Mladá Boleslav – Vítkovice 6:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:2 (3:0, 3:2, 0:0)
HC Slavia Praha
Sobota 11.01.2020, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga - o pořadí v play-off • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:04 Sebastián GORČÍK - 6:2
     
    39:04
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se radují ze šesté branky v dnešním utkání! U jejího zrodu stál tentokrát obránce Drtina, jenž nejprve vyvezl kotouč z obranného pásma a poslal do jízdy Rehušovi, ten pak Drtinovi kotouč vrátil na modrou čáru, vsetínský zadák vystřelil a odražený kotouč od Michajlova dorazil do odkryté branky SEBASTIAN GORČÍK. Asistence: Jiří Drtina, Branislav Rehuš.
    30:54 David KOHÚT - 5:2
     
    30:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané znovu rychle reagují na inkasovanou branku! Za brankou Vsetína dojel kotouč Brož, jenž jej předložil DAVIDU KOHÚTOVI, jehož pohotová střela skončila za zády Gáby. Asistence: Jaroslav Brož.
    30:35 Jakub TEPER - 5:1
     
    30:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín nyní držel útočné pásmo a Kucharczyk s kotoučem objel branku soupeře, aby následně předložil kotouč do střelecké pozice JAKUBU TEPEROVI, jenž propálil Michajlova. Asistence: Radim Kucharczyk.
    21:08 Martin ONDRÁČEK - 4:1
     
    21:08
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia se raduje z první branky v dnešním utkání! Před Gábou se zrodil závar, ve kterém se dokázal nejlépe orientovat MARTIN ONDRÁČEK. Asistence: Daniel Vrdlovec, Filip Vlček.
    20:46 David BŘEZINA - 4:0
     
    20:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využívá druhou přesilovou hru v utkání a navyšuje svůj náskok na rozdíl čtyř branek! Slováček poslal přihrávku na rozjetého DAVIDA BŘEZINU, jenž si najel na levý kruh a přesnou střelou k tyči vyhnal brankáře Málka z brány. Asistence: Ondřej Slováček.
    13:17 Branislav REHUŠ - 3:0
     
    13:17
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši odskakují do tříbrankového trháku! Z pravého křídla si před branku Slavie najel Gorčík, ten sice se svým pokusem mezi betony brankáře Málka neuspěl, ovšem k dorážce se dostal BRANISLAV REHUŠ a uklidil kotouč za záda hostujícího brankáře. Asistence: Sebastian Gorčík.
    07:38 Radim KUCHARCZYK - 2:0
     
    07:38
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši po úspěšném rychlém protiútoku odskakují do dvoubrankového vedení! Dostálek našel přesnou přihrávkou na levém kruhu RADIMA KUCHARCZYKA, jenž se se zakončením neukvapil a kotouč mazácky poslal za záda mladého brankáře Málka. Asistence: Vlastimil Dostálek, Vít Jonák.
    02:04 Vít JONÁK - 1:0
     
    02:04
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využívá přesilovou hru a ujímá se vedení v utkání! Po výzvě Slováčka na modré čáře vypálil Teper, branku těsně minul, ovšem odražený kotouč od mantinelu si sebral Pechanec a poslal jej mezi kruhy, kde číhal VÍT JONÁK a pohotovou střelou překonal Málka. Asistence: Antonín Pechanec, Jakub Teper.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 3. Jonák (Pechanec, Teper), 8. Kucharczyk (Dostálek, Jonák), 14. Rehuš (Gorčík), 21. Březina (Slováček), 31. Teper (Kucharczyk), 40. Gorčík (J. Drtina, Rehuš) – 22. M. Ondráček (Vrdlovec, Vlček), 31. Kohút (Jar. Brož)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Slováček (A), Teper, Hryciow, J. Drtina (A), Jeřábek, Ondračka – Jonák (C), Kucharczyk, Dostálek – Březina, Pechanec, D. Tůma – Gorčík, Rehuš, Procházka – Vítek, Šilhavý, L. Volf – Hořanský.
    HC Slavia Praha: Málek (21. Michajlov) – Hejda, J. Novák (C), P. Hořava, Hovorka, Ryzák, Valík, Steinocher – Šmerha, Kuťák, J. Doležal (A) – M. Ondráček, Vrdlovec, Vlček – Šteiner, Kubica, Hotěk – Kohút, Jar. Brož.

    Rozhodčí: Koziol, Pilný – Hranoš, Blažek

    Diváci: 3220
    bahis siteleri