Mladá Boleslav – Vítkovice 6:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:3 (1:0, 1:2, 3:1)
HC Oceláři Třinec
Sobota 11.01.2020, 14:00 • Home Credit Arena, Liberec • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 10. kolo
Partner:
     
    Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (16:10:12)
     
    Je dobojováno. Hezké a vyhrocené dorostenecké utkání skončilo vítězstvím Bílých Tygrů, kteří po boji porazili Třinec 5:3. Severočeši byli o něco lepším týmem a vyhráli zaslouženě. Oceláři statečně dotahovali, na dvougólové odskočení soupeře v úvodu třetí části už ale odpověď nenašli.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Podle všeho je definitivně rozhodnuto! MARTIN BÖHM totiž z útočné modré čáry neomylně namířil černou gumu do vylidněné soupeřovy klece. Asistence: David Putz, Luka Vodlan.
     
    58:49
    Třinec to zkouší bez gólmana, aktuálně tedy hraje v pěti proti čtyřem! David Putz se pokoušel z dálky trefit prázdnou klec, ale je z toho pouze icing.
     
    58:35
    Ale pozor, síly na ledě se vyrovnávají! Liberecká střídačka totiž obdržela menší trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    58:06
    Petr Gajda měl na holi další velkou možnost ke zkompletování hattricku. V úniku si tentokrát zkoušel gólmana roztáhnout, zakončení se ale mezi betony nevtěsnalo!
     
    56:54
    Pro Třinec je Žabkův zkrat obrovskou čárou přes rozpočet, protože bude až do konce řádné hrací doby hrát v oslabení. I tak se ale snaží o útočení.
     
    56:50
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Žabka – 2 min. + 5 min., hrubost + osobní trest do konce utkání, hrubost).
     
    56:50
    Ale pozor, po odpískání si Žabka zbytečně našel Plose a zdá se, že pro něj dnešní zápas předčasně skončil.
     
    56:33
    V ponechané výhodě po faulu na Lukáše Plose si puk vzal Adam Měchura, který si od pravého hrazení vyjel až na osu hřiště a jedovatou střelou do horních pater branky protáhl Klimka!
     
    56:18
    Hra se v posledních minutách extrémně kouskuje. Třinečtí se provinili druhým ofsajdem v krátkém časovém sledu a znovu se tedy bude vhazovat.
     
    55:40
    Petrovského střelu z pravého křídla spolehlivě vykopl Čeněk Krátký. Oceláři musejí stupňovat aktivitu, na vyrovnání už mají pouze čtyři minuty.
     
    54:45
    S icingy se roztrhl pomyslný pytel, tentokrát se provinili Severočeši.
     
    54:36
    Petr Gajda zblokoval Žabkovu střelu a zasedl kotouč. Rozhodčí po chvíli přerušili hru.
     
    54:14
    Duschka svedl tvrdý souboj s Hrůzkem, kterého dokázal odstavit od kotouče a Lukáš Plos mohl rozehrát. Další postup domácích však končí jen zakázaným uvolněním.
     
    53:56
    A další zakázané uvolnění Třince.
     
    53:43
    Tygři už jsou kompletní. Jelikož hosté vyhodili na icing, získali buly po levé ruce Jakuba Klimka.
     
    53:29
    Lukáš Plos se ani v oslabení nezalekl volného prostoru a po levém křídle si vytvořil slušnou příležitost. Jakub Klimek měl s jeho střelou práci, kterou úspěšně vyřešil.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 16. Gajda (Plos, Meisel), 27. Gajda (Meisel), 44. Plos (Jenčovský, Hladík), 46. Měchura (Kříž, Vyhlídko), 60. Böhm (Putz, Vodlan) – 27. Petrovský (Wawrzkiewicz, Procházka), 31. Kašpárek (Šotkovský), 50. Žabka (Petrovský)


    Bílí Tygři Liberec: Krátký (Vopravil) – Damašek, Böhm, Duschka, Hladík, Rybář, Meisel, Tůma – Putz, Vyhlídko, Jenčovský (C), Kříž, Měchura, Plos, Gajda.
    HC Oceláři Třinec: Klimek (Halouzka) – Hykl, Andrle, Ročák, Žabka, Bujak, Hrůzek (A) – Šutý, Pánek, Šotkovský, Petrovský (A), Jánoš, Przybyla, Wawrzkiewicz, Hlávka, Kašpárek (C), Procházka.

    Rozhodčí: Mareš – Goltsch, Sýkora.
    thejrc.org