Minnesota – Vancouver 1:4 (kon.) | Detroit – Buffalo 1:5 (kon.) | Arizona – Pittsburgh 3:4 (1:2 po s.n.)
Florida – Toronto 8:4 (kon.) | New Jersey – Tampa 3:1 (kon.)
konec
New Jersey Devils
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
Tampa Bay Lightning
Pondělí 13.01.2020, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Miles WOOD - 3:1
     
    59:59
    Devils právě vstřelili branku!
    Autorem branky je MILES WOOD, který v protiútoku neriskoval přihrávku přes Hedmana a Kučerova na Pavla Zachu a zpoza levého ruku sám dopravil kotouč do nikým nehlídané branky. Asistence: Wayne Simmonds a Andy Greene.
    29:54 Travis ZAJAC - 2:1
     
    29:54
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí se v polovině základní hrací doby poprvé ujímají vedení! Nikita Gusev si v nouzi vybruslil na modrou čáru a TRAVIS ZAJAC jeho nenápadné nahození protečoval mimo dosah McElhinneyho, který už neměl šanci nijak zareagovat. Asistence: Nikita Gusev.
    23:10 Andy GREENE - 1:1
     
    23:10
    Devils právě vstřelili branku!
    Další možnost už ale končí gólem a New Jersey poměrně rychle vyrovnává. Miles Wood si nalevo počkal na podporou ze druhé vlny od ANDYHO GREENA, který zpoza levého kruhu tvrdě vypálil k zadní tyči a konečně tak může slavit první gól v sezóně. Asistence: Miles Wood, Jack Hughes.
    20:37 Tyler JOHNSON - 0:1
     
    20:37
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté se zkraje druhého dějství dostávají do vedení! Po nevydařeném pokusu o vyhození puku z obranného pásma našel Hedman před brankou zapomenutého TYLERA JOHNSONA a ten s trochou štěstí rpopasíroval kotouč za Domingueova záda. Asistence: Victor Hedman.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 24. A. Greene (Wood, J. Hughes), 30. Zajac (N. Gusev), 60. Wood (Simmonds, A. Greene) – 21. T. Johnson (Hedman)


    New Jersey Devils: Domingue (Schneider) – P. K. Subban, A. Greene (C), Vatanen, Severson, Butcher, C. Carrick – Bratt, Hischier (A), Zacha – N. Gusev, Zajac (A), Coleman – Simmonds, J. Hughes, Wood – Hayden, Rooney, J. Boqvist.
    Tampa Bay Lightning: McElhinney (Vasilevskij) – Rutta, Hedman (A), Shattenkirk, Sergačjov, Černák, Coburn – Kučerov, B. Point, Stamkos (C) – T. Johnson, Cirelli, Killorn (A) – Gourde, Paquette, Palát – Volkov, Stephens, Verhaeghe.

    Rozhodčí: Luxmore, Skilliter – Brisebois, Cormier

    Diváci: 14 203
    thejrc.org