaného MATĚJE STRNÁDKA, který zakončil přesně do pravého dolního rohu Jiskrovy svatyně. Asistence: Tomáš Rajgl a Tomáš Moravec.
     
    11:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Dorot nahazoval kotouč před branku, kde stál připravený JAN BOTOŠ, jeho střelu ještě hostující gólman zastavil, na následnou dorážku už byl však krátký. Asistence: Ondřej Dorot.
     
    00:33
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    OSKAR HAAS střílel z mezikruží, střela mu moc nesedla, ale stejně proplula pod Jiskrovým betonem. Energetici sice puk z branky odpálili, podle rozhodčí byl už za brankovou čarou. Asistence: Jakub Peca a Jindřich Plíšek.

    Vlastimil Mourek

    Branky a nahrávky: 12. Botoš (Dorot), 50. Sapoušek (Vogel, Hohl), 58. Botoš (Remeš, Vogel) – 1. Haas (Peca, Plíšek), 24. Strnádek (Rajgl, Moravec), 26. Křepelka (Haas), 40. Haas (Křepelka, Polák), 51. Plíšek (Peca, Jasečko)


    HC Energie Karlovy Vary: Jiskra (Hájek) – Bulka, Dorot, Hohl (A), Havlík, Vogel, Anton – Šmajda, Šlechta, Remeš, Kupčo, Sapoušek (A), Príhoda, Matas, Botoš (C), März.
    BK Mladá Boleslav: Šatný (Král) – Křepelka (A), Hrouda, Jasečko (A), Vochvest, Rajgl, Moravec – Plíšek, Haas (C), Peca, Polák, Vítek, Sluka, Hruška, Strnádek, Kredl.

    Rozhodčí: Růžičková – Tvrdík, Hanák
    thejrc.org