Mladá Boleslav – Vítkovice 6:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:2 (3:0, 3:2, 0:0)
HC Slavia Praha
Sobota 11.01.2020, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga - o pořadí v play-off • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Ještě se bude vylučovat, na trestnou lavici míří vsetínský obránce Michal Hryciow, dvě minuty za vysokou hůl.
     
    54:01
    Rehuš nyní bekhendovou přihrávkou do středního pásma uvolnil Gorčíka, ten nyní postupoval zcela osamocen na Michajlova, zkusil to střelou nad vyrážečku, ale kotouč dostatečně nezvedl!
     
    52:50
    Pražané si nyní zahrají v početní výhodě, dvě minuty za hákování obdržel Radim Kucharczyk.
     
    47:15
    Dnešní utkání sleduje 3220 diváků.
     
    45:53
    Přesilová hra pro Slavii, dvě minuty za vysokou hůl nafasoval Vlastimil Dostálek.
    39:04 Sebastián GORČÍK - 6:2
     
    39:04
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se radují ze šesté branky v dnešním utkání! U jejího zrodu stál tentokrát obránce Drtina, jenž nejprve vyvezl kotouč z obranného pásma a poslal do jízdy Rehušovi, ten pak Drtinovi kotouč vrátil na modrou čáru, vsetínský zadák vystřelil a odražený kotouč od Michajlova dorazil do odkryté branky SEBASTIAN GORČÍK. Asistence: Jiří Drtina, Branislav Rehuš.
     
    38:08
    Kucharczyk se nyní odhodlal ke střele z pravého kruhu a trefil tyč!
     
    36:24
    V témže čase dochází k vyloučení na straně pražské Slavie, dvě minuty za vysokou hůl míří odsedět Tomáš Šmerha.
     
    32:32
    Vsetín v další slibné příležitosti! Ve středním pásmu zachytil postup Pražanů Kucharczyk, vyměnil si kotouč s Jonákem, ale skákavý puk z voleje promáchl, jinak by se nejspíš jednalo o jistou branku.
     
    32:13
    Slováček dnes doslova servíruje na zlatém podnose, další jeho pas přijal Volf, jenž uháněl zcela osamocen na branku Slavie, snažil se Michajlova překonat kličkou do bekhendu mezi betony, ovšem strážce hostující svatyně se nenechal překonat.
    30:54 David KOHÚT - 5:2
     
    30:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané znovu rychle reagují na inkasovanou branku! Za brankou Vsetína dojel kotouč Brož, jenž jej předložil DAVIDU KOHÚTOVI, jehož pohotová střela skončila za zády Gáby. Asistence: Jaroslav Brož.
    30:35 Jakub TEPER - 5:1
     
    30:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín nyní držel útočné pásmo a Kucharczyk s kotoučem objel branku soupeře, aby následně předložil kotouč do střelecké pozice JAKUBU TEPEROVI, jenž propálil Michajlova. Asistence: Radim Kucharczyk.
     
    27:19
    Podruhé v dnešním utkání putuje na trestnou lavici Branislav Rehuš na dvě minuty za sekání. Slavia tak dostává příležitost ke snížení nepříznivého stavu.
     
    27:07
    Nyní se ovšem podařilo Tůmovi šikovně uvolnit Pechance, jenž se snažil trefit puk bekhendem, včas přesunout se však stačil také brankáře Michajlov!
     
    22:46
    Slavia se bude muset znovu bránit početní výhodě Vsetína, dvě minuty za podrážení obdržel Tadeáš Hejda.
    21:08 Martin ONDRÁČEK - 4:1
     
    21:08
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia se raduje z první branky v dnešním utkání! Před Gábou se zrodil závar, ve kterém se dokázal nejlépe orientovat MARTIN ONDRÁČEK. Asistence: Daniel Vrdlovec, Filip Vlček.
     
    20:46
    Střídání v týmu HC Slavia Praha: ze hřiště odchází Roman Málek, přichází Martin Michajlov.
    20:46 David BŘEZINA - 4:0
     
    20:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využívá druhou přesilovou hru v utkání a navyšuje svůj náskok na rozdíl čtyř branek! Slováček poslal přihrávku na rozjetého DAVIDA BŘEZINU, jenž si najel na levý kruh a přesnou střelou k tyči vyhnal brankáře Málka z brány. Asistence: Ondřej Slováček.
     
    19:49
    Málek se nyní snažil vyhodit kotouč zpoza vlastní branky, trefil však svého spoluhráče Hořavu, od nějž se puk málem odrazil do odkryté branky Slavie!
     
    19:26
    Druhá přesilová hra pro Vsetín v dnešním utkání. Na trestnou lavici míří Daniel Vrdlovec na dvě minuty za krosček.
     
    16:20
    Pražané si zahrají první přesilovou hru, dvě minuty za hákování obdržel vsetínský útočník Branislav Rehuš.
    13:17 Branislav REHUŠ - 3:0
     
    13:17
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši odskakují do tříbrankového trháku! Z pravého křídla si před branku Slavie najel Gorčík, ten sice se svým pokusem mezi betony brankáře Málka neuspěl, ovšem k dorážce se dostal BRANISLAV REHUŠ a uklidil kotouč za záda hostujícího brankáře. Asistence: Sebastian Gorčík.
    07:38 Radim KUCHARCZYK - 2:0
     
    07:38
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši po úspěšném rychlém protiútoku odskakují do dvoubrankového vedení! Dostálek našel přesnou přihrávkou na levém kruhu RADIMA KUCHARCZYKA, jenž se se zakončením neukvapil a kotouč mazácky poslal za záda mladého brankáře Málka. Asistence: Vlastimil Dostálek, Vít Jonák.
     
    04:40
    Velmi dobře nyní zabojoval u mantinelu v útočném pásmu Teper, jenž odmítl osvobození Slavie, díky tomu mohl Jonák vybídnout ke střele z levého kruhu Dostálka, jehož střelu musel Málek pohotově zachytit ve své lapačce, vhazuje se po pravici hostujícího brankáře.
    02:04 Vít JONÁK - 1:0
     
    02:04
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využívá přesilovou hru a ujímá se vedení v utkání! Po výzvě Slováčka na modré čáře vypálil Teper, branku těsně minul, ovšem odražený kotouč od mantinelu si sebral Pechanec a poslal jej mezi kruhy, kde číhal VÍT JONÁK a pohotovou střelou překonal Málka. Asistence: Antonín Pechanec, Jakub Teper.
     
    01:44
    Vsetín si zahraje první přesilovou hru v dnešním utkání, počínání domácího Gorčíka totiž jen za cenu faulu přerušil Zdeněk Kubica a fasuje dvě minuty za podrážení.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 3. Jonák (Pechanec, Teper), 8. Kucharczyk (Dostálek, Jonák), 14. Rehuš (Gorčík), 21. Březina (Slováček), 31. Teper (Kucharczyk), 40. Gorčík (J. Drtina, Rehuš) – 22. M. Ondráček (Vrdlovec, Vlček), 31. Kohút (Jar. Brož)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Slováček (A), Teper, Hryciow, J. Drtina (A), Jeřábek, Ondračka – Jonák (C), Kucharczyk, Dostálek – Březina, Pechanec, D. Tůma – Gorčík, Rehuš, Procházka – Vítek, Šilhavý, L. Volf – Hořanský.
    HC Slavia Praha: Málek (21. Michajlov) – Hejda, J. Novák (C), P. Hořava, Hovorka, Ryzák, Valík, Steinocher – Šmerha, Kuťák, J. Doležal (A) – M. Ondráček, Vrdlovec, Vlček – Šteiner, Kubica, Hotěk – Kohút, Jar. Brož.

    Rozhodčí: Koziol, Pilný – Hranoš, Blažek

    Diváci: 3220
    thejrc.org