Mladá Boleslav – Vítkovice 6:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:3 (1:0, 1:2, 3:1)
HC Oceláři Třinec
Sobota 11.01.2020, 14:00 • Home Credit Arena, Liberec • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 10. kolo
Partner:
     
    59:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Podle všeho je definitivně rozhodnuto! MARTIN BÖHM totiž z útočné modré čáry neomylně namířil černou gumu do vylidněné soupeřovy klece. Asistence: David Putz, Luka Vodlan.
     
    49:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Trvalo to ale jen čtyři sekundy a Slezané už dosáhli zcela prokazatelné trefy! Po buly napřáhl na modré čáře BORIS ŽABKA, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě. Velká radost na straně Třince, který se dostává zpátky do zápasu. Asistence: Servác Petrovský.
     
    45:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři zdvojnásobují svůj náskok! ADAM MĚCHURA číhal na levém kruhu pro vhazování a poté, co jej Filip Kříž našel zpoza klece, mířil nekompromisně pod horní tyčku. Asistence: Filip Kříž, Štěpán Vyhlídko.
     
    43:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ale i tuto přesilovku Severočeši stihli využít! Mikuláš Jenčovský obdržel přihrávku mezi kruhy, z první vystřelil do betonu Klimka, a volný puk nakonec dorazil za čáru pohotový LUKÁŠ PLOS! Asistence: Mikuláš Jenčovský, Jakub Hladík.
     
    30:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Parádní akce Slezanů! ALEXANDR KAŠPÁREK ujel s Ondřejem Šotkovským do přečíslení dvou proti jednomu. Po bleskové výměně kotouče už ho prvnímu jmenovanému stačilo zamést do úplně prázdné svatyně! Asistence: Ondřej Šotkovský.
     
    26:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Z nerozhodného stavu se Oceláři radovali jen malou chvilku, šelmy totiž znovu vedou! PETR GAJDA přebral Meiselovu přihrávku a měl otevřenou cestu až ke Klimkovi, kterého překonal přesně mířenou střelou pod lapačku. Asistence: Lukáš Meisel.
     
    26:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno jest! Dawid Wawrzkiewicz od zadního mantinelu poslal kotouč do levého kruhu, kde stál SERVÁC PETROVSKÝ. Rána šikovného útočníka se zastavila přesně ve vzdálenějším horním rohu domácí klece! Asistence: Dawid Wawrzkiewic, Adam Procházka.
     
    15:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ale Tygři přesilovku paradoxně využívají a ujímají se vedení! PETR GAJDA to vzal na sebe, prosvištěl přes modrou čáru a prudkou střelou po ledě trošku nachytal Klimka, kterému proklouzl kotouč pod betonem. Asistence: Lukáš Plos, Lukáš Meisel.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 16. Gajda (Plos, Meisel), 27. Gajda (Meisel), 44. Plos (Jenčovský, Hladík), 46. Měchura (Kříž, Vyhlídko), 60. Böhm (Putz, Vodlan) – 27. Petrovský (Wawrzkiewicz, Procházka), 31. Kašpárek (Šotkovský), 50. Žabka (Petrovský)


    Bílí Tygři Liberec: Krátký (Vopravil) – Damašek, Böhm, Duschka, Hladík, Rybář, Meisel, Tůma – Putz, Vyhlídko, Jenčovský (C), Kříž, Měchura, Plos, Gajda.
    HC Oceláři Třinec: Klimek (Halouzka) – Hykl, Andrle, Ročák, Žabka, Bujak, Hrůzek (A) – Šutý, Pánek, Šotkovský, Petrovský (A), Jánoš, Przybyla, Wawrzkiewicz, Hlávka, Kašpárek (C), Procházka.

    Rozhodčí: Mareš – Goltsch, Sýkora.
    thejrc.org