Mladá Boleslav – Vítkovice 6:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:1 (1:0, 1:0, 3:1)
HC Frýdek-Místek
Sobota 11.01.2020, 17:30 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Chance liga - o účast v předkole • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Dan Przybyla – 2 min., sekání).
     
    49:09
    Je tu další trest na straně Jihlavy. Kryštof Hrala (JIH) dostává menší trest za poměrně nezvyklý přestupek, a to je nebezpečná výstroj.
     
    45:17
    Lukáš Anděl (JIH) bude pykat za týmovou chybu, která vznikla při střídání. Šest hráčů na ledě je zkrátka moc a Anděl teď bude sedět na trestné lavici.
     
    39:50
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Štěpán Novotný – 2 min., podrážení).
     
    28:41
    Dukla má 43 sekund 5 na 3! Milan Mikulík (FRE) sruloval Pekra u mantinelu jako koberec u sebe doma a dostává dvě minuty za krosček.
     
    27:24
    Dobrý den, tady Jakub Michálek (FRE) a budu váš host na trestné maximálně dvě minuty. Tak by se mohl tento hráč představit na dohlížiteli na trestné, klasifikace vyloučení Michálka jest hákování.
     
    25:13
    Lukáš Motloch (FRM) strčil hůl Skořepovi mezi nohy k bruslím. Domácí kapitán díky tomu upadl a Motloch míří na trestnou za podrážení.
     
    16:00
    Daniel Kolář (JIH) se stává druhým Jihlavákem, kdo bude na trestné. Tentokrát za nedovolené bránění a metr sudích se domácím divákům vůbec nelíbí.
     
    12:29
    Po komerční přestávce se rozehraje první přesilová hra Frýdku-Místku. Adam Zeman (JIH) si počínal nedovoleně a je vyloučen za podrážení.
     
    02:11
    Ondřej Hrachovský (FRM) ve snaze zastavit Hralu v brejku jej zezadu tělem podsekl a míří kvůli tomu na trestnou lavici.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 1. Poletín (Piegl, Anděl), 30. Pekr (J. Pohl), 43. V. Brož (Čachotský), 59. Lichanec (D. Kolář), 59. Fronk (Čachotský) – 41. Mikulík


    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Chaloupek) – J. Pohl, Staněk, D. Kolář, Piegl, J. Holý, Půža – Čachotský (A), Fronk, Illéš – Anděl, Poletín, Pekr – A. Zeman, Skořepa (C), V. Brož – Hrala, Lichanec, Protasenja.
    HC Frýdek-Místek: Kváča (Loubal) – Haman, Bartko, Zahradníček, J. Michálek, J. Adámek, M. Adámek, Hrachovský – Kafka, Novotný, Tomi – Hrehorčák, Stuchlík, Mikulík (C) – Kaukič, Przybyla, Klimša (A) – Eret, Motloch, D. Stránský.

    Rozhodčí: Pavlovič, Ondráček – Kreuzer, Polonyi

    Diváci: 1 523
    thejrc.org