Ottawa – Montreal 1:2 (po pr.) | Philadelphia – Tampa 0:1 (kon.) | Washington – New Jersey 1:5 (kon.)
NY Islanders – Boston 2:3 (po pr.) | Carolina – Los Angeles 2:0 (kon.) | St. Louis – NY Rangers 5:2 (kon.)
Chicago – Anaheim 4:2 (kon.) | Vegas – Columbus 0:3 (kon.) | Calgary – Edmonton 4:3 (kon.)
San Jose – Dallas 2:1 (kon.) | Winnipeg – Nashville 0:1 (kon.) | Minnesota – Vancouver 1:4 (kon.)
Detroit – Buffalo 1:5 (kon.)
konec
Minnesota Wild
1:4 (0:0, 1:3, 0:1)
Vancouver Canucks
Neděle 12.01.2020, 22:07 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:54 Bo HORVAT - 1:4
     
    59:54
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom přichází trefa do prázdné branky! BO HORVAT nahodil kotouč z vlastního pásma natolik chytře, že proskákal až do prázdné branky Minnesoty. Těžko říct, co probíhalo v hlavě jednomu z domácích, který podcenil toto nahození a puk nestačil dojet.
    Asistence: Christopher Tanev.
    33:23 Troy STECHER - 1:3
     
    33:23
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté dokonce odskakují na rozdíl dvou branek! Vancouver totiž operoval v pásmu, kde to jeden z hráčů zkoušel z ostrého úhlu, avšak trefil pouze jednoho z protihráčů. To paradoxně hrálo do karet TROYI STECHEROVI, jenž přesnou ránou zápěstím zamířil přesně k bližší brankové konstrukci.
    Asistence: J.T. Miller.
    32:11 Bo HORVAT - 1:2
     
    32:11
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Jenomže hostující celek se hodně rychle dostává zpět do vedení! Tentokráte byl v brankovišti soupeře důrazný BO HORVAT, který využil nepozornosti Dubnyka, jenž padající puk vůbec neviděl. Hostující útočník zametl puk do branky, čímž vrátil svému celku vedení o jednu branku.
    Asistence: Tanner Pearson.
    31:58 Marcus FOLIGNO - 1:1
     
    31:58
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Zničehonic se domácí hráči radují z vyrovnávací branky, který jde na vrub Markströmovi! Po přejetí modré čáry jsme sledovali nahození na hostující branku, které švédský brankář vyrážel pouze před sebe, kde se důrazným způsobem dokázal uplatnit dojíždějící MARCUS FOLIGNO.
    Asistence: Luke Kunin, Jonas Brodin.
    29:20 Elias PETTERSSON - 0:1
     
    29:20
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Zhruba třicet minut jsme museli čekat na první zásah, ten pochopitelně padá z přesilové hry! Vancouver se po uplynutí trestu nastěhoval do pásma soupeře, kde od modré čáry pálil obránce Hughes. Do jeho rány vložil šikovně hokejku ELIAS PETTERSSON, který tečí zaskočil přesouvajícího se Dubnyka.
    Asistence: Quinn Hughes, J.T. Miller.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 32. M. Foligno (Kunin, Brodin) – 30. E. Pettersson (Q. Hughes, J. T. Miller), 33. Horvat (Pearson), 34. Stecher (J. T. Miller), 60. Horvat (Ch. Tanev)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Brodin, Pateryn, Soucy – Zuccarello, E. Staal, Zucker – Fiala, M. Koivu (C), Parise (A) – Kunin, J. Eriksson Ek, M. Foligno – Hartman, Donato, Greenway.
    Vancouver Canucks: Markström (Demko) – T. Myers, Edler (A), Ch. Tanev (A), Q. Hughes, Stecher, Fantenberg – Eriksson, Horvat (C), Pearson – Boeser, E. Pettersson, J. T. Miller – Virtanen, Gaudette, Roussel – Motte, Beagle, Schaller.

    Rozhodčí: Syvret, Sutherland – Shewchyk, Cherrey

    Diváci: 17 348
    thejrc.org