Mladá Boleslav – Vítkovice 6:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
7:3 (2:1, 3:1, 2:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 11.01.2020, 12:00 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga dorostu - play-down • 9. kolo
Partner:
     
    59:35
    Vsetín se bude ve zbytku utkání bránit ve třech hráčích proti pěti. Dvě minuty za podrážení obdržel Štěpán Jurek.
     
    58:29
    Vsetín se bude muset ještě v závěru třetí třetiny bránit početní výhodě Dukly. Dvě minuty za hákování obdržel Boris Babeliak.
     
    56:42
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla koriguje skóre! Po nahození Jandy kotouč Nešpůrek pouze vyrazil před sebe a na dorážku byl připraven MAREK MELENOVSKÝ, jenž bekhendem zavěsil kotouč pod horní tyč vsetínské branky. Asistence: Marek Janda.
     
    46:35
    Tentokrát se bude bránit Vsetín, dvě minuty za podrážení nafasoval Vojtěch Mikula.
     
    43:29
    Nyní se však Dukla bude muset bránit, dvě minuty za hákování nafasoval Štěpán Šabatka.
     
    41:25
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Kanonáda Valachů pokračuje! Vsetínští nyní svého soka uzamkli v obranném pásmu a Kočí naservíroval kotouč DOMINIKU KUCHAŘÍKOVI, jenž z voleje trefil odkrytý prostor v brance Jihlavy. Asistence: Václav Kočí, Matyáš Dědek.
     
    40:44
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Jihlavská obrana nyní předvedla hrubou chybu v rozehrávce a Valaši okamžitě trestali! Maláč při výjezdu z branky přišel o kotouč a ten do odkryté branky Jihlavy dopravil BORIS BABELIAK. Bez asistence.
     
    38:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využívá přesilovou hru a odskakuje do tříbrankového trháku! Pohlednou souhru domácích zakončil prudkou střelou z ostrého úhlu ŠTĚPÁN JUREK. Asistence: Stanislav Kunst, Boris Babeliak.
     
    37:54
    Komplikace pro Jihlavu, útočník Cyril Valach sekl brankáře Nešpůrka a hosté se budou ve zbytku druhé třetiny bránit početní výhodě Vsetína.
     
    37:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní se ovšem podařilo zaútočit domácímu celku a po demontáži jihlavské obrany se Valaši radují z opětovného získání dvoubrankového náskoku! Kuchaříkovi se podařilo před brankou Jihlavy najít zcela nepokrytého TOMÁŠE TOBOLU, jenž už neměl problém uklidit kotouč do odkryté branky soupeře. Asistence: Dominik Kuchařík.
     
    32:43
    Vsetínská lavička je nyní potrestána menším trestem za příliš mnoho hráčů na ledě, trest odsedí Ondřej Fojtík.
     
    31:40
    Jihlava byla blízko ke srovnání, Fábry našel před branou dobře postaveného Báťu, tomu se však nepodařilo propasírovat kotouč za Nešpůrka.
     
    28:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava využívá přesilovou hru a snižuje na rozdíl jediné branky! Po přesné přihrávce od Melenovského se do puku opřel JONÁŠ JUNGWIRTH a jeho prudká rána rozvlnila síť za Nešpůrkem. Asistence: Marek Melenovský.
     
    27:11
    Jihlava bude mít možnost vstřelit kontaktní branku, menším trestem je totiž potrestán vsetínský Štěpán Jurek, jenž odsedí dvě minuty za sekání.
     
    25:41
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují do dvoubrankového náskoku! V samostatném úniku se ocitl BORIS BABELIAK, a prostřelil Maláče pohotovou střelou nad vyrážečku. Asistence: Adam Turek, Stanislav Kunst.
     
    20:51
    Babeliak nyní našel před brankou Jihlavy Turka, jenž vložil do jeho přihrávky hokejku a jen těsně minul jihlavskou branku!
     
    19:37
    Jihlavská lavička je nyní potrestána menším trestem za příliš mnoho hráčů na ledě, dvě minuty míří odsedět Andrej Fábry.
     
    19:26
    Na druhou stranu se ovšem vydal Fábry a po individuální akci trefil horní tyč vsetínské branky!
     
    17:38
    Vsetín byl v další slibné akci! Přečíslení dva na jednoho mělo tentokrát na svědomí duo Adámek – Hrnčíř, druhý jmenovaný se snažil maximálně zužitkovat přihrávku svého spoluhráče, ovšem na jeho střelu z voleje se stačil fantasticky přemístit brankáře Maláč, jenž nyní podržel Duklu!
     
    13:52
    Vzájemné vyloučení, za Vsetín putuje na lavici hanby Boris Babeliak – dvě minuty hrubost. Za hosty pak David Bulík – dvě minuty napadení. Hosté pokračují v klasické přesilovce 5 na 4.
     
    12:47
    Přesilovou hru si tentokrát vyzkouší jihlavská Dukla. Dvě minuty za faul loktem obdržen Václav Kočí.
     
    09:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši si berou zpět jednobrankový náskok! Rychlý přechod do útoku z obranného pásma předvedlo duo Babeliak – ADAM TUREK, druhý jmenovaný úspěšné zakončil přečíslení dva na jednoho, když kotouč z voleje umístil pod horní tyč jihlavské branky. Asistence: Boris Babeliak, Stanislav Kunst.
     
    06:16
    Poprvé v dnešním utkání se vylučuje, dvě minuty za vysokou hůl fasuje jihlavský Martin Hrbek.
     
    04:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava ovšem bleskově odpovídá! Hostům se nyní podařilo zcela rozebrat domácí obranu a na konci pohledné kombinace stál JONÁŠ JUNGWIRTH. Asistence: Marek Melenovský, David Polodna.
     
    04:02
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se ujímají vedení v zápase, ihned po buly se dostal ke střele TADEÁŠ HRNČÍŘ a dokázal prostřelit brankáře Maláče. Bez asistence.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 5. Hrnčíř, 10. Turek (Babeliak, Kunst), 26. Babeliak (Turek, Kunst), 37. Tobola (Kuchařík), 39. Jurek (Kunst, Babeliak), 41. Babeliak, 42. Kuchařík (Kočí, Dědek) – 5. Jungwirth (Melenovský, Polodna), 29. Jungwirth (Melenovský), 57. Melenovský (Janda)


    VHK ROBE Vsetín: Nešpůrek (Janura) – Velikovský, Kočí, Mikula, Fojtík Krajčík, Kunst – Bednařík, Kopřiva, Rigo, Babeliak, Tobola, Juráň, Adámek, Kuchařík, Hrnčíř, Dědek, Turek, Jurek.
    HC Dukla Jihlava: Maláč (Pulda) – Vovsík, Sapík, Adam, Hrbek, Vranka, Šabatka, Janda – Melenovský, Polodna, Zdarsa, Nevšímal, Valach, Pavelec, Fábry, Jungwirth, Báťa, Bulík.

    Rozhodčí: Goňa – Poláček, Kociňák
    ocianews.com