Třinec – Olomouc 2:3 (3:4 po s.n.) | Litvínov – Zlín 2:6 (kon.) | Sparta – Kladno 4:8 (kon.)
Mountfield HK – K. Vary 5:0 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 5:0 (kon.) | Plzeň – Pardubice 5:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:5 (1:1, 2:0, 1:4)
HC ZUBR Přerov
Neděle 12.01.2020, 12:30 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 11. kolo
Partner:
     
    59:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácím se povedlo dostat se zpátky do utkání, když využili přesilovou hru! FILIP DÖRING našel volný kotouč v závaru u pravé tyčky a poslal jej do pravé šibenice! Asistence: Jan Spudich a Tadeáš Svoboda.
     
    48:32
    Přerov právě vstřelil branku!
    A další gól, tak to je pro Piráty opravdu studená sprcha. Puk na modrou čáru dostal ADAM HOLÍK, kterému se povedlo prostřelit vše před sebou a Přerov je z ničeho nic ve dvoubrankovém vedení! Asistence: Matěj Halík.
     
    48:20
    Přerov právě vstřelil branku!
    A vzápetí je tu další branka, tak to Piráti těžce nezvládli. ŠIMON JOBÁNEK se dostal podél levého mantinelu do útočné třetiny a po objetí branky zakončoval nad rameno brankáře Cipleho, kterému se nyní vůbec nedaří. Asistence: Adam Holík.
     
    47:27
    Přerov právě vstřelil branku!
    A místo pohodlného vedení domácích máme srovnáno! MICHAL ŠILHAVÝ se dostal před branku, kde snadno obešel vyjetého Cipleho a zakončením po ledě srovnal stav duelu. Asistence: Vladimír Brázda.
     
    43:56
    Přerov právě vstřelil branku!
    A přišla hostující odplata! Přerovští se snad poprvé ve třetí třetině dostali ke střeleckému pokusu a ten hned skončil v gólem! MATĚJ HALÍK se prosadil pokusem, který se do branky dostal po ledě. Asistence: Radim Hradil.
     
    33:28
    Piráti právě vstřelili branku!
    S pukem se do útočné třetiny dostal rychlonohý TADEÁŠ SVOBODA, který za sebou nechal pomalějšího beka. Před Žůrkem pak zakončoval zblízka a pod víko, to byla nechytatelná situace a velice pohledná branka. Bez asistence.
     
    24:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nyní to už domácímu celku vyšlo a konečně se mu tak povedlo využít početní výhodu. JAN EKRT stál mezi kruhy, kam dostal skvělou přihrávku od Svobody. Domácí hráč se pak o tyčku prosadil a otáčí vedení na domácí stranu. Asistence: Tadeáš Svoboda a Jiří Kulich.
     
    14:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácím to klaplo až nyní a máme tak srovnáno! Zakončení od modré čáry bylo před brankou zblokováno a puk se dostal před odkrytý prostor. Tam stál osamocený JAN EKRT, kterému se povedlo dostat kotouč pod víko. Asistence: Tadeáš Svoboda a Jiří Kulich.
     
    10:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté dvojnásobnou výhodu využili opravdu rychle a z jedné z prvních střel na branku jdou do vedení! Radim Hradil zakončoval z levého kruhu do betonu brankáře, kde se dorážkou po ledě prosadil ADAM TOMIGA! Asistence: Radim Hradil a Jonáš Jobánek.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 15. Ekrt (Svoboda, Kulich), 25. Ekrt (Svoboda, Kulich), 34. Svoboda, 60. Döring (Spudich, Svoboda) – 11. Tomiga (Hradil, Jobánek), 44. Halík (Hradil), 48. Šilhavý (Brázda), 49. Jobánek (Holík), 49. Holík (Halík)


    Piráti Chomutov: Ciple (Bajgar) – Poch, Frollo, Strážovský, Perný, Kovár, Pöschl, Döring – Spudich, Šugár, Šilar, Kulich, Svoboda, Vostiňák, Pavlák, Ekrt.
    HC ZUBR Přerov: Žurek (Němec) – Kaprál, Koblížek, Svozil, Tomiga, Holík – Štíbr, Mašek, Brázda, Kuncek, Halík, Hradil, Kuchta, Buršík, Mann, Jobánek, Šilhavý.

    Rozhodčí: Němec – Dyršmíd, Žižka
    thejrc.org